- 4 Temmuz 2016
- 87
- 157
- 93
- 37
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.921
Bunda burun kemigi ense kalinligi kalbin yeri beyni vs bunlara bakiliyor. Ama drum da dedi su an zaten cok kücük, asil 20. haftadaki detaylida daha iyi görücez diyeHanimlar dr detayli ultrason sordum 21.haftada yapılacak su an zaten bebek küçük birsey anlaşılmaz dedi.ama buraya baktığımda.12.haftada detayli ultrason yaptırdım diyen arkadaşlar var.tam olarak 12.haftada detayli ultrasonda neye bakildi.
Cvs den dolayı mı kaybettiniz? Bu konuda pek bilgim yok. Amin inşallahBenim daha önceden trizomi 21 kaybım var fetal dna ile belirlenmişti ama yinede cvs yapıldı ve kaybettim.amniyosentez için zaten belli haftaya kadar beklemek gerekiyor.fetal dna daha erken sonuçlanır ve içiniz rahat eder Rabbim.insallah tertemiz cikarsin
Ultrason hakkında bir şey söylenmedi. Benim ilk gebeliğim pek anlamıyorum, araştırıyorum. İkili testi ekledim bakar mısınız? Dr beta hcg den bahsetti. Sizlerden fikir almak , buradan bir şeyler öğrenmek benim için kıymetli. Teşekkür ederimUltrasonda birsey cıktı mı?
İnşallah, çok teşekkür ederimInsallah her sey yolundadir. Fetal dna ile iciniz rahatlar insallah
İkiki testin doğruluğu %85 demişti doktorumİnşallah, çok teşekkür ederim
Evet ense kalınlığı falan baBunda burun kemigi ense kalinligi kalbin yeri beyni vs bunlara bakiliyor. Ama drum da dedi su an zaten cok kücük, asil 20. haftadaki detaylida daha iyi görücez diye
Amniyosentez daha ileri haftalarda yapılıyor.daha erken haftada yapılan bir yöntem cvs. Yontem ayni karin bolgesinden cok ince bir igne ile bebege yaklasip içinde bulundugu amniyotik sivi aliniyor diigerinde plesentadan parca aliniyor.ikisi de kesin sonuc veriyir.Cvs sonucu alinan patoloji kesin down tanısı aldık malesef bebegimizden vazgeçtik ölü dogum yaptim.ikili tarama hep yanlış çıkıyor içinizi sıkmamaya çalışın. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama ikili testler hiç güvenilir degil.Cvs den dolayı mı kaybettiniz? Bu konuda pek bilgim yok. Amin inşallahsizin adınıza üzüldüm.
Rabbim sabırlar versin. Bebeğinizi sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Olumsuz düşünmüyorum ama yine de tedirginim.Evet ense kalınlığı falan ba
Amniyosentez daha ileri haftalarda yapılıyor.daha erken haftada yapılan bir yöntem cvs. Yontem ayni karin bolgesinden cok ince bir igne ile bebege yaklasip içinde bulundugu amniyotik sivi aliniyor diigerinde plesentadan parca aliniyor.ikisi de kesin sonuc veriyir.Cvs sonucu alinan patoloji kesin down tanısı aldık malesef bebegimizden vazgeçtik ölü dogum yaptim.ikili tarama hep yanlış çıkıyor içinizi sıkmamaya çalışın. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama ikili testler hiç güvenilir degil.
Canim cigkofte cok bakteri urettigi icin onerilmiyor.Kızlar normalde sevmem ama canım komagene istiyor bir haftadır. Etsiz bir zararı olur mu acaba yiyen var mı önceki gebeliklerinde
44 ile başladım 48 olmuşum.Kızlar kaç kilo aldınız? ilk trimester'de hiç kilo almayanlar varmış? Sizde durum ne? Ben 53 başlamıştım, 57'yim şimdi
Güvendigin bir yerse yiyebilirsin. Ya da az bir şey tadına bakarsın. Ben ilk gebeligimde de bu gebeligimde de yiyorumKızlar normalde sevmem ama canım komagene istiyor bir haftadır. Etsiz bir zararı olur mu acaba yiyen var mı önceki gebeliklerinde
benim de ağzımda hiç hoşlanmadığım bir tat kalıyor her yemekten yarım saat sonra falan. o tat gitsin diye sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorumMerhabalar, ben de 54 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan. Her gün hafif bulantım oluyor ve ağzımda çok değişik bir tat, bu tadı bastırmak için de tuzlu yemek ihtiyacı hissediyorum. Yemek yerken bulantım olmadığı için iştahım var :) Bu arada 2 gün önce fetal DNA yaptırdım cinsiyet de o zaman belli olacakmış.
ye gitsin hiçbir şey olmazKızlar normalde sevmem ama canım komagene istiyor bir haftadır. Etsiz bir zararı olur mu acaba yiyen var mı önceki gebeliklerinde
Yav bunlar nasıl kilolar44 ile başladım 48 olmuşum.
ilk hamileliğimde 47 ile başlayıp neredeyse 70 ile doğuma gitmiştim
çok teşekkür ederim içimi ferahlattın bu örnekleri duymak iyi geliyorBir arkadaşım bebeği 5 aylıkken 2.ye hamile kaldı. İkisini de emzirdi. Sonra tandem bile yaptı. Çok zorlandı etti ama geçiyor bir şekilde.
Ben de direkt 2 bebekli hayata atıldım. Bir de prematüre doğdular onuj ayrı zorluğu da oldu. Şimdi 4 yaşını bitirdiler kardesleri olacak inşallahdemem o ki. Her şey olacagina varır. Artık olan olmuş. Bu şekilde kendini strese sokma. Zamanla 2 çocuklu hayata da adapte olacaksın. Onların oyun oynadığını gördükçe mutlu olacaksın. Kavgaları da oluyor tabi illaki. Zor olacak ama güzel olacak öyle düşün.
Rabbimin bize verdiği güzellik gercekten ya. Hani tamamen bitiremesek bile bağımlılıklarımızı azalıyor illaki.
benim de sadece kola ile beslenesim geliyor çok seviyorum. azaltmaya çalıştıkça canım daha çok istiyor.Kahve ve kola tiryakisiyim ben.su icmem onlari icerim.suan varya kola sisesi gorunce ve kahve kokusu alinca kusuyorumbebege zararli oldugu icin vucut reddediyor resmen ilk hamilelikte de boyleydim.
o kadar haklısın ki bebişine çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bir şeydirBiz kadiniz neleri basardik, bumu bizi korkutacakbikac yil zorlaniriz.sonra keyif...abalmin cocuklar 7 yasinda simdi olari alip ora senin bura senin geziyor.arkadasa bile ihtiyac duymuyor.guzel gunler gorecegiz gunesli gunler
Ben hamilelik haberi aldigim gunun ertes gun allah gostermesin 16 aylik kizimin karacigerinde bir deger sapmasi ve kalinlasma goruldu.suan icin riskli birsey yok.ama o gun korkularim sona erdi ve dedim ki ona bu hayatta arkadas yoldas lazim.allah verdi vardir bir hikmeti.biz ne tarafindan bakarsak o tarafi goruruz. pozitif yonlere odaklan her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?