Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Hiç bilmiyorum maalesef

Kizlarrr ben dikkat etmisim her haftanin sonu yumurtaliklarimda daha yogun agirlik hiss ediyorum. Acaba buyudugu icin mi oyle oluyor? Hafta sonuna denk geldigi icin mi hafta yaşı?

Peçeteye ilk defa silince çok hafif parlak kırmızı leke geldi. Şu an yok ama ben çok gerildim. Sizler daha önce yaşamıştımız okuduğum oluyordu. Acil bir durum mu sizce? Dün ilk defa vajinal muayene olmuştum ondan mı oldu anlamadım

Kırmızı oldugu için hemen acile gitmeni öneririm. Bende de oldu ve düşük tehdidi yaşıyordum hala progestan kullanıyorum iğne falan da veriliyor ayrıca

Kırmızı oldugu için hemen acile gitmeni öneririm. Bende de oldu ve düşük tehdidi yaşıyordum hala progestan kullanıyorum iğne falan da veriliyor ayrıca
İlk haftalarda rahim ağrım var diye doktor progestan vermişti ama hiç kullanmadım. Onu mu kullansam eşim nöbette hastanede çok fazla uzakta. Karar veremiyorum durduğu için de

Ne gibi bir sıkıntı cıktı acaba?

Teşekkür ederim Ne kadar sürede çıktı. Tertemiz sağlıklı çıkar inşallah hepimiz sonuçları

İlk haftalarda rahim ağrım var diye doktor progestan vermişti ama hiç kullanmadım. Onu mu kullansam eşim nöbette hastanede çok fazla uzakta. Karar veremiyorum durduğu için de
Benim ilk haftalarda koyu kırmızı gelmişti başlamıştık progestana, sonraki haftalar doktor problem görmediği için bıraktırdı ama yanında olsun lekelenme görürsen tekrar başla dedi. Size de daha öncesinde verildiyse yerinizde olsam bu durumda başlardım, tabi danışabileceğiniz bir uzman varsa daha sağlıklı olur

Trizomi 21 riski çıktı. Serbest beta hcg yüksek ve biyokimyasal trizomi 21 riski 1:98 çıktı. Doktor amniyosentez veya fetal DNA yaptıracaksınız dedi. Amniyosentezi biz istemedik.
Benim daha önceden trizomi 21 kaybım var fetal dna ile belirlenmişti ama yinede cvs yapıldı ve kaybettim.amniyosentez için zaten belli haftaya kadar beklemek gerekiyor.fetal dna daha erken sonuçlanır ve içiniz rahat eder Rabbim.insallah tertemiz cikarsin

Acile giderseniz kanama alani var mi diye bakilir

Hanimlar dr detayli ultrason sordum 21.haftada yapılacak su an zaten bebek küçük birsey anlaşılmaz dedi.ama buraya baktığımda.12.haftada detayli ultrason yaptırdım diyen arkadaşlar var.tam olarak 12.haftada detayli ultrasonda neye bakildi.

Benden tavsiye atla taksiye git uzak da olsa su an risklisin ve hiç kullanmaman kötü olmuş bence
Verdiği dönemde rahim ağrım var bebek mi büyüyor ondan mı demiştim muayene etmeden progestan vermişti. O yüzden içime sinmedi sanırım almadım neyse gideyim teşekkür ederim inşallah her şey yolundadır

Progestan önlem amaçlı kullanılıyor, muhakkak buraya da yaz Allah güzel sağlıklı haber almayı nasip etsin

ben genoks firmasına yaptırmıştım firma da ankarada diye biliyorum çok da memnun kalmıştım. sağlıklı sonuçlar alırsınız umarım

12. haftada ilk trimester taraması gibi bir ultrason yapılıyor bana radyoloji doktoru yaptı kendi doktorum ona yönlendirdi. 21. haftadaki aslolan detaylı ultrason aslında onu da genelde perinatoloji uzmanı doktorlar yapıyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…