Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Arkadaşlar sordum size bir şey olmaz dediniz Komagene etsiz çiğköfte yedim de rahatsız da etmedi ama içim içimi yiyor ayy biri beni rahatlatsın azıcık
ben de bikaç kez yedim etsiz olduğu için korkmak aklıma bile gelmemişti de siz korkuttunuz beni de şuan neyse ki üzerinden 2 3 hafta geçti hala ben de bebeklerim de iyiyiz sakin olun :)

Çok üzüldüm başınız sağolsun Rabbim ferahlık versinEvlatlarına sağlık sıhhat versin

Canim burada ogrenenler zaten nipt testi verenler. Ultrasonla hic bir yerde bu kadar erken soylenilmiyor. Ben de Turkiyede yasamiyorum. Ve kadigim yerde cok gec soyluyorlar cinsiyyeti ki ben kendim de utaniyorum sormaya cinsiyyetci gozukmemek icin
Şuan doktordayım cinsiyet için erken dedim sadece ve doktor yanındaki kadın beni çok kötü azarladı. Çok utandım. Dediğin gibi cinsiyetçi olarak bana baktı. Oysa taşıdığım benim canım merak edebilirim.

Merhaba ben de Almanyada yaşıyorum, 13 haftamdayım, doktora iki kere gittim sadece.15- 16cı haftada tekrar randevum var ,kan verip Nip test yaptıracağım, insan burada çatlar gerçekten meraktan.

Bos ver canim yaaa hic kafana takma onlari. Napalim Turkiyedeki gibi degil maalesef bazi seyler. Sen kendini onlari dusunerek uzme

Merhaba ben de Almanyada yaşıyorum, 13 haftamdayım, doktora iki kere gittim sadece.15- 16cı haftada tekrar randevum var ,kan verip Nip test yaptıracağım, insan burada çatlar gerçekten meraktan.
turkiyede 10.haftadan itibaren veriliyor erken mi acaba.sizi 15.hafta mi nipt testi yaotiracaksiniz

Teşekkürler, bunları da ekliyorum listeme
ilk çocuğumda okumadığım için pişma olduğum birdaha çocuğum olursa diye 3 yıl önce alıp şimdi okumaya başladığım kitap çok tevsiye edilen bir kitap bunu da alabilirsiniz isterseniz

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-04 at 11.40.52.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
nıpt testi şartmı kızlar ben yaptırmadım doktorumda bişey demedi sadece ikili yaptırdı. benim gibi yaptırmayan var mı sanki herkes yaptırmış bi ben yaptırmadım gibi geliyor :)
canım ben de yaptırmadım hatta ben ikili de yaptırmadım ikiz gebeyim doktor fetal ve ikili çok çok yanıltıcı gerek yok ense kalınlığı bakarız dedi ben de senin gibi okuyorum herkes yaptırdı bir tek ben kaldım gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…