Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Kızlar göbekler ne durumda belli olmaya başladı mı artık benim bazen belli oluyor bazen yok oluyor 13+1 oldum bu arada kasık ağrısı olanlar var mı acaba

Kızlar göbekler ne durumda belli olmaya başladı mı artık benim bazen belli oluyor bazen yok oluyor 13+1 oldum bu arada kasık ağrısı olanlar var mı acaba
ben de 14+0 oldum gram ağrı sızı kramp gerginlik şişkinlik hiçbir şey yok. senin kasık ağrın varsa korkma bence ben de yok diye korkuyorum

dualarımız seninle ama zaten değer normal canım bence attım ya sınır 3mm yani bilemiyorum fetal vs biraz da ticaret ne diyebilirim ki. fetal sonucuna kadar gönlünü rahat tut bence.
Amniyosentezden önce en belirleyici fetal dna testi o yüzden ben ticari olarak bakmıyorum. Ama tabii keşke bu kadar yüksek olmasa fiyatları.

kızlar evinden midesi bulanan var mı evin heryerinden midem bulanıyooorr hastane serüveni çok iyiydi böyle devam ederse tekrardan yatış yaptırıcam. bir insan evinden midesi bulanabilir mi ya? odamdan yatağımdan salonumdan her yerden midem kalkiyo

Benim de karnım belli olmaya başladı hala hiç kilo almadım ama karnım çıkıyor artık kasık ağrım var ara ara oluyo

Ben canım yine yatırdılar
Dr bir ayın daha var sodyum düşmüş crp yüksek ne kadar yatacağım hiç belli değil ve pazartesi okullar açılıyor
Oğlum annemde şehir dışında bugün öğretmenini aradım ilk hafta idare edebilir misiniz hastanedeyim dedim
Ama kızım lisede hem de fen lisesi mecbur başlayacak
Böyle iki ara bir derede kaldım
Maddi külfete değinmiyorum bile
İyice ağlama duvarına çevirdim burayı ama gerçekten çok bunaldım
Rabbim merhamet etsin bir ay daha sürerse ne yaparım hiç bilmiyorum

Rabbim kolaylaştırsın
Sağlıkla kolaylıkla geçirin bu süreci inşallah

Kizlar selam, bebegim 12 haftalik. Nt ense kalinligi olcumlerde 1.99-2.19 mm cikti doktor ense kalinligi sinirda fetal dna yaptirman lazim dedi bir de bebek erkege benziyor dedi. Siz ense kalinligi olcturdunuz mu ? Sizin sonuclar nasil
Ben ölçtürdüğümde 1.2 çıkmıştı.. devlette bir perinatolog'a göründüğüm için bana açıklama yapmadı. İnternetten araştırdığımda 1.3'ün üstünde çıkan değerlerde down riski artabiliyor diye okumuştum.. başka bir doktora daha görünmenizde içinizi rahatlatabilir

Herkese tekrar merhaba hanımlar. Birkaç kez yazmıştım. 11+1'deyim bugün. Ve sabah ilk kez kanamayla uyandım. Kahverengi sarımsıydı. Direkt dr gittik. Kesede yada etrafında kanama yok dedi. Bu beni rahatlatı. Ama bu seferde amniyon sıvısının bu haftalarda daha fazla olmasını bekleriz dedi dr. Bana her ihtimale karşı turnusol ped verdi (amniyon sıvısında ren değiştiren ped) ve maalesef test renk değiştirdi yani olmaması gereken bir şey bu. Ama bende idrar yolu enfeksiyonu halen devam ettiği için bununda turnusolu etkileyebileceğini söyledi. Amnisure testi istedi bu sefer. Biz alacağız test kitini ama hiçbir eczanede bulamadık. Bende dayanamadım ve şehir hastanesinde farklı bir dr gitmek istedi. Gittiğimde bu dr amniyon akışından şüphelenmedi. Suyu yeterli dedi. Progestan ve enfeksiyon için fitil verdi. İçim biraz rahatlasada kanama bizim için risktir dedi. İlişki yasakladı (zaten dikkat ediyorduk). Ama inanılmaz korktum. Tevekkül etmeye çalıştım. Her ihtimale kendimi hazırlamaya çalıştım şu anlık sıvıyı takip ediyorum. Diğer dr havuç suyu dedi havuç aldım. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Sizden dua istiyorum. İnşallah hepimizin sağlıklı doğumları olur.

Merhaba arkadaşlar 15 haftalık gebeyim perinatoloji muayenem vardı bebeğimiz kız. Böbreğin de genişlik var kalbinde parlaklık var bu durumu tecrübe etmiş duymuş olan var mı ikili tarafa temiz geldi
15. Haftada perinatolojiye doktorunuz mu yönlendirdi acaba? 20. Haftalarda yapılıyor çünkü detaylı ultrason

allahım bize kolaylık versin geride kalanları düşünmekte insanı strese sokuyordur eminim.. allahım sıze en buyuk mutlulukları versın bı an once saglıgınıza kavusun ınsallah o kadar ıyı anlıyorum kı sizi
bende doktorumu aradım gel kan ver yatıs yapalım dedi esimi bekliyorum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…