Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ bu linke bakabilirsiniz

Bir de hamilelikte güvenle kullanabileceğimiz yüz yıkama ürünleri ne almalıyım, kullanıp memnun olduğunuz neler var?
canım ben kullandığım veya kullanmaya başlayacağım ürünlerin içeriklerini chatgbt ye atıyorum, kaç haftalık hamile olduğumu yazıyorum; ayrıntılı cevaplıyor. Aklında bir şeyler varsa öyle yap bence

canım bide ne sorucam sana zofer bende aşırı derecede dil yarası yaptı dilimin her yeri aft gibi yara oldu sendede oldumu
Ben zofer kullanmıyorum ama bende de ağzımın içi komple damagima kadar yara oldu internette bakınca hamilelikte olabiliyormus bazı vitamin eksikliklerinden dolayı yazıyor ilacın yan etkisinde yazıyor mu öyle bişey yazmıyorsa o nedenle olabilir ben çoğu şeyi yiyemiyorum dolayısıyla vitaminsiz kaldığıma eminim çünkü

Öyle diyorlar da Benim etraftakiler hep kıza hamile anlamadım
2025te doğanlar erkek benim çevremde de bizimkiler 2026da doğcak kiz agirliklı olur belki ben daha ögrenmedim ama erkek hissediyorum gibi çoğu kişide senin kızın olcak diyolar neye göre diyorlarsa artık anlamadım ben yediklerime ve rüyamda gördüğüme göre erkek hissediyorum diyorum ama hayırlısı olsun tabi

Sizin yine iyi ben 7de gittim 11 +larda gel dedi randevuyu anca 12 de bulabildim 5 hafta olacak meraktan ölüyorum
Ben de diyordum herkes 2-3 haftada bir gidiyor bana niye böyle dedi. En son 7 haftalıkken kalp atışı duymaya gitmiştim. 5 hafta olacak,doktora kalsa haftaya gel dedi de artık dayanamıyorum cumaya aldım randevu

Canim burada ogrenenler zaten nipt testi verenler. Ultrasonla hic bir yerde bu kadar erken soylenilmiyor. Ben de Turkiyede yasamiyorum. Ve kadigim yerde cok gec soyluyorlar cinsiyyeti ki ben kendim de utaniyorum sormaya cinsiyyetci gozukmemek icin
Ay ama erken öğrensek ona göre alisverisimizi yaparız insan alışveriş yapmaya bile özeniyor bı heves oluyor bu genelde cinsiyetçi olan topluma karşı önlem aslında o yüzden söylemiyorlar ki aldirmasinlar çocuğu diye aldırma ihtimali olmayan bir zamanda söylüyorlar o yüzden kurunun yanında yaş da yanıyor malesef geç öğreniyoruz

Chat te o kadar yoruldum ki gidip mağazadan gezerek alışveriş yapmak istiyorum, öyle ürünler öneriyor ki mağazalarda yok online alıcam artık.

Cok haklisiniz. Ama maalesef iste bazilarinin yuzunden biz de boyle durumlara mahkum oluyoruz. Ama bazen yanlis da soyleye biliyorlar. Acaba dusunuyorum ondan mi korkuyur doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…