Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Hanımlar, selamlar, sevgiler ben de sanıyorum Mart anneleri arasına katılacağım 11. Haftayı bugün doldurdum. 1 hafta sonra doktorumla randevumuz var ikili test için kan alınacak. Ankara'da fetal DNA testi için önerileriniz var mıdır? Bir de başka bir sorum olacak sizlere sizin de hamilelik belirtileriniz bazı günler olup bazı günler olmadığı oluyor mu? Yani ne bileyim kendimi normal hissettiğimde paniğe kapılıyorum, ilk gebeliğim ve acemiliğim var tabii bir de...

Kızlar 13+3 oldum mide bulantısı gitti bu seferde mide yanması geldi ne geçirir bilenler var mı acaba

Kızlar bize de cinsiyet tahmini yapar mısınız kuzum daha küçük ama sallayın bişeyler

Eklentiler

• IMG_0370.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 207
Kizlar ekran resmine hangi bebegin(cocugun) resmini koyarsan yani cok bakarsan cocugun ona benzer diye bir efsane var) ama cogu kiside benzereni yasadiklarini godumbuna inaniyormusunuz?

Koydum bile ama son ultrasonda aynı kocamdı bebiş
Ben de 10 haftalikken cektirdigimiz ultrasonda ayni esime benzetmisstim. Cunki esimin kafatasina benziyordukendisi de gulerek evet demisti. Ama sonuncuda degistiher halde artik gobekten ultrasona gectik ondan. Siz nasil benzetmisdiz?
Ben ama ayni kendime benzer bir bebek bulmusum onu koymusum

Kızlar ben yarın 10.haftaya giriyorum yani 10+’lar başlıyor. Her yemekten sonra ağzımda çok kötü tad oluyor. İleriki haftalarda olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi geçecek mi bu his?
Geciyor cnm benim oncekinde 13. Haftada gecmisti.bunda suan 13+2 deyim. Azaldi baya.muhtemelen 1 haftaya gececek..az daha dayan.kalici degil endise etme.hatta onun sayesinde az kilo aliniyor.ikinci trimester aman yarabbi oburiks loading

Arkadaşlar doktor magnorm magnezyum verdi. Günde 2 tablet akşam aynı anda suda erit iç dedi ama beni çok rahatsız ediyor. İshal oluyorum. Siz kaç tablet içiyorsunuz? Sizede karın ağrısı, ishal yapıyor mu?
Banada doktor, sbaha aksam demir ve magnezyum haftada 2 tablet d vitamini , gunluk folik eldeki bitene kdr devam ve balik yagi verdi.
Yalniz ya demir ya magnezyum bende inanilmaz mide agrisi yapiyor.kivraniyorum ya yarin yazcam doktora mide koruyucu icebiliyormuyum diye..sizde migde agrisi yapiyor mu takviyeler?

Ben bu önden gitme olayini anlamadım gelişimi mi çabuk oluyor daha mı erken doguracagiz yani bana da önden gidiyo dedi de kafam karişti senin ki masallah baya önde
Kuzum benim anladigim biraz genetikle de alakali.benim esim 1.88 cm.doktor onde gidiyor dedi ve direk esime bakti..dedi bu babaya benziyor belli ki.yani olcumde esas alinan bas ve popo uzunlugu ya.o uzunluga gore de haftasi belli oluyor.bizim oglan yapili olcak sanirim.kiz oyle degildi.hem minik hem zayif dogdu.hep haftasi ile uyumluydu.ablam dun dedi erkekler bazen onde gidiyor.benim oglumda 3 hafta once gidiyordu.3 hafta once dogdu dedi.ama yani tam olarak bende bilmiyorum.kiz 38+0 a kendi geldi.buda bence o civarda gelir ha ama cok sisko ve iri olursa normal dogumu beklemeden almak zorunda da kalabiliyorlar bazen

Benim kizin peritonolojideki detayli ultrasonunda bile dogdugu haline benzemiyor.bi foto var alakasi yok..daha da komigi kizim ,suan , dogdugu haline de hic benzemiyor.allah affetsin cok cirkin dogdu.ben ilk aldim kucagima dedim icimden e bu cirkin,lohusa depresyonundamiyim acaba 3 aylikken bir guzellesti ki ama zayif bebek oldugu icin oyle gorunuyordu.kilo aldikca cok guzel bir bebek oldu..ben ultrasondaki goruntuye hic guvenmiyorumne cikarsa bahtimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…