Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuclandi simdikindede tüm testleri yaptı ve riskli herhangi bi durum görmedi hatta kontrole ayda bi çağırdı sadece bir kez gittim bundan sonra gideceğim ikinci randevu olacak dediğiniz ne iğnesi ki önlem amaçlı kullandinız ya da doktor verdi bana ne aspirin verdi ne iğne önceden kullandığım folik aside devam etmemi söyledi sadece bir de ultrasonda baktiginda normalde 5+4 olan bebeği 6+2 olarak gördü o günde direk kalp atisinı duyduk onu da anlamadım gelişimi mi iyi oluyor öyle o yüzden mi risksiz olarak değerlendirdi acaba çünkü dediğim gibi benimde ilki düştü bu da 4 5 denemenin sonunda tutundu bende önlemlik bir şey yok öyleyse di mi yoksa bana da verirdi ilki düştü diye

Ben özele gidiyorum ama merkezde bi hast. Gebelik okulu için aradılar. Oraya her hafta gidip gelmek bana zor geliyor eşimin işleri de yoğun bu aralar keşke sağlık ocaklarında yapsalar.
Aa özelde de var o zaman benim gittiğimde yoktu mesela küçük şehir belki ondan mesafe uzaksa zorlar tabi bende büyük Devlet Hastanesi'ne okul için gidemem mesela ilçedeki şuan gideceğim evime 5 dk. sizin gibi değilim çalışmıyorum da çevrem de pek yok en azından değişiklik olur orda da birileriyle tanisirim felan evde sıkıntıdan patliyorum eşim gelene kadar haftada bir de olsa iyi benim için hemde bilgilenmiş olurum sağlik ocakları daha doğru düzgün kan almayı bilmiyor benim kanımı 2 kez kaybettiler ne gebelik okulu

Çok iyi yapmışsınız inanın yakın olsa giderdim çok faydalıymış
aslında buradaki devlet hast sormak lazım ama kendine hayrı yok buranın da
Youtubeda falan videolar varsa izlemeyi düşünüyorum çünkü hiçbir şey bilmeden doğuma girmek istemiyorum doğumda bile o kadar faydalıymış ki

tamamen doktora göre değişiyor ge tarama testinde sıkıntı yoksa iğne vermiyorlar benimde sıkıntı çıkmamıştı çok sükür ama yinede bir kayıp olduğu için doktorum başlamıştı oğluma hamileyken. bunda farklı bir doktora gidiyorum o da gerekli görmedi testlerin temizmiş ama bir kaybın olduysa önlem amaçlı veriyorum demişti perinatoloji dr gerek görmemişti ama ben de biraz evham yaptığım için zor da olsa kullanma taraftarıydım. benim durumumu yaşayan başka bir arkadaşta hiç iğne kullanmadan doğum yaptı sıkıntı yaşamadı o yüzden doktorunuz gerekli görse verir belki de benim tedirginliğimi farkedince vermiştir bilemiyorum

Haklısınız olabilir bende daha 10 haftalık olduğum için herhalde riskli olarak görülen 12. Haftayı geçene kadar rahat edemeyeceğim bir kere kontrole gitmenin tedirginligi de var tabi çok şükür herhangi bi kanama vs olamadi ama kontrolden de gecmeyince içerde neler oluyor gelişim normal mi vs bilmemek ve beklemek zor 12 Eylül'de randevum var iple cekiyorum bişey öğreneyim diye

Ben Ece koymayı düşünüyorum direk Türkçe
İki isim koyacağım kız olursa

Bilge,Duru,Melis bunlar da hoşuma gidiyor
Ya ben de melis düşünüyordum ama melis Yunanca tanrıca demekmiş, bi yerde de tembel şişman demekmiş falan kafam karıştı. Ben melisin bal arısı anlamını biliyordum. Hatta caiz olmaz diyen bile gördüm

Kızlar 12+0 dan selamlar.. mide bulantısı halsizlik gitti ben de çok şükür.. ama sağ bacağımda uzun süre aynı pozisyonda kalında uyuşma karıncalanma yanma oluyor öğretmen olduğum için çoğu zaman ayakta geçecek ne yapacağımı bilmiyorum magnezyum kullanmaya başladım umarım düzelir siz de ya da çevrenizde böyle bişey yaşayanmoldu mu

Magnezyum iyi gelecek yüksek ihtimalle. Benim ağrı daha yoğundu, uyuşukluk eşlik ediyordu. Ağrı neredeyse tamamen kesildi uyuşukluk az kaldı. Geçmiş olsun

Öğretmen hanımlar okullar açıldı bolca ayakta vakit geçireceksiniz tedirgin oluyorsunuz ama bence hiç korkmayın. Ben de mühendisim ve gebeliğimin başından beri hem çok ayaktayım hem de çokça güneşe maruz kaldım ve ikiz gebeyim. Harekette bereket vardır eğer bebeklerimiz sağlıklıysa zaten bir şeycik olmayacak inşallah hareket hepimize iyi gelicek bence hiç hiç korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…