- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #7.341
Okuyunca degerlendirmeni yazarsin canım bende de çocuğu anlamak diye bir kitap var kitapligimda bende henüz okumadım okuyunca bilgilendiririm hamileligim boyunca bolca kitap okurum diyen ben 2 buçuk ay rezil geçtigi için bı kitabın yarısına anca gelebildimAldığım ilk kitap bu oldu kızlar. Henüz yeni başladım. Bildiğiniz güzel kitaplar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Yok beklemek çok zor cidden bişey bilmeden umarım herşey normal ve güzeldir de birde cinsiyet ogrenirsek ona göre ben alışveriş yapmaya çok hevesliyim şimdiden favoriye bir sürü ürün ekledim belli olsa da alsamBen de diyordum herkes 2-3 haftada bir gidiyor bana niye böyle dedi.En son 7 haftalıkken kalp atışı duymaya gitmiştim. 5 hafta olacak,doktora kalsa haftaya gel dedi de artık dayanamıyorum cumaya aldım randevu
olabilir bende arastırdım dedıgınız gıbı vıtamın eksıklıgındende oluyormus. su bıle ıcemedıgım ıcın nasıl duzelıcek bılmıyorum karbonatlı ve tuzlu suyla gargara yapıyorum ama giden olmadı halaBen zofer kullanmıyorum ama bende de ağzımın içi komple damagima kadar yara oldu internette bakınca hamilelikte olabiliyormus bazı vitamin eksikliklerinden dolayı yazıyor ilacın yan etkisinde yazıyor mu öyle bişey yazmıyorsa o nedenle olabilir ben çoğu şeyi yiyemiyorum dolayısıyla vitaminsiz kaldığıma eminim çünkü
sağlıklı olsunlarda önemli değil diyeceğim ama allah biliyor gönlümden geçen ilk kızımın olmasıBende dun gece rüyamda iki kızım olduğunu gördüm
Yazarım canım şimdilik iyi gidiyor, benim de öyle geçtiği için anca başlayabildim okumayaOkuyunca degerlendirmeni yazarsin canım bende de çocuğu anlamak diye bir kitap var kitapligimda bende henüz okumadım okuyunca bilgilendiririm hamileligim boyunca bolca kitap okurum diyen ben 2 buçuk ay rezil geçtigi için bı kitabın yarısına anca gelebildimonu da olucak İnşallah bı gün
Benimde bir kızım var. Ve kızlarım olursa çoook mutlu olurum hiçte bir kızım var oğlum olsun gibi değilim ama oğlumda olsa sevinirim. Hepsi birer Mucize ve Rabbimden hayırlısını istedim sadece ilk kez rüyamda gördüm ve evladın cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum ne olursa oo çoook seviliyorsağlıklı olsunlarda önemli değil diyeceğim ama allah biliyor gönlümden geçen ilk kızımın olması
çok üzgünüm.. başınız sağolsun. Allahım diğer evlatlarınızı size bağışlasınogretmenhanim beni tablodan çıkar canım maalesef korktuğum gibi oldu 01/09/2025 günü kalp atışını duymak için gittim dünyam başıma yıkıldı diyebilirim gelişmemiş kalbi durmuş kürtaj oldum aynı şeyleri yaşadım hepinize dilerim sağlıkla kucağınıza alın bende isterdim duymayı cinsiyetini öğrenmeyi psikolojik olarak ve bünye olarak toparlanmaya çalışıyorum 3 tane evladım var ve evet beklemiyordum ama onu rabbim nasip etti ve uygun gördü yanına aldı rızkı yokmuş ruhu anne olarak beni seçti ikinci kez kürtaj olmak çok daha zor geldi şimdi abisi beye ablasıyla cennete mucizelerim iyi değilim ama olucağım her şey gönlünüzce olsun inşallah bebeişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza banada dua edin olurmu bebeişlerinizin teyzesiyim şimdiden hepinize mutluluk sağlık diliyorum bebeklerinizle
Sağol canım hepimizin kini inşallahçok üzgünüm.. başınız sağolsun. Allahım diğer evlatlarınızı size bağışlasın
Herkese çok tavsiyeAldığım ilk kitap bu oldu kızlar. Henüz yeni başladım. Bildiğiniz güzel kitaplar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Başınız sağ olsun inşallah diğer evlatlarınız sağlıkla büyüsünogretmenhanim beni tablodan çıkar canım maalesef korktuğum gibi oldu 01/09/2025 günü kalp atışını duymak için gittim dünyam başıma yıkıldı diyebilirim gelişmemiş kalbi durmuş kürtaj oldum aynı şeyleri yaşadım hepinize dilerim sağlıkla kucağınıza alın bende isterdim duymayı cinsiyetini öğrenmeyi psikolojik olarak ve bünye olarak toparlanmaya çalışıyorum 3 tane evladım var ve evet beklemiyordum ama onu rabbim nasip etti ve uygun gördü yanına aldı rızkı yokmuş ruhu anne olarak beni seçti ikinci kez kürtaj olmak çok daha zor geldi şimdi abisi beye ablasıyla cennete mucizelerim iyi değilim ama olucağım her şey gönlünüzce olsun inşallah bebeişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza banada dua edin olurmu bebeişlerinizin teyzesiyim şimdiden hepinize mutluluk sağlık diliyorum bebeklerinizle
TeşekkürlerHerkese çok tavsiye
En kısa sürede geçer inşallah zaten zor bı süreç bide o acıyla bişey yiyemeyince daha kötüolabilir bende arastırdım dedıgınız gıbı vıtamın eksıklıgındende oluyormus. su bıle ıcemedıgım ıcın nasıl duzelıcek bılmıyorum karbonatlı ve tuzlu suyla gargara yapıyorum ama giden olmadı hala
depremden sonra full fast food beslenmiştim hiçbir şey olmadı düşünme bile…Arkadaşlar sordum size bir şey olmaz dediniz Komagene etsiz çiğköfte yedim de rahatsız da etmedi ama içim içimi yiyor ayy biri beni rahatlatsın azıcık
çok üzüldüm bir an önce sağlıkla bebişine kavuşmanı diliyorumogretmenhanim beni tablodan çıkar canım maalesef korktuğum gibi oldu 01/09/2025 günü kalp atışını duymak için gittim dünyam başıma yıkıldı diyebilirim gelişmemiş kalbi durmuş kürtaj oldum aynı şeyleri yaşadım hepinize dilerim sağlıkla kucağınıza alın bende isterdim duymayı cinsiyetini öğrenmeyi psikolojik olarak ve bünye olarak toparlanmaya çalışıyorum 3 tane evladım var ve evet beklemiyordum ama onu rabbim nasip etti ve uygun gördü yanına aldı rızkı yokmuş ruhu anne olarak beni seçti ikinci kez kürtaj olmak çok daha zor geldi şimdi abisi beye ablasıyla cennete mucizelerim iyi değilim ama olucağım her şey gönlünüzce olsun inşallah bebeişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza banada dua edin olurmu bebeişlerinizin teyzesiyim şimdiden hepinize mutluluk sağlık diliyorum bebeklerinizle
Yaa adıyla yaşasın, çok hoşuma gidiyor benimde Kıvanç ismiOğlumun adını Kıvanç koyacağızdüşüncemiz bu yönde
Onun haricinde
Alper
Uygar
Yalın
Akın
Isimlerinide beğeniyorum
Canım ben yedim 3-4 kez. Bişey olmadıArkadaşlar sordum size bir şey olmaz dediniz Komagene etsiz çiğköfte yedim de rahatsız da etmedi ama içim içimi yiyor ayy biri beni rahatlatsın azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?