- 28 Ocak 2024
- 776
- 334
- 23
- 27
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Bencede gayet guzel yukselmiş maşallah10. Günü doktor cuma yine beta bakalım dedi %35 lik bı artış olmuş dedi güzel dedi ama inşallah daha çok yükselir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede gayet guzel yukselmiş maşallah10. Günü doktor cuma yine beta bakalım dedi %35 lik bı artış olmuş dedi güzel dedi ama inşallah daha çok yükselir
Maşallah cok güzel yükselmiş canımKızlar beta sonucum geldi, 407 çıktı. Pazartesi 167 idi. Sat 8 Haziran, Bat tarihim de 10 Temmuz. Gebelikten önceki süreçte zordu bu süreçte bir garipmübarek anne olmak baştan zor
![]()
Bende geldim yani henüz cinsiyet bilmiyorum ama bende 17 Haziran'da 10 35 beta ile öğrendim gebeliğimiİnşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar![]()
Canım baya erken öğrenmişsin maşallah. En son betan kaçtı keseyi gördün mü?Bende geldim yani henüz cinsiyet bilmiyorum ama bende 17 Haziran'da 10 35 beta ile öğrendim gebeliğimi
benim de bugün 5+5 belirti olmaması korkutuyordu, normal miymişşşBende gün itibari ile 5+5 oldum. Ama daha başlamadı. İlk gebeliğimde de kusmalarim olmamıştı. Mide bulantılarım vardı sadece. Geç başlamıştısana şimdiden Allah kolaylık versin
![]()
Canım tedirgin olacagın bir şekilde yükselme degil aynı saatlerde mi verdin birde beta kese oluşturan sonra ıkı katı yükselmeyi yavaşlatır. Şimdi önemli olan kesenin gelişimi canım. Benimde kayıplarım var burda plan birçok gebenin de vardır. Seni çok iyi anlıyorum ama güzel yükselmiş betanUzun tedaviler ve kayıplar sonrasj kendiliginden hamile kaldım iki kan sonucum 2 katı arttı vajinal kese göründü ama ben 3.kez de kan vermek istedim ama bu sefer iki katı artmadı %65 gibi bir artış oldu ve ben çok tedirginim.
Senin kese göründü mü canım?Bende geldim yani henüz cinsiyet bilmiyorum ama bende 17 Haziran'da 10 35 beta ile öğrendim gebeliğimi
Bi düşüğüm var çok korkuyorum inşallah guzel ilerler sağlıkla kucağımıza alırızBencede gayet guzel yukselmiş maşallah
İnşallah canım benim hepimiz yedi buçuk sekız ay sonra doğdu diye haber veririz birbirimize inşallahBi düşüğüm var çok korkuyorum inşallah guzel ilerler sağlıkla kucağımıza alırız![]()
İnşallah inşallahİnşallah canım benim hepimiz yedi buçuk sekız ay sonra doğdu diye haber veririz birbirimize inşallah
Benımde gecen sene bır dusugum var ve bende bugun hamilie oldugumu ogrendım ama asla sevınemıyorum senı cok iyi anlıyorumBi düşüğüm var çok korkuyorum inşallah guzel ilerler sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Canım bende aşırı yorgunluk oluyor şu dönemde. Daha mide bulantıları başlamadı. Herkesin bir değil tabi. Bazıların 5. Hafta da bazıları 6 7 de başlıyor. Bakalım bizim ne zaman baslıcak nasıl ilerleyecekbenim de bugün 5+5 belirti olmaması korkutuyordu, normal miymişşş![]()
İlk topigimizde devam edebilseydik bu vakitlerde doğum olacaktıİnşallah canım benim hepimiz yedi buçuk sekız ay sonra doğdu diye haber veririz birbirimize inşallah
Merhaba. Benim de iki katı artmadı kese göründü ama. Doktora sorduğumda artık iki katı artmasını beklemiyoruz yüzde 60 artsa yeter dedi kese göründükten sonra beta takibine gerek yok dedi. Bence içinizi ferah tutunUzun tedaviler ve kayıplar sonrasj kendiliginden hamile kaldım iki kan sonucum 2 katı arttı vajinal kese göründü ama ben 3.kez de kan vermek istedim ama bu sefer iki katı artmadı %65 gibi bir artış oldu ve ben çok tedirginim.
Hayır canım güzel artmış bende 1 gün arayla vermiştim 1900den 2100 çıktı bir gün sonra tekrar verdim 5000lerde çıktıUzun tedaviler ve kayıplar sonrasj kendiliginden hamile kaldım iki kan sonucum 2 katı arttı vajinal kese göründü ama ben 3.kez de kan vermek istedim ama bu sefer iki katı artmadı %65 gibi bir artış oldu ve ben çok tedirginim.
Amin inşallah canımİlk topigimizde devam edebilseydik bu vakitlerde doğum olacaktıinşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde kavuşcaz
![]()
Doğru hastaneye git yarını bekleme. Aynısı cumartesi günü bana oldu ve Regl gibi her yer kıpkırmızı oldu hastaneye gittim ama kese duruyordu ve ilk defa kalp atışını duydum. Progestan serum yaptılar kanamam geçti kahverengileşti ve bebek Allaha şükür benimle.Sanırım tekrar bir düşük yaşıyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam yaşadığım dördüncü gebelik her defasında kanamayla başlayıp düşükle sonuçlanıyor bu sabah karında vajınaya buram ağrı hafif bel ağrısıyla kanama yaşadım yarın sabah doktor randevum var hiç böyle hayal etmemiştim kalbini duyarım diye heyecanla yarını bekliyordum yinede dua eder misiniz? benim için sevgili anne adayları![]()