Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Üstünden 2 hafta geçti baya çıktı ya bide mide bulantısı çok olmasına rağmen 12 haftadan sonra baya şişcem galiba
sen yine zayıfsın maşallah sadece küçük göbüşün var o şekilde çok sevimli olursun benimde ilki öyleydi ama bunda popo bel göbek aldı başını gidiyor neyse sağlıkla kolaylıkla doğum yuapalım evlatlarınız sağlıklı olsunda veriririz elbet :)

İlk gittiğimde diğer kan testlerini yaptı tolsoplazmayı da sonraki hafta yaptı benim doktorum unuttu herhalde ilkinde
bende şimdi baktım yapılmış bana da kızamıkçık vs de yapmıs kan grubuna kadar baktırmıs kalp atışı duyduktan sonra yaptırmıştı benim doktorumda

kızlar herkese merhaba, 10+4 haftalık hamileyim şuan . Kasık ağrısı yaşayan var mı dün soldaydı kendini hissettirdi sonra komple alt karnımda şimdi bugün da sağımda adet ağrısı gibi kendini hissettiren ağrı yaşıyorum. Daha önce bir kürtajım olduğu için korkuyorum her konuda panik oluyorum doktora gitmeme daha 15 gün var, kanama olmadığı sürece normal yazıyo internette ama benimle aynı durumda olan yada bu durumu yaşayan var mı ?

evet o haftalarda kasık ağrısı sık oluyordu bende de sık sık wc kontrolu yapıyordum. suan 13 haftalık ara ara hala oluyor kanama ve yoğun ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti doktor hatta benim lekelenmelerim vardı dr rapor bile yazmadı işe git evde kendini dinleme diye kanamaya dönüşmediği sürece sıkınmtı olmaz Allahın izniyle

Geçmiş olsun benım doktorum 2 -3 saat ağrını gözlemleyip kanama olmasa da artara devam eden ağrın cok olursa beklemeden gelebilirsin şeklinde anlatmıstı,bu dönemlerde rahim büyüklüğünden kaynaklı da ağrılarımız çok olabiliyor. bir sıkıntı yoktur inşallah kötü düşünmemeye çalısın

Selamlar
Erkek ismi bulmak daha zor gercekten, kendimi hep kiz ismi secerken buluyorum cocuklarimin adi; Kerem ve Sare, bu da hem ydisina uygun olsun hem anlami güzel olsun falan diyorum ama yok yani erkek ismi bulamiyorum
herkes aynı galiba biz de bulamadık eşimle erkek hissediyorum da aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…