Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Bence uzun kollu
Banada öyle geliyor mart kapıdan baktırır hesabı ama İçimden kısa al hava sıcak olacak diyor iç sesime hiç güvenemedim nedense vide istabulda havalara güven olmuyır soğukken bianda sıcak oluyor sıcakkrn bianda soğuk hesapta tecrübeli anneyim 3. Olacak ama bu telaş ilk cocukda yoktu

Canım ben yedim 3-4 kez. Bişey olmadı eve söyleyip yeşilliğini ekstra yıkadım sadece. Ne olabilirmiş etsiz çiğ köfteden acaba orasını kaçırmışım da ben
Ben de anlamadım mantığıma yattığı için yedim zaten ama yok bakteri kaparsın yeme evde yap ye lafları duyduğum için bu süreçte yine acaba mı oluyor insan bildiğini unutuyor

ben de bikaç kez yedim etsiz olduğu için korkmak aklıma bile gelmemişti de siz korkuttunuz beni de şuan neyse ki üzerinden 2 3 hafta geçti hala ben de bebeklerim de iyiyiz sakin olun :)
Ay ay çok şükür hiçbir şey olmaz ya ben de iyi hissediyorum bir şey olmayacak inşallah evhamlandırıyorlar insanı

Canim ben hep kisa zibin kullandim.cunku ustune zaten birsey giydirdim kisin.yazinda sadece zibinla gezdi. Uzun kollu zibin gereksiz, cunku minicik bebege onu giydirmek cok zor.yelek gibi onden acilan ustlerden al.zibin ustune onlardan giydir.
Kızlar konulardan cok bağımsız ve erken biliyorum ama bi yerde gördüm 5li zıbınlar pamuklu 300tl miş düz beyaz mart ayında uzun mu kısa kollu mu olur benmki mart ortası gibi bilemedim

Kızlar konulardan cok bağımsız ve erken biliyorum ama bi yerde gördüm 5li zıbınlar pamuklu 300tl miş düz beyaz mart ayında uzun mu kısa kollu mu olur benmki mart ortası gibi bilemedim
Bu modeller cnm.cok konforlu okuyor askili zibin ustune hizlica giydiriyorsun.kustumu pat pat cikiyor hop yenisini giydiriyorsun.minnak bebege zibin giydirmek bu modele gore cok daha zor:) buyudukce kolaylasiyor kollu giydirmek:) 0-3 ay icin onerim bu.hem nisanda havalar isincak kollu zibin kullanissiz olacak.

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-04-17-26-20-860_com.android.chrome.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 56
Benm kızların zamanında iç zıbın vardı ter emsin diye ne düğme cit cit hiç bişeyi olmuyor onlar kalktı sanırım bununda iplisi vardı daha cok neler cıkmış neler kendimi cok yaşlı hissetim valla (30 yaş)

Ben de tecrübesizliğimden üşür diye düşünerek uzun dedim ama kızlar da haklı, kısa kol demişler, üstüne başka bir şey giydirilir. Mantıklı

bende yaptırmadım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. herkesin kendi fikri tabi. ama atıyorum down sendromlu dese aldıracakmıyım tabii ki hayır o yüzden yaptırma gereği duymadım bende

Çok soru sorunca kızıyorlar. Sessiz kalınca gıcık oluyorlar. Benim bulunduğum merkezde türk doktoru yok. Olsa idi ben seçimimi ondan yapardım. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…