- 29 Eylül 2021
- 1.308
- 313
- 73
- 24
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Hadi inşallah canım ya sağolSuper benimde son adet tarihi 26 Mayıs 6+0 haftalikken gittim dun keseyi bebisi kalp atisini duyduk darisi sana
Aminn Amiin inşallahİnşallah korktugumuza uğratmasın Rabb'im öyle ki gerçekten sevinemiyorum bile. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım rabbim dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah
Aynıyız gerçektenAyyyy ben. İstesem de yiyemiyorum bak dedim ya kan şekerim düştü ellerim titriyordu dedim hemen bir şeyler atıştırayım böyle bir de aç kalınca şöyle bir şey bu ameliyatı olduğumdan beri sürekli başım dönüyor gözlerim kararıyor diyorum ki bugün düşeceğim bir yerde bayılacağım yani geldim bir şeyler atıştırmaya hemen koşa koşa mutfağa Ama tabii ki de yine bir şey yiyemedim yani açlık hissi var ama mide almıyor hani doyuyorum Ama yemek istiyorum değil doymuyorum ama midem almıyor nedense bilmiyorum o yüzden ben de şu an keşke böyle hani ameliyatlı bir almasam da yesem tabii ki de o zaman çok kilo alırım biliyorum ama gebelikte çok zor oluyor Bir de şimdi daha başlardayım hani diyorlar ya en başlarda çocuk anne kanıyla besleniyor diye ben bazen eşime diyorum ya bu çocuk şu an benim kanımla besleniyorsa ben neden bu kadar çok acıkıyorum
Kaç yaşındalar ikizler? Rabbim sağlıkla uzun ömürler nasip etsinBende öyle ev perişan ben perişan. İki tane prematüre bebebenim eşim gelince ancak dinlenmeye halim kalıyordu. Evi topladığım çok zaman oldu. Ama çok şükür büyüduler. O günleri yaşamamış var sayarak yeniden gebelik düşündük inşallah bu leveli de atlarsak bizden iyisi yok
4 yasindalarKaç yaşındalar ikizler? Rabbim sağlıkla uzun ömürler nasip etsin
Ayy olabilir canım ben birşeyler yedim midem bulanıyor pişman oldum yediğime sana tavsiyem şişlik var dedin ya az ye yavaş yavaş mesela 5 lokma ye biraz oyalan bir öğünü 10 dakikada yemek yerine 30 dakikada yavaş yavaş ye daha iyi olur senin için fazlaca çiğneAynıyız gerçektenbenim şuan midem günlerdir hiç bir şey yememiscesine aç. Birazdan yemek koycam. Ama az yesem de hemen tıkanıp şisiyorum. Bir de sindiremiyorum. O yüzden sabahları ilk iki tane gün kurusu yiyorum. Peşine baya su iciyorum ki sisligim insin sonra birşeyler yiyeyim ama yinede kilo vermedim. İnşallah almam da midem de bazen bulancak gibi oluyor. Sonra vazgeçiyor.
İlk zamanlar öyle gerçekten bebek anneden besleniyor ama en nihayetinde vücudumuz fazla çalışıyor yeni bir can var artık. Hem onu büyütmeye calısırken enerji kaybı oluyor. Bence o yüzden böyleyiz.
Devami gelmedi kanamanın bu sabah vermiştim en son . Bakarlar mi?Acile gidebilseniz, imkanınız var mı? Beta baksalar en azından artmış mı.. İçiniz rahatlar
Tamam inşallah öyle yapmaya çalışcamAyy olabilir canım ben birşeyler yedim midem bulanıyor pişman oldum yediğime sana tavsiyem şişlik var dedin ya az ye yavaş yavaş mesela 5 lokma ye biraz oyalan bir öğünü 10 dakikada yemek yerine 30 dakikada yavaş yavaş ye daha iyi olur senin için fazlaca çiğne
Maşallah4 yasindalar
Devamı gelmediyse yerleşmedirDevami gelmedi kanamanın bu sabah vermiştim en son . Bakarlar mi?
İnşallahhh bu kadar bebek istediğimi bilmiyordumDevamı gelmediyse yerleşmedirİçiniz rahat olsun stres yapmayın
Hayırlı olsun grubun ilk ikizleriYa aynen oda şok oldu devlet vajibal ultrason yaptı keselrri 10mm 11mm ölçtü. Özel karından yaptı 7mm ölçtü keseleri. Vajınal yapmaya gerek yok gözüküyor dedi. Özel beni delirtti ve eski doktoruma gittim düşün kızımı doğurduğum. Kadına birşeyler olmuştu. Haftaya carsamba kalp atışına yine ona gidicem ücret ödememek için. Sonra devlette devam ederim bir yandan da özelde güzel bir doktor ararım. Bana dediki direk daha odasına yeni girdim aaa keşke ikiz olmasaydı ikiz istemem falan dedi bir yüzünü şekilden şekile soktu sinirim tavan yaptı. Muayenede yuzu cok asık aaa evet ikiz bu diyor çift yumurta ikizi ama suratı gör. Sonra dedim cuma yola cıkagım sıkıntı olur mu gebelik için küçük parmağını gösterdi bu kadarcık zaten olursa yol üstünde hastane var dedi. Bende o manada demedim risklimi diye sormak istiyorum dedim yok yok gidebilirsin diyor. Doğacaksa doğar düşecekse düşer diyor bana önemli bir nokta da değil gebeliğin daha başı diyor. Bende dedim sizin için önemsiz olabilir ama benim için şu kucuk parmağımı gösterdim kadarcık halleri bile çok önemli hocam flaş kolay gebe kalmadım ben dedim. Ama bunları asla kafama takmıcam asla . İnşallah rabbim ikiz olsun tek olsun farketmez ondan geldi benim için sonsuz sınırsız şükür sebebi kucağıma alırım güzel günlerini görürüm bebeklerinin. Kusura bakmamunzevimsi cok uzun oldu.
Ben hamileliğimi direk kanamayla öğrenmiştim adet oldum sanmıştım ama baktım devamı gelmedi test yaptım pozitif çıktı. Sonraki birkaç gün içinde tekrar kanamam lekelenmem filan oldu korktum hep ama dinlendim bol bol. Sen de kendini çok yorma betan güzel gayetEvetumarim yerleşmedir adetim de yaklaşti
Tamamdır inşallahBen hamileliğimi direk kanamayla öğrenmiştim adet oldum sanmıştım ama baktım devamı gelmedi test yaptım pozitif çıktı. Sonraki birkaç gün içinde tekrar kanamam lekelenmem filan oldu korktum hep ama dinlendim bol bol. Sen de kendini çok yorma betan güzel gayet
Battı balık yan giderMaşallahBenim oğlum da 2 buçuk. Hazır bez falan içindeyken ikimcisi de gelsin afallamayalım dedik, çok şükür Rabbim de nasip etti
Dr a mı gitseniz acabaSanırım tekrar bir düşük yaşıyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam yaşadığım dördüncü gebelik her defasında kanamayla başlayıp düşükle sonuçlanıyor bu sabah karından vajınaya vuran ağrı hafif bel ağrısıyla kanama yaşadım yarın sabah doktor randevum var hiç böyle hayal etmemiştim kalbini duyarım diye heyecanla yarını bekliyordum yinede dua eder misiniz? benim için sevgili anne adayları
Canım tedirgin olacagın bir şekilde yükselme degil aynı saatlerde mi verdin birde beta kese oluşturan sonra ıkı katı yükselmeyi yavaşlatır. Şimdi önemli olan kesenin gelişimi canım. Benimde kayıplarım var burda plan birçok gebenin de vardır. Seni çok iyi anlıyorum ama güzel yükselmiş betan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?