Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Aynıyız gerçekten benim şuan midem günlerdir hiç bir şey yememiscesine aç. Birazdan yemek koycam. Ama az yesem de hemen tıkanıp şisiyorum. Bir de sindiremiyorum. O yüzden sabahları ilk iki tane gün kurusu yiyorum. Peşine baya su iciyorum ki sisligim insin sonra birşeyler yiyeyim ama yinede kilo vermedim. İnşallah almam da midem de bazen bulancak gibi oluyor. Sonra vazgeçiyor.
İlk zamanlar öyle gerçekten bebek anneden besleniyor ama en nihayetinde vücudumuz fazla çalışıyor yeni bir can var artık. Hem onu büyütmeye calısırken enerji kaybı oluyor. Bence o yüzden böyleyiz.

Kaç yaşındalar ikizler? Rabbim sağlıkla uzun ömürler nasip etsin

Ayy olabilir canım ben birşeyler yedim midem bulanıyor pişman oldum yediğime sana tavsiyem şişlik var dedin ya az ye yavaş yavaş mesela 5 lokma ye biraz oyalan bir öğünü 10 dakikada yemek yerine 30 dakikada yavaş yavaş ye daha iyi olur senin için fazlaca çiğne

Tamam inşallah öyle yapmaya çalışcam teşekkür ederim

Kızlar benim bugün 5+1 oldu ve hafif leke geldiği için doktora gittim progestan verdi. Sabah akşam vajinal yolla almamı söyledi. Benim 18 aylık kızım var emzirirlen kullanmakta sakınca var mı doktor biraz tuhaftı o an sormakta aklıma gelmedi. İlk hamilelikte böyle leke olmuştu bu da aynı benim kaderim sanırım.

2025 mart annesi olarak hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorumçok güzel heyecanlar, tarifi olmayan telaşlar sizi bekliyor inşallah son adet tarihim 10 temmuzdu ve o günden itibaren başlamıştım beklemeye ben de grubunuz bol bereketli olsun kızlar

Hayırlı olsun grubun ilk ikizleri
Ne saçma bir yaklaşımı olmuş Dr un yahu her bebek kıymetli insan öğrendiği anda başlıyor hayaller kurmaya bir kadın doğumcunun bunu çok iyi bilmesi gerekiyor
Hiç takılacak birşey yok kafaya sürecin tadını çıkar

Evet umarim yerleşmedir adetim de yaklaşti
Ben hamileliğimi direk kanamayla öğrenmiştim adet oldum sanmıştım ama baktım devamı gelmedi test yaptım pozitif çıktı. Sonraki birkaç gün içinde tekrar kanamam lekelenmem filan oldu korktum hep ama dinlendim bol bol. Sen de kendini çok yorma betan güzel gayet

Kızlar devlete gidenler için bişi sorabilirmiyim ilk gittiğinizde henüz kalp atışı yokken napıyolar sadece ultrasonla mı bakıyorlar kan tahlili vs yapıyolar mı ?

Dr a mı gitseniz acaba
Belki de progestoron ile müdahale edilmesi gerekiyordur

Ck sağol canım benim doktoruma da yazdım artışlar çok güzel dedi rahatladım pazartesi randevum inşallah kalbini de duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…