Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Panorama'ya yaptırdım ben. Evet ikili test tek başına yetersiz.

Teşekkür ederim bilgilendirmen icin

Kusan arkadaşlar nasılsınız
Kusmalarınız ne durumda
Ben zofer e bağışıklık kazandım sanırım artık oda kesmiyor
Toplam 9kg verdim
Çok yorgunum nolur dua edin belki birinizin duası kabul olur
Zofer bile mi etki etmiyor sasirdim.kıyamam inşallah az kaldi bulantilarjn biteceği zamana .

Kusmalarınız ne durumda
Toplam 9kg verdim
ah canım kader ortağım zofer 2 gün iyi geldi sonra tekrar başa döndük hastanede serum yerken güzeldi serumlar bitti her şey tekrarlamaya başladı..

Kusmalarınız ne durumda
Toplam 9kg verdim
canım bide ne sorucam sana zofer bende aşırı derecede dil yarası yaptı dilimin her yeri aft gibi yara oldu sendede oldumu

o kadar iyi anlıyorum ki oğluma hamileyken bende öyleydim her muayenede heycandan tansiyonum yüksek çıkardı beyaz önlük hipertansiyonu var sende demişti doktor :) ama zor kısmı gitmiş 12. haftadan sonra biraz daha rahatlarsınız. bu benim ikinci gebeliğim ilkine göre daha rahat hissediyorum umarım kolay ve sağlıklı bir hamileleik geçirip sağlşıkla doğum yaparız

Amin inşallah canim bende genel olarak heyecan hali var zaten anksiyete yüzünden ama hamilelik dolayısıyla ilaç kullanmak istemiyorum kullanan da varmış gerçi ama bebeğin sagligini riske atmaya gerek yok bu şekilde de tedirgin oluyo işte insan yine de kötü düşünmemek lazım herşeyin en güzeli olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…