Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Benim de bir adım Ecem kızımınkini de Ece koyucam

Tabi bende öyle herkesin kendi çocuğu sonuçta ne istiyorsa o doruk ismi vardı mesela aklımda ama en yakın arkadaşım doruk koydu erkek olursa doruk da elendi ayni isimler olması da o açıdan saygısızlık olur gibi

Benim karnım baya çıktı hamile pantolonu giymeye başladım iç karnım çok dar sanırım

O iki hafta önceki halim canım şimdi 2 katı resmen belim felan kalinlaştı benimde bide en başlari boyle ee yeme iyi olunca kaçınılmaz hep açım bide işte normalde zayıf olunca bana da garip geliyo olabilir yıllardir 39 en fazla 40 kiloydum şimdi 43e doğru gidiyorum veririz tabi doğumdan sonra hareket halinde olacağız sürekli bebiş bakmak kolay değil efor sarf edicez erir gider kilolar dediğin gibi önemli olan sağlıkla kolaylıkla atlatmak bu süreci hepimiz için hayırlısı

Kaç haftalık ki ay bide kıyafetlerin olmama sorunu başladi yapılsın alişverişler
Şimdilik elbiseler kurtarıyor da havalar soğuyunca ne yapacağım bakalım tayt almayı düşünüyorum
Diğer ismin ne çok merak ettim Ecem ece ikisi de çok hoş anlamlı bide
Semina
Birazdan silerim bu mesajı türkiyede 1 tane olabilir

Şimdilik elbiseler kurtarıyor da havalar soğuyunca ne yapacağım bakalım tayt almayı düşünüyorum

Semina
Birazdan silerim bu mesajı türkiyede 1 tane olabilir
Ay evet çok da güzelmiş ilk defa duydum ben yarın gebelik okuluna gideceğim normal günlük idare ediyorum kıyafet konusunda da okulda egzersiz felan yaptircaklar eski kıyafetler olmuyo elbise felan olmaz zaten şimdiden kara kara dusunuyorum ne giycem diye tayt giysem bu sicakta yapisacak olmadı hemen alışverişe çıkmam lazım boyumda kısa aldığımı kisaltmam gerekiyo felan geç kaldım galiba ilk okul gününün günahı olmaz herhalde nasıl gidersem gideyim artık

benim de sadece kola ile beslenesim geliyor çok seviyorum. azaltmaya çalıştıkça canım daha çok istiyor.

ben de 2 hamileliğimde de çaydan soğudum günde 3 defa demlerdim şimdi hiç içmiyorum
Ben sadece kahvaltıda içiyorum akşam çayı hiç içmiyorum. Normalde 2 çaydanlık bitirirdim eşim ile. Hayırlısı olsun.

Ben de eğer kızım olursa Doğa veya Buğlem düşünüyorum

çay yok tatlı yok yumurta yok hiçbirini görmek dahi istemiyorum ki normalde çok severim tatlı hayal etmek bile midemi bulandırıyor
merak ettiğim belli bir süre sonra geçecek mi hep böyle mi olacak bişeyden tiksinirim diye yemediğim bir sürü şey var genel olarak herşeyden tiksiniyor gibiyim hele kırmızı et hiç görmek istemiyorum

39 kilo nedir ya :) amin dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde veririz nasılsa :)benimde belim kalınlaştı geçen hafta giydiğim pileli eteğin bu hafta giyemedim direk hamile olduğumu belli etti iş yerinde saklamak artık zor olacak :)

Paylaştığınız isimler çok güzel, olumlu sonuçlarınızı da duyunca çok seviniyorum gerçekten. Rahatsızlıkları olan arkadaşlarıma da geçmiş olsun eminim hemen toparlanırlar hiçbir şeyleri kalmaz. Evet benim de karnım çıktı sabahları daha düz ancak akşamları daha çok şişkin gibi geliyor, ağzımdaki hoş olmayan tat devam ediyor, arada da göğsüme ağrı giriyor dokununca da acıyor hafiften. Bu aralar bende fetal testin sonucunu bekliyorum umarım bende sizler gibi iyi sonuç alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…