Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Kizlar selam, bebegim 12 haftalik. Nt ense kalinligi olcumlerde 1.99-2.19 mm cikti doktor ense kalinligi sinirda fetal dna yaptirman lazim dedi bir de bebek erkege benziyor dedi. Siz ense kalinligi olcturdunuz mu ? Sizin sonuclar nasil

Kizlar selam, bebegim 12 haftalik. Nt ense kalinligi olcumlerde 1.99-2.19 mm cikti doktor ense kalinligi sinirda fetal dna yaptirman lazim dedi bir de bebek erkege benziyor dedi. Siz ense kalinligi olcturdunuz mu ? Sizin sonuclar nasil
0.9 çıkmıştı benim de. 2.5 mm üstü risk demişti. Bence fetal yaptırın, içiniz rahat etsin

dualarımız seninle ama zaten değer normal canım bence attım ya sınır 3mm yani bilemiyorum fetal vs biraz da ticaret ne diyebilirim ki. fetal sonucuna kadar gönlünü rahat tut bence.
Zaten yaptirmayi dusundugum bir testti bakalim insallah rabbim hayirlara cikarsin

Benimde 0.5 çıkmıştı inşallah güzel sonuçlar çıkar dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…