- 4 Temmuz 2016
- 84
- 149
- 93
- 37
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #7.441
Allah allah nasil kiziyorlar cok enteresan. Isvicredeki doktorlarda cok alman dr var ve cok kibarlar. Bulundugunuzun bölgedeki sanssizlik heralde ama mümkünse degistirin hamile kadin muayenedeki muamele icin de stres yapacaksaÇok soru sorunca kızıyorlar. Sessiz kalınca gıcık oluyorlar. Benim bulunduğum merkezde türk doktoru yok. Olsa idi ben seçimimi ondan yapardım. Allah yardımcımız olsun.
Bende çok severim 3 4 kez yedim bişey olmaz diye olmaz herhaldeben de bikaç kez yedim etsiz olduğu için korkmak aklıma bile gelmemişti de siz korkuttunuz beni de şuanneyse ki üzerinden 2 3 hafta geçti hala ben de bebeklerim de iyiyiz sakin olun :)
Bende yaptırmayı düşünmüyorum canım 2li yaptıracağım bende birde datayli ultrasonla bakacaklar zaten yeterli diye düşünüyorum doktor bana bı bilgilendirme kağıdı verdi kağıtta baya baya her test için yanılma payı var hiç biri garanti değil tarzında yazılar yazıyordu hani bir nevi akılda süphe kalmamasi için yapılabilir yapanda yok var yaptirmayan da ama benim eltime çocuk down sendromlu dediler doğdu değil tüm hamileliği stresle geçti erken doğdu bebek kuvezde kalmak zorunda kaldı felan ikili de de büyük oranda doğruluk çıkıyor zaten diğerleri ekstra zorunlu birşey değil zatennıpt testi şartmı kızlar ben yaptırmadım doktorumda bişey demedi sadece ikili yaptırdı. benim gibi yaptırmayan var mı sanki herkes yaptırmış bi ben yaptırmadım gibi geliyor :)
Bende varımcanım ben de yaptırmadım hatta ben ikili de yaptırmadım ikiz gebeyim doktor fetal ve ikili çok çok yanıltıcı gerek yok ense kalınlığı bakarız dedi ben de senin gibi okuyorum herkes yaptırdı bir tek ben kaldım gibi geliyo
Ben 11 de gittim doktor bacak arasında bi oluşum yok kız gibi duruyo şimdilik ama kesin değil buna göre hazırlık yapma dediKızlar bebeklerin 12. 13. Haftada cinsiyetleri net oluşmadığı için yanılma payı yüksek. Bacak arası 12.haftada daha oluşmadığı için boş olduğundan kız sanılıp da sonraki haftalarda oluştuğu için 14 16da erkek dendiği olabiliyor. O yüzden netleşmesi için 16yı bekliyorlar. Bazı erkek bebeklerin 10 11.haftada bile oluşmaya başlamışken bazısının 15 16yı bulabiliyor. Benim ilk bebeğimde 12.haftada bacak arası boştu 16da gidince dolmuştu
Ben hazır su kullanıyorum başka şu içemiyorum.. arıtıcı suyu tartışılır kimisi çok zararlı diyor kimisi ben içtim senelerce birşey olmadı diyor.Hanimlar gebelik sürecinde hazır su,aritici suyu, hangisi daha güvenli bilgisi olan var mi.sularda alüminyum var diye bir yazı okudum.bu konuda hiç bilgim yok kafam karıştı. Bilgisi olan arkadaş var mi
Ben arıtıcı kullanıyorum senelerdirHanimlar gebelik sürecinde hazır su,aritici suyu, hangisi daha güvenli bilgisi olan var mi.sularda alüminyum var diye bir yazı okudum.bu konuda hiç bilgim yok kafam karıştı. Bilgisi olan arkadaş var mi
Merhabaa aynı haftadayız bu zamana kadar çok olmuyordu bulantım diye büyük konuştum çok oluyor malesef özellikle aç kaldıkça. Halsizlik de çok var işten eve gitmeyi dört gözle bekliyorum her günMerhabalar kizlar Bayadır yoktum buralarda 10. haftadan sesleniyorum durumlar ne alemde migde bulantısı halsizlik sizdede devam mı
Ben de aynı,bulantim artti aç kaldıkça ve okuldan eve gelince uyuyasım geliyor hiçbir şey yapasım yokMerhabaa aynı haftadayız bu zamana kadar çok olmuyordu bulantım diye büyük konuştum çok oluyor malesef özellikle aç kaldıkça. Halsizlik de çok var işten eve gitmeyi dört gözle bekliyorum her gün
Ay ben de ilk çocuğumda erkek istedim kızlar babaya aşık oluyor diye ama bizimki erkek olmasına rağmen babaya aşıkBen 11 de gittim doktor bacak arasında bi oluşum yok kız gibi duruyo şimdilik ama kesin değil buna göre hazırlık yapma dedigebe kalmadan önce herkes beni rüyasında erkek çocuk annesi olarak görmüş eşimde dahil... Bende rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum ve kız çocuklarıyla hiç anlaşamıyorum o yüzden hep erkek istedim umarım dediğiniz gibi sağlıkla sonuç değişir yoksa babasına aşık bişi olur benle geçinemez
Benim de öyleBen de aynı,bulantim artti aç kaldıkça ve okuldan eve gelince uyuyasım geliyor hiçbir şey yapasım yok
Bakalımm:)Benim de öyleleblebi en yakın yoldaşım oldu ahahh. Bu arada gerçekten listenin üst tarafı tamamen erkek altlar kız olmuş tesadüfe bak biz de üstlerdeyiz bakalım değişecek mi :)
Ben dun 12.hafta 4 gunlugumde gordumKızlar bebeklerin 12. 13. Haftada cinsiyetleri net oluşmadığı için yanılma payı yüksek. Bacak arası 12.haftada daha oluşmadığı için boş olduğundan kız sanılıp da sonraki haftalarda oluştuğu için 14 16da erkek dendiği olabiliyor. O yüzden netleşmesi için 16yı bekliyorlar. Bazı erkek bebeklerin 10 11.haftada bile oluşmaya başlamışken bazısının 15 16yı bulabiliyor. Benim ilk bebeğimde 12.haftada bacak arası boştu 16da gidince dolmuştu
Önden açılan uzun kolluKızlar konulardan cok bağımsız ve erken biliyorum ama bi yerde gördüm 5li zıbınlar pamuklu 300tl miş düz beyaz mart ayında uzun mu kısa kollu mu olurbenmki mart ortası gibi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?