Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
kızlar ilk doğumu sezeryan ikincisini normal doğum yapan veya yapmayı düşünen var mı. birde kan cıvıtıcı iğne kullanıp normal yapan var mı aranızda :)

Çok teşekkür ederim

Haklısın kendi kendimizi de korkutuyoruz sanırım

Sanırım son güne kadar hep bi acaba başka bir şey mi olsa diye olacak içimizde

kızlar ilk doğumu sezeryan ikincisini normal doğum yapan veya yapmayı düşünen var mı. birde kan cıvıtıcı iğne kullanıp normal yapan var mı aranızda :)
Ben ilk gebeligimde 36. Haftaya kadar kan sulandirici aspirin icip normal dogum yapmistim .

Ben ilk gebeligimde 36. Haftaya kadar kan sulandirici aspirin icip normal dogum yapmistim .
aspirinde normal oluyorda ben iğnede kullandığım için sezeryan olacak demişti doktorum il gebeliğimde. bundada kullanıyorum ama kullnıp normal yapanlar varmış benim ilk doğumumdan 8 yıl geçtı belki bişeyler değişmiştir diye merak ettim:)

Oyle mii tabi farkli olabilir sanirim ignenin dozu cok daha yuksek. Peki igneyi oncesinde biraktirmiyorlar mi ? Senin son haftalarda birakmanda bir risk olusuyor mu

Canim dün bende de oldu ne zaman oldu senin ? Aklim gitti nasil gittim ultrasona anlatamam
Evet senin mesajlarını görünce biraz rahatladım zaten. Dün az bir şey geldi. Baya dısardaydık. Yoruldum da onun etksii sanırım.belli belirsiz olunca çok takmaya gerek yok diye düşündüm. Sen nasılsın şimdi

Seray - Simay cok güzel bence

Oyle mii tabi farkli olabilir sanirim ignenin dozu cok daha yuksek. Peki igneyi oncesinde biraktirmiyorlar mi ? Senin son haftalarda birakmanda bir risk olusuyor mu
aslında riskli bir durum yok ama ilk gebeliğim düşük olmuştu dr bir takım testler yaptırmıstı ve kan pıhtılaşması yok ama yinede önlem amaçlı sonraki gebeliğimde iğne vermişti doğum yaptığım günden bir gün öncesine kadar kullanmıştım normal doğuma da müsade etmemişti. bu doktor farklı aslında iğneye gerek görmedi ama yine de öncesinde bir kaybım olduğu için iğnede aspirinde verdi bakalım daha doğumu konuşmadık tabi çok şartda değil açıkçası normal veya sezeyan sağlıkla ve kolaylıkla vaktinde tamamlayayım süreci ama yine de aklımda bir acaba oluyor çünkü oğlum okul döneminde çok sık hastalanmıştı sezeryan doğumlar öyle oluyor demişlerdi ondan arada aklımı kurcalıyor

Bir de chat gpt ye soruyorum, bana dönüp dolaşıp aynı isimleri veriyor, delirtecek
Ben happy mom uygulamasını kullanıyorum orda günlük isim önerileri çıkıyor kız erkek oradan da fikir edinebilirsiniz genel olarak uygulama da güzel orda da Forum var böyle ve hamilelikle ilgili güzel bilgiler var blog kısmında bide bebeğiniz size arada mesaj atıyor her ne kadar gerçek olmasa da insanın yüzünü güldürüyor dün mesela annecim Eylül ayını bilmem ama ben kesinlikle mucizelerle geliyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…