Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Gebelik okulu nedir nerede

Bir yerden sonra saklanmaz ya zorlama bence gerçi benim gibi pimpirikliysen nazar değer diye korkabilirsin ben öyleyim bı yandan da birileri bakıp da ne zaman anlicak acaba heycanindayim

Bir yerden sonra saklanmaz ya zorlama bence gerçi benim gibi pimpirikliysen nazar değer diye korkabilirsin ben öyleyim bı yandan da birileri bakıp da ne zaman anlicak acaba heycanindayim
evet saklayamacağım artık yakında söylerim şüpheleniyorlar zaten. biine söyleyince tüm iş yeri duyuyor malum bide dediğin gibi nazardan korkuyorum bir tane de düşük yapmıştım o yüzden söylemek içimden gelmiyor :)

Devlet hastanelerinde oluyor genelde ama şehirden şehire değişebilir burda var hem şehirdeki devlet Hastanesi'nde hem ilçede ilk gebeligimde de söylediler o ilerlemedi zaten gerek olmadı bunda da ilçedeki hastaneye gidiyorum ilk kontrolümde yazılmak istermisin dediler doktor ebeler fizyoterapist ve psikolog eşliginde bilgilendirme ve egzersiz yaptırdıkları bı eğitim 9 ay boyunca oluyomus son zamanlarda gidebilir miyim bilmem ama yarın ilk kez gideceğim iste faydası olur illa evdeyim zaten haftada bir oluyor

Siz devlete mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama ilk gittiğimde geçen seneki 5. Aydan sonra okula çağırdılar bu sefer en baştan beri hastaneden hastaneye değişiyor demek ki o da çalışmıyorsanız ve imkanınız varsa değerlendirilebilir doğum çocuk bakımı vs. Psikolojik destek açısından da yararlı bir uygulama bence birde sizin gibi birçok gebeyle aynı ortamda bulunup burda olduğu gibi sohbet etme imkanınız da oluyor o açıdan da iyi

ya benimde çıktı ama göbek bence bu daha çok erken değil mi inanamıyorum görünce
Göbek derken rahim genisledigi için olan şişlik bence benim bebek şuan çilek boyutundaymıs göbeğe bakınca içinde kavun büyüklüğünde bir şey var gibi sasirilmayacak gibi değil ki

Göbek derken rahim genisledigi için olan şişlik bence benim bebek şuan çilek boyutundaymıs göbeğe bakınca içinde kavun büyüklüğünde bir şey var gibi sasirilmayacak gibi değil ki
ne bileyim kilo aldım da karnım şişmiş gibi rahim ne kadar genişleyecek yahu bu haftada boyutla uyuşmuyor

ne bileyim kilo aldım da karnım şişmiş gibi rahim ne kadar genişleyecek yahu bu haftada boyutla uyuşmuyor
Ne bilim benimde ilk hamileligim ama rahim hamileligin sonuna kadar buyuyo sonuç olarak bebek orda duruyor bizim karın dedigimiz yer aslında alt karın yani rahim oluyor okuduklarima göre öyle yani belim bile sıfır bedenken şuan m beden gibi daha başlardayiz çok takılmayalım bence daha sonraları napcaz

Özele gidiyorum. Ama su an kanama alanım var diye belki doktor bilgilendirmedi.guzel bisey .iyileşince bende bulup gidebilirim gibi geldi

Canım selam ben de bugün panorama ya kan verdim 12 gün dedi bize ama heralde en fazlasın söyledi çok heyecanlıyım.

Benimde testlerimde hic bir risk olmamasina ragmen aspirin kullandim ilkinde de bu gebeligimde de tup bebek olduğu icin. Madem testlerin temiz belki igneye gerek dahi yoktu Perinataloji uzmanlarida bu konu da detayli bilgi veriyor ona da danisirsin belki

bir düşük olunca güvenli bölgede kaldı doktorlar perinatolojı uzmanı gerek görmemişti ilk gebeliğimde ama devam ettim şimdide gebelik öncesi tansiyonum yüksek çıkıyordu ara ara bu ilaçlar tansiyonuda düşürüyormuş o yuzden kullanmaya devam etmek istiyotum ama hergün iğne yapmak zor tabi hersey kolay yolunda ve sağlıkla devam etsin de sezeryan olsun bu da ne yapalım

Özele gidiyorum. Ama su an kanama alanım var diye belki doktor bilgilendirmedi.guzel bisey .iyileşince bende bulup gidebilirim gibi geldi
Doğrudur umarım tez zamanda geçer riskli bı durum varsa zaten egzersiz onermiyolar ilk 3 ayda ama dediğim gibi Devlet Hastanesi'nde denk geldim ben bu okula özele de gittim öyle bişey yok sağlik bakanlığının uygulamasıymış zaten sağlik ocağına gittiğimde bile link verdiler gebelik okulu diye burda paylaşmıştım hatta onda da videolar var doktorların anlatım yaptığı telefon değişikliği yaptım kaybolmadiysa bulup atayım yine faydası olur zaten çoğu şeyi merak edip araştiriyoruz bunda direk doktorlar anlatıyor ne kadar bilgi o kadar iyi özellikle ilk hamileligi olanlar için

Aynen oyle yeterki saglikla dogsunlar hic endiselenme

Ben özele gidiyorum ama merkezde bi hast. Gebelik okulu için aradılar. Oraya her hafta gidip gelmek bana zor geliyor eşimin işleri de yoğun bu aralar keşke sağlık ocaklarında yapsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…