Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Kızlar göbekler ne durumda belli olmaya başladı mı artık benim bazen belli oluyor bazen yok oluyor 13+1 oldum bu arada kasık ağrısı olanlar var mı acaba
13+4 hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama göbüş aldı başını gidiyor. 2.gebelik olduğu için daha çabuk çıkmış olabilir. Akşamları daha da büyüyor. Hatta bi tane teyze markette bana Allah kurtarsın dedi dışarıdan böyle belli olmasına çok şaşırdım

Benim hiç yok bazen de 6 aylık oluyor

Bel ağrısı bende de var aslında bu aralar ben yemeden kesildim eşim sağolsun çok kilo alıyorsun diye o yüzden pek yemiyorum psikoloji galiba
Ayy adamlar her şeye karışıyor ben de hiçbir şey yiyemiyorum 10 kg verdim benim eşim de sürekli şunu ye bunu ye bebek beslenmiyor diyor asla memnun edemezsin yiyebiliyorken ye ya yiyememek çok kötü

Ayy adamlar her şeye karışıyor ben de hiçbir şey yiyemiyorum 10 kg verdim benim eşim de sürekli şunu ye bunu ye bebek beslenmiyor diyor asla memnun edemezsin yiyebiliyorken ye ya yiyememek çok kötü
Benimki de çok kilo aldım diyorum tartıda da belli yani diyor yoo.
Doğuma yuvarlanarak gidicem haberi yok

Benim mide bulantısı geçti çok şükür işte zorluk cekicen diyip duruyor

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Biz bugün 11+3’üz feci bir mide yanmasıyla baş etmeye çalışıyorum Fetal dna testi verdik inşallah güzel haber alacağız bir hafta sonra. Temiz çıkar her şey inşallah Tatlıyı çok seven biri olarak tatlıdan soğudum hamileliğimde midem iyiyken bile hoşuma gitmiyor full ekşi tuzlu şeyler istiyorum. Kızım mı geliyor acaba

Ben de bugün kontrole gittim 5 hafta sonunda, şükür her şey yolunda dedi şimdilik. 11-6 çıktı ultrasonda. Ama geçen hafta bulantılar tam geçiyor derken, 2-3 gündür öyle bir geri döndü ki hayattan soğutur. prilam her gün içen var mı, bir sakıncası olur mu acaba?

Ben gece yatmadan önce içiyordum ve gün boyu beni iyi hissettiriyordu doktor gece icmemi önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…