Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Bugün çalışmaya başlayan ogretmen arkadaşlarım ilk gununuz nasil geçti.ben raporluyum kanama alanım olduğu için gidemedim.
Geçmiş olsun hocam ben de bugün başladım. Branşımız aynı. Genel olarak iyiydi, biraz oturmaktan sırtım ağrıdı ama koltukta yayılarak oturdum o şekilde atlattık. Kahve yemek kokuları çok zorladı beni ama kime ne diyeceğiz alışmam lazım

Benimde çıktı 4 kilo aldım bile şimdiden hatta. Sizin 2.gebelik olduğu için erken çıkmış olabilir. Bir kaç arkadaş öyle söylemişti. 2.gebelikte daha erken belirginleşmeye başlıyormuş sanırım

Bende de oldu aynısı. Normalde tsh değerlerim normal seyrediyordu hiçbir problemim yoktu. Gebeliğin başlarında da iyiydi sonra birden baya düştü. En sonki tahlilimde biraz yükselip alt sınıra yaklaştı. Çarşamba günü dahiliyeye gideceğim kadın doğum yönlendirdi. 1.trimesterde normal karşılanıyormuş aslında ama yine de kontrol amaçlı gideceğim.

benimde açken 3 tokken 4 kilo fark çıkıyor :) 2. gebelik olduğu için karnım cok sıkı degildi sanırım o yüzden hızlı çıktı am kilo artışına dikkat etmek lazım bebeğin sağlığı ve kendi sağlığımız için bakalım nasıl tamamlayacaz :) sizin cinsiyet belli mi ilk gebeliğimde 12. haftada direk söylemişti dr bunda erken dedi yorum yapmadı

Evet ya, dikkat etmek lazım. Ne kadar çok kilo o kadar çok yorgunluk aslında
Bugün kontrolüm vardı ama göstermedi kendisini haftaya tekrar gideceğiz bakalım o zaman görürüz dedi doktor

Evet ya, dikkat etmek lazım. Ne kadar çok kilo o kadar çok yorgunluk aslında
Bugün kontrolüm vardı ama göstermedi kendisini haftaya tekrar gideceğiz bakalım o zaman görürüz dedi doktor
bugün bi arkadaşım 5 aya kadar erkek biliyodum sonra öğrendim kız olduğunu dedi
İnşallah böyle şeyler yaşamayız ya

bugun 11+1 im kahverengi lekelenme geldi cok korkuyorum yasayan oldu mu ? Gidecegim 2 saate scane

bugun 11+1 im kahverengi lekelenme geldi cok korkuyorum yasayan oldu mu ? Gidecegim 2 saate scane
merhaba benım de tam 11+2 de kahverengi kanamam olmuştu , hatta bir gün önce banyoda ayağım kaymıştı düştüm çok hafif ondan kaynaklı zannetım hemen doktoruma gittim çok şükür bebekte veya kesede sorun yok dendi progestan fitil başlattı hemen durdu 1 gün sürüp inşallah sizin de bir sorun yoktur sakın olmakta fayda var ben de cok telaşlanmıştım çok zor sakınleştim

Ben de hemen progestrone fitil koydum , 2 saat nasil beklicem cok korkuyorum

12+4 oldum ultrason göre de tam 13. hafta oldum bende kanamadan sonra 2 kere gittim ama hala acaba bir poblem var mı diye düşünüp duruyorum
Bekleyemedim esimi taksiye atladim gidiyorum dua edin bana lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…