Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Allah allah nasil kiziyorlar cok enteresan. Isvicredeki doktorlarda cok alman dr var ve cok kibarlar. Bulundugunuzun bölgedeki sanssizlik heralde ama mümkünse degistirin hamile kadin muayenedeki muamele icin de stres yapacaksa
Canım inan bana bundan önce gittiğimiz doktor daha kötü idi. Değiştirmek zorunda kaldık. Irkçılık yapıyordu o. Ramdevumuz olduğu halde 4 saat beklettikleri oluyordu en son gelenleri alıyordu herkes bitince beni alıyorlardı. Eşim işten gelir yanımda kalırdı 3 4 saat sorun çıkıyordu. Hep ters bakıyorlardı. Azarlıyorlardı. Yabancı olan bütün insanlar aynı şeyi söylüyordu. Bu doktor ona göre iyi ama ne dese yapacaksın fazla soru sormadan ilgi çekmeden oturacaksın. Almanyada bulunduğum şehir en yabancı düşmanı olan şehir. Alman doktorun kibar olması bende bölge ye ve bölge insanına göre değişiyor. Rabbim gönlümüze göre versin. 7 ay kaldı o da geçer. Sizden hayır duası istiyorum. Bu paylaşımı okuyan herkesten buna çok ihtiyacım var. Mübarek cuma günü hürmetine hepiniz için sağlık sıhhat diliyorum

Merhaba arkadaşlar 15 haftalık gebeyim perinatoloji muayenem vardı bebeğimiz kız. Böbreğin de genişlik var kalbinde parlaklık var bu durumu tecrübe etmiş duymuş olan var mı ikili tarafa temiz geldi
Böbrek genişlemesi benim oğlumda vardı.dogduktan sonra 2 yıl boyunca takibi yapıldı ultrason.yapildi 6 ayda bir.herhangi bir ilerleme olmadı dr tamam artık kontrole gerek yok.bu saatten sonra büyüme olmaz dedi.dogduktan sonra herhangi bir rahatsızlık.vermedi çocuğa.

Merhaba arkadaşlar 15 haftalık gebeyim perinatoloji muayenem vardı bebeğimiz kız. Böbreğin de genişlik var kalbinde parlaklık var bu durumu tecrübe etmiş duymuş olan var mı ikili tarafa temiz geldi
Yakınımda da kalbinde parlakl
Kızlar göbekler ne durumda belli olmaya başladı mı artık benim bazen belli oluyor bazen yok oluyor 13+1 oldum bu arada kasık ağrısı olanlar var mı acaba
Bende gece klima çalıştığı için soğuktan sanırım geece hafif kasik sancısı oluyor

Offf Rabbim yardım etsin

Türk doktor yok mu canım?

Hiç canını sıkma, çocuğun sağlıkla doğsun yeter. Kötülük, ayrımcılık yapanın içi kötü, sana karşı değil, herkese karşı yapıyor. Ama çok sessiz de kalma, bunlar cesaretleniyor karşılık vermeyince.
Ben büyük bir şehirdeyim Almanya'da ,o yüzden tabi ki yabancılara çok alışıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…