Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
geçmiş olsun canım kanaman devam ettimi tek seferlik miydi,direkt acile gitsen bakrlar aslında

Almanya’da her şeyi oluruna bırakıyorlar malesef vücud istemiyorsa mutlaka sağlıksız bir gebeliktir demişti doktor önceki düşüklerimde ve asla ilaçla durdurmuyorlar kanamayı aradım doktorumu durumumu izah ettim yarın sabah randevunuz var zaten şuan gelmenıze gerek yok dedi

Arkadaşımın kanamasından sonra doktoru düşük yaşıyorsun eve git kendi kendine düşmezse kürtaj dedi,tekrar kontrole gittiğinde kalp sesini duydu asla umudunuzu kaybetmeyin.

Bende Almanyada yaşıyordum evlenip geldim Türkiye’ye. Ayrıca benim doktorum hemen alıyordu beni orda yada yönlendiriyordu sen değiştir bence. Sen kalp atışı kese vs görmüş müydün ?

Bende Almanyada yaşıyordum evlenip geldim Türkiye’ye. Ayrıca benim doktorum hemen alıyordu beni orda yada yönlendiriyordu sen değiştir bence. Sen kalp atışı kese vs görmüş müydün ?
En son randevumda 5+4 günlük hamileydim sadece keseyi görebildik yolk sac oluşmuş dedi kalp atışı yarın bir ihtimal belki şuan 6+3 haftalık olmadı acile gidicem orda belki bir müdahale edilebilir

En son randevumda 5+4 günlük hamileydim sadece keseyi görebildik yolk sac oluşmuş dedi kalp atışı yarın bir ihtimal belki şuan 6+3 haftalık olmadı acile gidicem orda belki bir müdahale edilebilir
Ja mann bi git böyle beklenmez. O doktoruna gitmeyi de bidaha düşün. Nerde yaşıyorsun ?

Benim ikiz gebelik ve buna rağmen belirti yok
Belli olmuyor ki canım. Dediğim gibi ilim gebeligimde bulantılar geç başlamıştı. Hiç kusmadim. Tek gebelik yaşayan arkadaslarimdan sürekli.kusanlar da var. Biraz vücutla alakalı. Bazıları hiç belirti vermiyor. İnsan vücudu çok değişik

Tüm testler yapıldı hiçbir sorun yok denildi bilmiyorum neden kasık agrısı afedersiniz vajınal kramp sonra hep aynı kanamayla sonlanıyor
Genetik testleriniz de yapıldı değil mi ? Çok üzgünüm sizin adınıza gerçekten. Eğer imkanınız varsa bütün testleri Türkiye de yaptırın bence. Gebeliğe yaklaşımlar yurtdışı ile farklı. İnşallah gebelik sağlıklı ilerler ama eğer bu bir düşükse bütün araştırmaları yapıp tekrar öyle gebelik düşünün bence. Türkiye de olsaydı bu kadar düşükten sonra muhakak kan sulandırıcı baslarlardı. Pıhtılaşma da sıkıntı çıkmasa bile çok düşük olunca tedbir amaçlı bile başlayan doktorlar var.

Tüm tahlilleri yaptim hatta telefonla Türkiye’de bir doktorla görüştük ama sonra hamile olduğumu ögrendim bir daha aynı durum olursa kesinlikle Türkiye’de tüm tahlilleri yeniden yaptıracağım

Birlikte fazla kilo almadan hamilelik geçirelim o vakit Birbirimize destek oluruz

Tüm tahlilleri yaptim hatta telefonla Türkiye’de bir doktorla görüştük ama sonra hamile olduğumu ögrendim bir daha aynı durum olursa kesinlikle Türkiye’de tüm tahlilleri yeniden yaptıracağım
Anladım canım. İnşallah bu bebeğin seninledir. Bunlara gerek kalmaz.

Canım baya erken öğrenmişsin maşallah. En son betan kaçtı keseyi gördün mü?
17. Haziranda öğrendikten sonra sonra 23 Haziran'da kan verdim 628 çıktı 25 Haziran'da 1235 çıktı doktor 2 gün sonra gel Altan muane edelim kese görelim dedi ben gebelikte Altan muane olmak istemediğim için gitmedim 8 temmuz'da gidecektim randevumu iptal etmişler 10 temmuzda yarın gidecem inşa çok heyecan var birde 4. Bebeğim yani yinde kalbim pır pır acba kalp atışı da duyar mıyım bilmiyorum 7. Haftanın içindeyim 6 hafta 3 günlük oldum son adet tarihim 26 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…