Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Bunda burun kemigi ense kalinligi kalbin yeri beyni vs bunlara bakiliyor. Ama drum da dedi su an zaten cok kücük, asil 20. haftadaki detaylida daha iyi görücez diye

Herkese merhaba. Uzun zaman sonra tekrar yazıyorum. Dün itibariyle 10 hafta 4 günlük çıktı bebişim. 1 hafta kadar gerideydi ultrasonda ama açık kapandı. Dr kontrolüm haftayaydı normalde. Hem fetal de yapılacaktı. Ama tüm belirtilerin kaybolması (arada yorgunluk oluyor sadece) sebebiyle dayanamdım gittim. Dr beta belli bir zaman sonra düşüşe geçiyor bu da belirtilerin azalmasını etkiliyor dedi. Benim gibi olanlar varsa içini ferah tutsun. Artık belirtiler bitiyor. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız cinsiyetide çok merak ediyorum. Ben dahil neredeyse herkes erkek hissediyor ama Kız bebiş kıyafetleri o kadar güzel ki beni kendine çekiyoryeterki sağlıklı olsun da. Gerisi önemli değil.

Son düzenleme:
Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim

Eklentiler

• 7A255653-A410-4444-B7DC-34CEB2A53193.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 67
Cvs den dolayı mı kaybettiniz? Bu konuda pek bilgim yok. Amin inşallah sizin adınıza üzüldüm.

Ultrasonda birsey cıktı mı?
Ultrason hakkında bir şey söylenmedi. Benim ilk gebeliğim pek anlamıyorum, araştırıyorum. İkili testi ekledim bakar mısınız? Dr beta hcg den bahsetti. Sizlerden fikir almak , buradan bir şeyler öğrenmek benim için kıymetli. Teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_5178.webp
    108,2 KB · Görüntüleme: 65
Bunda burun kemigi ense kalinligi kalbin yeri beyni vs bunlara bakiliyor. Ama drum da dedi su an zaten cok kücük, asil 20. haftadaki detaylida daha iyi görücez diye
Evet ense kalınlığı falan ba
Cvs den dolayı mı kaybettiniz? Bu konuda pek bilgim yok. Amin inşallah sizin adınıza üzüldüm.
Amniyosentez daha ileri haftalarda yapılıyor.daha erken haftada yapılan bir yöntem cvs. Yontem ayni karin bolgesinden cok ince bir igne ile bebege yaklasip içinde bulundugu amniyotik sivi aliniyor diigerinde plesentadan parca aliniyor.ikisi de kesin sonuc veriyir.Cvs sonucu alinan patoloji kesin down tanısı aldık malesef bebegimizden vazgeçtik ölü dogum yaptim.ikili tarama hep yanlış çıkıyor içinizi sıkmamaya çalışın. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama ikili testler hiç güvenilir degil.

Rabbim sabırlar versin. Bebeğinizi sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Olumsuz düşünmüyorum ama yine de tedirginim.

Kızlar normalde sevmem ama canım komagene istiyor bir haftadır. Etsiz bir zararı olur mu acaba yiyen var mı önceki gebeliklerinde
Güvendigin bir yerse yiyebilirsin. Ya da az bir şey tadına bakarsın. Ben ilk gebeligimde de bu gebeligimde de yiyorum

benim de ağzımda hiç hoşlanmadığım bir tat kalıyor her yemekten yarım saat sonra falan. o tat gitsin diye sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum

44 ile başladım 48 olmuşum.
ilk hamileliğimde 47 ile başlayıp neredeyse 70 ile doğuma gitmiştim
Yav bunlar nasıl kilolar kızlar hiç bir şey yemiyor musunuz ya zayıf olmak çok güzel ya. Ah ağzımı tutabilsem beniim de bulantı gitti. İştahımda yerine gelmeye başladı. Bugün yedim baya

çok teşekkür ederim içimi ferahlattın bu örnekleri duymak iyi geliyor hepimize allah kolaylık versin

Kahve ve kola tiryakisiyim ben.su icmem onlari icerim.suan varya kola sisesi gorunce ve kahve kokusu alinca kusuyorum bebege zararli oldugu icin vucut reddediyor resmen ilk hamilelikte de boyleydim.
benim de sadece kola ile beslenesim geliyor çok seviyorum. azaltmaya çalıştıkça canım daha çok istiyor.

ben de 2 hamileliğimde de çaydan soğudum günde 3 defa demlerdim şimdi hiç içmiyorum

o kadar haklısın ki bebişine çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bir şeydir öyle yapmaya çalışacağım bizde de tatil, evin kalabalığı 2 yaş krizleri üst üste geldi bir de aşırı borcumuz var şimdi nasıl bakacağız diye onu dert ediyorum ama dediğin gibi iyi tarafından bakmak gerekiyor ben de hep bebeğime kardeş isterdim hep aslında ama erken oldu diye düşünüyordum artık düşünmemeye çalışıyorum mesajlarınız sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…