Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Merhaba sevgili anne adayları, ben birkaç haftadır buralarda yokum. İlk üç aylık süreçten çıkıyorum artık ama bulantılarım hala geçmedi, ilaç biraz iyi geliyordu ama günde 3-4 hap aldığım taktirde sadece. Ben de iki gündür ilaç almayı kestim , düzelir diye ümit ediyorum artık yavaş yavaş.
Bir sonraki doktor kontrolü 18. Eylül'de. Almanya'da yaşıyorum ve burda sık sık muayene ve ultrason yapmıyorlar. Fetal DNA testi de yaptıracağım gittiğimde kontrole. Cinsiyeti de ondan sonra tahmini bir hafta içinde sonuçlar ile belli olur.
Ikinci hamilelik olduğu için herhalde karnım çabuk büyüdü , şimdiden tayt dışında hiç kıyafetim olmuyor.
Herkese sağlıklı hamilelikler.

benim de ikiz canım ama doktorum 3 hafta sonra gel dedi. Detaylı ultrasona kadar başka bir şey yok zaten dedi o yüzden seyrek ilerde sıklaştırcaz dedi. Çok merak ediyorum gerçektennn.
Bekarken bile hep hayalim evlenince ikiz bebeğim olmasını isterdim keşke ikiz bebeğim olsa size hayırlı sağlıklı hamilelik diliyorum. Ben doktora gittim hamile olduğumu orda öğrendim. 10 uncu haftadayım daha kalp atışını bile duymadım. 1 randevu verdi doktor bir ay sonraya ben almanyadayım. Ama yarın ilk randevum gideceğim inşallah. Burda çok erken cinsiyet öğrenenler var almanyada 4 bucuk ay olmadan söylemiyorlar 3 kızım var 3 kızımda da 4 ile 5 ay arası öğrendim.

Canim burada ogrenenler zaten nipt testi verenler. Ultrasonla hic bir yerde bu kadar erken soylenilmiyor. Ben de Turkiyede yasamiyorum. Ve kadigim yerde cok gec soyluyorlar cinsiyyeti ki ben kendim de utaniyorum sormaya cinsiyyetci gozukmemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…