- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Zor tabi özellikle aşerinceAgzımı yemek yemeden tutabilirsem tabi ki neden olmasın
Bu arada bu haftalarda benim gibi çok acıkan var mı yaSenin kese göründü mü canım?
Zor tabi özellikle aşerinceAgzımı yemek yemeden tutabilirsem tabi ki neden olmasın
Acile gidebilseniz, imkanınız var mı? Beta baksalar en azından artmış mı.. İçiniz rahatlarDevamı gelir diye korkuyorum adet günüm yaklaştı ama betam 160ti en son
Benimde çok aç kalınca bir şeyler oluyorBu arada bu haftalarda benim gibi çok acıkan var mı yagerçi ben tüp mideli bir gebeyim az ve sık yemem gerek ama alışkanlık işte bazen öğün atlıyorum şuan elerim titiriyor açlıktan kan şekerim düşmüş olmalı
Ahh şu aşermeler . Senin hayatında hiçbir zaman tatlı seven bir insan olmadım daha önceki 3'te belinde de hiçbir şekilde tatlıya böyle isteğini artmamıştı ki gebelik dışında da böyle tatlıyı hiç sevmem ama yani Bir haftadır neredeyse böyle artık tatlı krizine giriyorumZor tabi özellikle aşerinceBen kaç gündür dut ağacında gibiyim
Dengeli beslenme ile kilo alımı korunmalı aslında kilo gerçekten kötü bir şey ben en son 3 rakamlı kilodan sonra tüp mide oldumBenimde çok aç kalınca bir şeyler oluyorkilo almayın diyorum ama. Sık acıkıyorum
Şaka bir yana kendimi tutmaya çalışıyorum. Bir de ben biraz yemekten ziyade çay keyfi seven insanım. Onun yanında yediklerimle kilo aldımZor tabi özellikle aşerinceBen kaç gündür dut ağacında gibiyim
Çok haklısın. Ben de sevmiyorum kiloyu zaten. Allahtan eşim de diyete başladıDengeli beslenme ile kilo alımı korunmalı aslında kilo gerçekten kötü bir şey ben en son 3 rakamlı kilodan sonra tüp mide oldum
Bebek doğunca da yiyemeyeceğizŞaka bir yana kendimi tutmaya çalışıyorum. Bir de ben biraz yemekten ziyade çay keyfi seven insanım. Onun yanında yediklerimle kilo aldımşimdi çayı çok içemiyorum. Bir de biraz fazla yiyinca aşırı rahatsız ediyor. Yine dikkat etmem lazım. Çünkü kilo gebelikte gerçekten iyi değil en azından şöyle 20 lere kadar kilo almasak güzel olur sonra yedikçe yicez zaten
Ben de karadenizliyim, turşu kavurması çok yenir bizde, severim de. Bugün il yerinde sanki koca tencere bol soğanlı beyaz lahana turşusunu kavuruyorlarAhh şu aşermeler . Senin hayatında hiçbir zaman tatlı seven bir insan olmadım daha önceki 3'te belinde de hiçbir şekilde tatlıya böyle isteğini artmamıştı ki gebelik dışında da böyle tatlıyı hiç sevmem ama yani Bir haftadır neredeyse böyle artık tatlı krizine giriyorum
Orta Karadeniz sorunsalıBen de karadenizliyim, turşu kavurması çok yenir bizde, severim de. Bugün il yerinde sanki koca tencere bol soğanlı beyaz lahana turşusunu kavuruyorlar
Hem de nasılOrta Karadeniz sorunsalıye tabi ki turşu kavurması güzel olur.
Benimkiler erken geldiği için uzun süre yoğun bakım süreci oldu. Bende bu sürede sağım yaptım ama yine de yedim yaBebek doğunca da yiyemeyeceğizOğlum doğduğunda asla oturamazdım sofraya. Emmek isterdi sofra hazır olunca, alarm kurmuş gibi Bu arada ben halen emziriyorum ve bırakması imkansız gibi. Bu konuda da önerilere ihtiyacım var
Ben de uykuyu asla kaçırmadım. Oğlum uyudu mu hemen pat yanınaBenimkiler erken geldiği için uzun süre yoğun bakım süreci oldu. Bende bu sürede sağım yaptım ama yine de yedim yaben bütün boşlukları yemek ve uykuyla degerlendiriyordum
İnşallah canım inşallah dualarda buluşalımİnşallah canım benim hepimiz yedi buçuk sekız ay sonra doğdu diye haber veririz birbirimize inşallah
İnşallah korktugumuza uğratmasın Rabb'im öyle ki gerçekten sevinemiyorum bile. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım rabbim dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallahBenımde gecen sene bır dusugum var ve bende bugun hamilie oldugumu ogrendım ama asla sevınemıyorum senı cok iyi anlıyorum
Ayyyy ben. İstesem de yiyemiyorum bak dedim ya kan şekerim düştü ellerim titriyordu dedim hemen bir şeyler atıştırayım böyle bir de aç kalınca şöyle bir şey bu ameliyatı olduğumdan beri sürekli başım dönüyor gözlerim kararıyor diyorum ki bugün düşeceğim bir yerde bayılacağım yani geldim bir şeyler atıştırmaya hemen koşa koşa mutfağa Ama tabii ki de yine bir şey yiyemedim yani açlık hissi var ama mide almıyor hani doyuyorum Ama yemek istiyorum değil doymuyorum ama midem almıyor nedense bilmiyorum o yüzden ben de şu an keşke böyle hani ameliyatlı bir almasam da yesem tabii ki de o zaman çok kilo alırım biliyorum ama gebelikte çok zor oluyor Bir de şimdi daha başlardayım hani diyorlar ya en başlarda çocuk anne kanıyla besleniyor diye ben bazen eşime diyorum ya bu çocuk şu an benim kanımla besleniyorsa ben neden bu kadar çok acıkıyorumÇok haklısın. Ben de sevmiyorum kiloyu zaten. Allahtan eşim de diyete başladıo yiyince yine insanın canı çekiyordu. Ben de eskisi gibi yiyemiyorum aşırı şişkinlik yapıp rahatsız ediyor. Bu böyle 20 lere kadar devam etse nekaa güzel olur
Super benimde son adet tarihi 26 Mayıs 6+0 haftalikken gittim dun keseyi bebisi kalp atisini duyduk darisi sana17. Haziranda öğrendikten sonra sonra 23 Haziran'da kan verdim 628 çıktı 25 Haziran'da 1235 çıktı doktor 2 gün sonra gel Altan muane edelim kese görelim dedi ben gebelikte Altan muane olmak istemediğim için gitmedim 8 temmuz'da gidecektim randevumu iptal etmişler 10 temmuzda yarın gidecem inşa çok heyecan var birde 4. Bebeğim yani yinde kalbim pır pır acba kalp atışı da duyar mıyım bilmiyorum 7. Haftanın içindeyim 6 hafta 3 günlük oldum son adet tarihim 26 Mayıs
Bende öyle ev perişan ben perişan. İki tane prematüre bebeBen de uykuyu asla kaçırmadım. Oğlum uyudu mu hemen pat yanınaEv falan umurumda olmadı. Eşim gelince veriyordum eline, o zaman topluyordum. Yoksa perişan oluyordum çocuk uyuyunca evle uğraşsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?