Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
selam hanımlar 2.ya da daha fazla bebişe hamile olan var mı? nasıl başa çıkıyorsunuz düşünmedem duramıyorum şimdi böyleysek doğunca nolacak diye
16 aylik bebegim var.bu kaza kursunu oldu.valalhi dusunmemeye calisiyorum.calisan bİr anneyim.stres olmamak icin soyle dusunuyorum hep. Asil dogamiz bu.biz kadiniz, ureriz, bebeklerimiz aslinda bizim herseyimiz. Sistem bizi boyle napacagim diye dusunmeye itiyor. Ama ilerde elimizdeki tek gercek cocuklarimiz olacak.zoru yasamazsan mukafatini alamazsin

Sigara konusunda bende kati degilim.kullanan biriyim.hic birakamiyorsan evet azaltmak daha mantikli.ancak maalesef bebege zarar veriyor.zayif bebek dogumuna(oksijen azligi, beslenememe) , bazen organlarda probleme neden olabiliyor.psikolojinizin iyi oldugu bir donem birakmak en dogrusu.soyleki gunde 1 sigara icmek tiryaki icin bir sinav kizlar.yani oda bir irade gosterisi.ve duzenli olan bir irade gosterisi.birakinca 2 haftazorlaniyor birdaha aramiyorsunuz, ama hergun o bir dalin kolesi olmak daha zor ve yorucu bence
Bahsetmistim allen carr kitabi var diye.okuyun ve inanin birakmak cok kolaylasacak.bir kitap etki edermi demeyin ben 15 yasindan beri sigara icen 23 yillik tiryakiyim.sayesinde 2 hamilelikte çat diye biraktim.aramadim bile..aklima bile gelmiyor.cunku bagimlilik psikolojik. Onu yenmenize yardimci olacak...

Allah razı olsun yorumun iyi geldi lekelenme de durdu şuan. İnşallah iyi olacağız. Rabbim hepimizi korusun, evlat acısıyla sınamasın

Ben stresli bi durum yaşamasam aklıma gelmiyor 16 yaşından beri içiyorum ben de 29 yaşındayım ve hamile değilken de içmek istemediğimde içmediğim çoktur 1 hafta 10 gün dururum sonra canımı sıkan bi şey oldu mu yakıyorum. Sigara bende daha cok sakinleştirici gibi

Sigaradaki nikotin aslinda en hizli uyusutucu madde imis.yani dongusu en kisa olan.ornegin eroin 48 saat ise nikotin 3 dk... Aslinda nikotinsizligin yarattigi stres ve gerginlik , sigarayi yakinca geciyor.yani biz geciyor saniyoruz.uyusturucu krizine giren eroinmanin koluna siringayi basinca gelen rahatlama hissi gibi.iste o zamanla zihnimizde sigara esittir rahatlama gibi yanlis bir bilincalti olusturuyormus.halbuki kendi yarattigi gerginligi ve kaosu , birkac saatligine son bulduruyor.senin sorununa cozum urettimi? Yoo:) ama dongusu hic bitmiyor.hayatinda hic sigara icmemis bir insaninda rahatlama ihtiyaci oluyor ama asla aklina sigara gelmiyor.derin bir nefes aliyor, hava almaya cikiyoro nedenle dedim aslinda temel tamamen psikolojik.ben bu swfer birarken zevk aldim.cunku bir dusmanla savastigimi anladim.bana faydasi ne aslinda hicbirsey.hepsi iluzyon..zarari? Saymakla bitmez:) onu birakinca mutlu oldum.cunku esaret oldugunu anladim.esareti sevmiyorum..ozgurluk herseydir

evet tiksinme gelmeseydi bana bende sadece azaltabilmiştim kesinlikle komple bırakamazdım. mide bulantısının iyi yanı bana sigarayla başladı

Harikasın evet sigaranın rahatlattıgına inandırıldık ki diyorum ya hamile değilken bile uzun günler içmeden dururdum hep kriz anlarımda koştugum bi şey oldu onu da kafamda oturtabilirsem daha içmem

Harikasın evet sigaranın rahatlattıgına inandırıldık ki diyorum ya hamile değilken bile uzun günler içmeden dururdum hep kriz anlarımda koştugum bi şey oldu onu da kafamda oturtabilirsem daha içmem
Bunlarin hepsini kitapta okudum.kitap soyle basliyor.sigara iciyorsaniz bu kitabi okudugunuz sure boyunca icmeye devam edin bir yerde birakacaksiniz.birakamazsaniz ara verin birdaha okuyun
Ben yarisinda biraktim.hemde nasil zevk alarak..amazon gibi kuşandim dedim senmi buyuksun benmi

Kızlar 13+3 üm ilkkez kahverengi lekelenmem oldu.Kahverengi olunca sorun olmaz diyolar ama ister istemez bi tedirgin oluyo insan. Doktorumda 2 gün yurtdışında, görüştüm Progestana başla dedi pazartesi gidicem bakalım kontrole. Belim de ağrıyor hafif.

Günaydıın bebeğim incir kadar olmuş hala hayal gibi geliyor ben bebeği 8 günlükken öğrenmiştim de 2.7 değer ile
Kızlar doktora gitmediğim sürece bebek iyi mi acaba ya bir şey olduysa belirti vermiyorsa falan diye kaygılanıyorum elbet Allahın takdiri olacak ama..
Böyle düşünceler geliyor aklıma hep.

Canım bende bildiğin pembe kırmızı olmuştu. Geçen gün de bel ağrısı olsu enfeksiyondanmış.
Bi sıkıntı yoktur bazen damarlar bile genişlerken kanamalar oluyormuş.

Ne büyük mucize değil mi... İlk gittiğimde kesen bu ama daha çok küçük demişti doktor. En son gittiğimde ise resmen içerde eli kolu olan bir canlı kıpır kıpır oynuyordu. Bazen aklım almıyor bu kudreti...

O kadar şaşkınım ki ilk öğrendiğimde haşhaş kadardı şimdi incir. Ve her hafta hızla gelişiyor.
Gerçekten mucize

Kan uyuşmazlıgın varsa iğne olman gerekiyor. Onun dışında ilacını al dinlen ama için rahat etmiyorsa bir kadın dpgum acile git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…