- 31 Ocak 2025
- 357
- 301
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
geçmiş olsun canım kanaman devam ettimi tek seferlik miydi,direkt acile gitsen bakrlar aslındaSanırım tekrar bir düşük yaşıyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam yaşadığım dördüncü gebelik her defasında kanamayla başlayıp düşükle sonuçlanıyor bu sabah karından vajınaya vuran ağrı hafif bel ağrısıyla kanama yaşadım yarın sabah doktor randevum var hiç böyle hayal etmemiştim kalbini duyarım diye heyecanla yarını bekliyordum yinede dua eder misiniz? benim için sevgili anne adayları
Almanya’da her şeyi oluruna bırakıyorlar malesef vücud istemiyorsa mutlaka sağlıksız bir gebeliktir demişti doktor önceki düşüklerimde ve asla ilaçla durdurmuyorlar kanamayıDoğru hastaneye git yarını bekleme. Aynısı cumartesi günü bana oldu ve Regl gibi her yer kıpkırmızı oldu hastaneye gittim ama kese duruyordu ve ilk defa kalp atışını duydum. Progestan serum yaptılar kanamam geçti kahverengileşti ve bebek Allaha şükür benimle.
Normal regl kanaması gibigeçmiş olsun canım kanaman devam ettimi tek seferlik miydi,direkt acile gitsen bakrlar aslında
Arkadaşımın kanamasından sonra doktoru düşük yaşıyorsun eve git kendi kendine düşmezse kürtaj dedi,tekrar kontrole gittiğinde kalp sesini duydu asla umudunuzu kaybetmeyin.Sanırım tekrar bir düşük yaşıyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam yaşadığım dördüncü gebelik her defasında kanamayla başlayıp düşükle sonuçlanıyor bu sabah karından vajınaya vuran ağrı hafif bel ağrısıyla kanama yaşadım yarın sabah doktor randevum var hiç böyle hayal etmemiştim kalbini duyarım diye heyecanla yarını bekliyordum yinede dua eder misiniz? benim için sevgili anne adayları
Daha önce düşükleriniz varmış. Pıhtılaşma bakılmış mıydıNormal regl kanaması gibi
Bende Almanyada yaşıyordum evlenip geldim Türkiye’ye. Ayrıca benim doktorum hemen alıyordu beni orda yada yönlendiriyordu sen değiştir bence. Sen kalp atışı kese vs görmüş müydün ?Almanya’da her şeyi oluruna bırakıyorlar malesef vücud istemiyorsa mutlaka sağlıksız bir gebeliktir demişti doktor önceki düşüklerimde ve asla ilaçla durdurmuyorlar kanamayıaradım doktorumu durumumu izah ettim yarın sabah randevunuz var zaten şuan gelmenıze gerek yok dedi
Benim ikiz gebelik ve buna rağmen belirti yokCanım bende aşırı yorgunluk oluyor şu dönemde. Daha mide bulantıları başlamadı. Herkesin bir değil tabi. Bazıların 5. Hafta da bazıları 6 7 de başlıyor. Bakalım bizim ne zaman baslıcak nasıl ilerleyecek
En son randevumda 5+4 günlük hamileydim sadece keseyi görebildik yolk sac oluşmuş dedi kalp atışı yarın bir ihtimal belki şuan 6+3 haftalık olmadı acile gidicem orda belki bir müdahale edilebilirBende Almanyada yaşıyordum evlenip geldim Türkiye’ye. Ayrıca benim doktorum hemen alıyordu beni orda yada yönlendiriyordu sen değiştir bence. Sen kalp atışı kese vs görmüş müydün ?
Ja mann bi git böyle beklenmez. O doktoruna gitmeyi de bidaha düşün. Nerde yaşıyorsun ?En son randevumda 5+4 günlük hamileydim sadece keseyi görebildik yolk sac oluşmuş dedi kalp atışı yarın bir ihtimal belki şuan 6+3 haftalık olmadı acile gidicem orda belki bir müdahale edilebilir
Tüm testler yapıldı hiçbir sorun yok denildi bilmiyorum neden kasık agrısı afedersiniz vajınal kramp sonra hep aynı kanamayla sonlanıyorDaha önce düşükleriniz varmış. Pıhtılaşma bakılmış mıydı
Leipzig SachsenJa mann bi git böyle beklenmez. O doktoruna gitmeyi de bidaha düşün. Nerde yaşıyorsun ?
Belli olmuyor ki canım. Dediğim gibi ilim gebeligimde bulantılar geç başlamıştı. Hiç kusmadim. Tek gebelik yaşayan arkadaslarimdan sürekli.kusanlar da var. Biraz vücutla alakalı. Bazıları hiç belirti vermiyor. İnsan vücudu çok değişikBenim ikiz gebelik ve buna rağmen belirti yok
Genetik testleriniz de yapıldı değil mi ? Çok üzgünüm sizin adınıza gerçekten. Eğer imkanınız varsa bütün testleri Türkiye de yaptırın bence. Gebeliğe yaklaşımlar yurtdışı ile farklı. İnşallah gebelik sağlıklı ilerler ama eğer bu bir düşükse bütün araştırmaları yapıp tekrar öyle gebelik düşünün bence. Türkiye de olsaydı bu kadar düşükten sonra muhakak kan sulandırıcı baslarlardı. Pıhtılaşma da sıkıntı çıkmasa bile çok düşük olunca tedbir amaçlı bile başlayan doktorlar var.Tüm testler yapıldı hiçbir sorun yok denildi bilmiyorum neden kasık agrısı afedersiniz vajınal kramp sonra hep aynı kanamayla sonlanıyor
Yerleşme kanaması olmuştu bende ilk bebeğimde. Çok korkmuştum ama normalmiş. Az ise korkmayınŞimdi peçeteye kan geldi adet başlangıcı gibi korkuyorum
Devamı gelir diye korkuyorum adet günüm yaklaştı ama betam 160ti en sonYerleşme kanaması olmuştu bende ilk bebeğimde. Çok korkmuştum ama normalmiş. Az ise korkmayın
Leipzig Sachsen
Tüm tahlilleri yaptim hatta telefonla Türkiye’de bir doktorla görüştük ama sonra hamile olduğumu ögrendim bir daha aynı durum olursa kesinlikle Türkiye’de tüm tahlilleri yeniden yaptıracağımGenetik testleriniz de yapıldı değil mi ? Çok üzgünüm sizin adınıza gerçekten. Eğer imkanınız varsa bütün testleri Türkiye de yaptırın bence. Gebeliğe yaklaşımlar yurtdışı ile farklı. İnşallah gebelik sağlıklı ilerler ama eğer bu bir düşükse bütün araştırmaları yapıp tekrar öyle gebelik düşünün bence. Türkiye de olsaydı bu kadar düşükten sonra muhakak kan sulandırıcı baslarlardı. Pıhtılaşma da sıkıntı çıkmasa bile çok düşük olunca tedbir amaçlı bile başlayan doktorlar var.
Birlikte fazla kilo almadan hamilelik geçirelim o vakitArkadaşım 90 la hamile kaldı 97 ile doğurdu. Ama doğumdan sonra 105 e çıktı.
Ben de bu gebelikte 88 le başladım. Aramızda çok yokmuş bu aradayediklerime dikkat etmek istiyorum ama olmuyor. Geçen sene 94 ten 73 e düşmüştüm. Sonra yine yedim. Yemek yemek çok güzel ama ya
Anladım canım. İnşallah bu bebeğin seninledir. Bunlara gerek kalmaz.Tüm tahlilleri yaptim hatta telefonla Türkiye’de bir doktorla görüştük ama sonra hamile olduğumu ögrendim bir daha aynı durum olursa kesinlikle Türkiye’de tüm tahlilleri yeniden yaptıracağım
Agzımı yemek yemeden tutabilirsem tabi ki neden olmasınBirlikte fazla kilo almadan hamilelik geçirelim o vakitBirbirimize destek oluruz
17. Haziranda öğrendikten sonra sonra 23 Haziran'da kan verdim 628 çıktı 25 Haziran'da 1235 çıktı doktor 2 gün sonra gel Altan muane edelim kese görelim dedi ben gebelikte Altan muane olmak istemediğim için gitmedim 8 temmuz'da gidecektim randevumu iptal etmişler 10 temmuzda yarın gidecem inşa çok heyecan var birde 4. Bebeğim yani yinde kalbim pır pır acba kalp atışı da duyar mıyım bilmiyorum 7. Haftanın içindeyim 6 hafta 3 günlük oldum son adet tarihim 26 MayısCanım baya erken öğrenmişsin maşallah. En son betan kaçtı keseyi gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?