Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Kusan arkadaşlar nasılsınız
Kusmalarınız ne durumda
Ben zofer e bağışıklık kazandım sanırım artık oda kesmiyor
Toplam 9kg verdim
Çok yorgunum nolur dua edin belki birinizin duası kabul olur
Hep aklımdasınız sizin bu süreciniz hep aklımda gerçekten. Bir an önce rabbim size şifa versin hepsi tamamen geçsin de sağlıkla keyifle devam edin inşallah ben prilam içiyorum sabah mutlaka uyanınca kusuyorum. Bazen gece de yemeği sindiremiyorum öyle çıkarıyorum. Bir kaç kere kusmam durmadı serum aldım. Öyle durumlar ama inşallah hepsi geçecek dualarım sizinle inanın ki

Buğlem diye öğrencim vardı sevgi dolu, zeki ve çok minnoştu. İsmi geçince özlediğimi fark ettim izi kalmış demek ki yüreğimde doğa ismini de beğeniyorum bu arada
Benim çevremde hiç olmadı bu isimde çocuk ama nedense buğlem ismi çok sevgi dolu hissettiriyor duyduğumdan beri, Doğa da zaten doğayı çok sevmemden kaynaklı aklımda olan bi isim

Doktor bu haftada nasıl böyle net kız diyebiliyotam olarak nasıl bir ifade kullandı
Her açıdan baktı işte sağ olsun bebiş de gizlemedi gösterdi direkt kız dedi bir de şuradan bakayım dedi başka yerden baktı yine kız dedi başka yerden daha baktı yine kız dedi ama bazen testis karında olup inmemiş olabiliyor bu haftadan sonra indiği de oluyor o yüzden 2-3 hafta sonra daha netleştiririz ama kız bu dedi yani zaten kibarcık bir şeydi ya büyük kızımın ultrasonuna benziyor görselleri artık bakalım ben ikna oldum yani kız olduğuna

Benim çevremde hiç olmadı bu isimde çocuk ama nedense buğlem ismi çok sevgi dolu hissettiriyor duyduğumdan beri, Doğa da zaten doğayı çok sevmemden kaynaklı aklımda olan bi isim
Artı olarak ses tonu ince, naif ve kibardı tek sıkıntısı yaşıtlarından kısa boylu ve zayıftı çıtı pıtıydı ama o da annesinin genetiğini almış olmasından kaynaklı tabii

Defne, Ecem, Melis, Asya en çok aklımda olanlar. Ama isim analizlerine bakıyorum Melis'ten ben de vazgeçtim gibi.
Erkekte de Uras ya da Aras ama anlamlarına daha bakmadım sadece kulağıma güzel geliyor ve Aras diye çok terbiyeli, cana yakın birini tanıyorum belki diyorum ona çeker
Bazı isimlerin çocuklara ağır geldiğini de duymuştum mesela Asil ismi gibi. İşte bi ismin anlamı tiz çığlık demekti ve çocuk sürekli ağlıyordu.Ya da ne kadar Alper e denk geldiysem hep yaramaz öğrencilerimdi gibi.
Tabi hepsi yetişme tarzı,kişilik vb. Ama yine de kendi çıkarımlarım.

Kusmalarınız ne durumda
Toplam 9kg verdim
Merhaba bende 12 haftalık olacağım. Ve hala kusma hissi arada kusmalar devam ediyor. Okul başlıyor. Zorlanıyorum bende gerçekten. İnşallah bir an önce geçer.

Benim adım Ecem hep neden Ece koymamışlar diyorum

İkili test sonucum çıktı, yaştan dolayı risk çıktı tabiki de, diğer yandan bıyokimyasal ile hesaplanan risk yüksek diyor. Nipt sonucunu bekliyoruz o yüzden, umarım bu hafta sonucum ulaşır

Kusmalarınız ne durumda
Toplam 9kg verdim
Hala aynı bu sefer akşam yoğunlaştı gece gece öğürüp duruyorum kusuyorum.Geçen gebeliğimde çok daha iyiymişim kusmalara rağmen ve annem de ilk çocukta kusmasına rağmen ikinci de daha kötüymüş genetik olduğuna emin oldum artık.Dinlenemediğim ya da stresli olduğumda daha da arttığını farkettim.14. Haftayı bekliyorum şimdi de hafiflemeler için

Benim de 12. Hafta ve 13.hafta kontrollerinde iki ayrı doktor kız gibi duruyor dedi. Ama netlik yok daha erken diye belirtti ikisi de

İkili test sonucum çıktı, yaştan dolayı risk çıktı tabiki de, diğer yandan bıyokimyasal ile hesaplanan risk yüksek diyor. Nipt sonucunu bekliyoruz o yüzden, umarım bu hafta sonucum ulaşır
Yaşınız kaçtı? Ben de sonuç bekliyorum yaş 35. Ense kalınlığı vs iyi dedi doktor ama sizin nasıldı

Yaşınız kaçtı? Ben de sonuç bekliyorum yaş 35. Ense kalınlığı vs iyi dedi doktor ama sizin nasıldı
Yaşım 38. Bende de raporda ense kalınlığı gibi ölçüler iyi. Doktor da sağlıklı olduğunu söylemişti ultrason bilgisine göre. Sadece kan testinden risk yazıyor. Aynı zamanda trizomi riskleri de düşük şükür. İkili testi mi bekliyorsunuz, siz de fetal dna yaptırdınız mı?

Anladım çok belirleyici değil bence diğerleri de iyi çıkmış zaten. Fetal dna yı ikili tarama sonucuna göre yaptırmayı düşünüyorum ama eşim kesin yaptıralım diyor sonucu bekliyoruz. Siz hangi firmaya yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…