Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benimde çok aç kalınca bir şeyler oluyor kilo almayın diyorum ama. Sık acıkıyorum

Zor tabi özellikle aşerince Ben kaç gündür dut ağacında gibiyim
Ahh şu aşermeler . Senin hayatında hiçbir zaman tatlı seven bir insan olmadım daha önceki 3'te belinde de hiçbir şekilde tatlıya böyle isteğini artmamıştı ki gebelik dışında da böyle tatlıyı hiç sevmem ama yani Bir haftadır neredeyse böyle artık tatlı krizine giriyorum

Zor tabi özellikle aşerince Ben kaç gündür dut ağacında gibiyim
Şaka bir yana kendimi tutmaya çalışıyorum. Bir de ben biraz yemekten ziyade çay keyfi seven insanım. Onun yanında yediklerimle kilo aldım şimdi çayı çok içemiyorum. Bir de biraz fazla yiyinca aşırı rahatsız ediyor. Yine dikkat etmem lazım. Çünkü kilo gebelikte gerçekten iyi değil en azından şöyle 20 lere kadar kilo almasak güzel olur sonra yedikçe yicez zaten

Dengeli beslenme ile kilo alımı korunmalı aslında kilo gerçekten kötü bir şey ben en son 3 rakamlı kilodan sonra tüp mide oldum
Çok haklısın. Ben de sevmiyorum kiloyu zaten. Allahtan eşim de diyete başladı o yiyince yine insanın canı çekiyordu. Ben de eskisi gibi yiyemiyorum aşırı şişkinlik yapıp rahatsız ediyor. Bu böyle 20 lere kadar devam etse nekaa güzel olur

Bebek doğunca da yiyemeyeceğiz Oğlum doğduğunda asla oturamazdım sofraya. Emmek isterdi sofra hazır olunca, alarm kurmuş gibi Bu arada ben halen emziriyorum ve bırakması imkansız gibi. Bu konuda da önerilere ihtiyacım var

Ben de karadenizliyim, turşu kavurması çok yenir bizde, severim de. Bugün il yerinde sanki koca tencere bol soğanlı beyaz lahana turşusunu kavuruyorlar

Benimkiler erken geldiği için uzun süre yoğun bakım süreci oldu. Bende bu sürede sağım yaptım ama yine de yedim ya ben bütün boşlukları yemek ve uykuyla degerlendiriyordum

Benimkiler erken geldiği için uzun süre yoğun bakım süreci oldu. Bende bu sürede sağım yaptım ama yine de yedim ya ben bütün boşlukları yemek ve uykuyla degerlendiriyordum
Ben de uykuyu asla kaçırmadım. Oğlum uyudu mu hemen pat yanına Ev falan umurumda olmadı. Eşim gelince veriyordum eline, o zaman topluyordum. Yoksa perişan oluyordum çocuk uyuyunca evle uğraşsam

Benımde gecen sene bır dusugum var ve bende bugun hamilie oldugumu ogrendım ama asla sevınemıyorum senı cok iyi anlıyorum
İnşallah korktugumuza uğratmasın Rabb'im öyle ki gerçekten sevinemiyorum bile. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım rabbim dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah

Ayyyy ben. İstesem de yiyemiyorum bak dedim ya kan şekerim düştü ellerim titriyordu dedim hemen bir şeyler atıştırayım böyle bir de aç kalınca şöyle bir şey bu ameliyatı olduğumdan beri sürekli başım dönüyor gözlerim kararıyor diyorum ki bugün düşeceğim bir yerde bayılacağım yani geldim bir şeyler atıştırmaya hemen koşa koşa mutfağa Ama tabii ki de yine bir şey yiyemedim yani açlık hissi var ama mide almıyor hani doyuyorum Ama yemek istiyorum değil doymuyorum ama midem almıyor nedense bilmiyorum o yüzden ben de şu an keşke böyle hani ameliyatlı bir almasam da yesem tabii ki de o zaman çok kilo alırım biliyorum ama gebelikte çok zor oluyor Bir de şimdi daha başlardayım hani diyorlar ya en başlarda çocuk anne kanıyla besleniyor diye ben bazen eşime diyorum ya bu çocuk şu an benim kanımla besleniyorsa ben neden bu kadar çok acıkıyorum

Super benimde son adet tarihi 26 Mayıs 6+0 haftalikken gittim dun keseyi bebisi kalp atisini duyduk darisi sana

Ben de uykuyu asla kaçırmadım. Oğlum uyudu mu hemen pat yanına Ev falan umurumda olmadı. Eşim gelince veriyordum eline, o zaman topluyordum. Yoksa perişan oluyordum çocuk uyuyunca evle uğraşsam
Bende öyle ev perişan ben perişan. İki tane prematüre bebe benim eşim gelince ancak dinlenmeye halim kalıyordu. Evi topladığım çok zaman oldu. Ama çok şükür büyüduler. O günleri yaşamamış var sayarak yeniden gebelik düşündük inşallah bu leveli de atlarsak bizden iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…