Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Evet canim başka bir başlıkta açıp sordum keseden sonra beta iki katı artmayabiliyormus. Doktoruma da yazdım artışlar çok güzel dedi nasıl rahatladım anlarsınız beni

Hayır canım güzel artmış bende 1 gün arayla vermiştim 1900den 2100 çıktı bir gün sonra tekrar verdim 5000lerde çıktı
Canim doktoruma da mesaj attım artışlar çok güzel dedi. Bende yeni öğrendim kese gorundukten sonra beta tam iki katı artmayabiliyormus o sebeple suan rahatlamış durumdayım çok şükür

Maşallah görünür inşallah

Kızlar devlete gidenler için bişi sorabilirmiyim ilk gittiğinizde henüz kalp atışı yokken napıyolar sadece ultrasonla mı bakıyorlar kan tahlili vs yapıyolar mı ?
Ben dün gittim canım baktı ama görünmedi kese beta vermiştim önceki gün zaten bu beta ile görünmezmis dedi. Bugün tekrar verdim. Cuma yine beta vercem

member: 730772"]
Maşallah görünür inşallah
[/QUOTE]
Sağol canım kese gözükür de kalp atışı da dinlenir diye düşünüyorum

Bana cevap verebilecek olan yok mu ?

Kızlar benım beta 92 çıktı muhtemelen 4. Haftanın başlarında gibiyim hiç belirti yok ya normal mi sizde belirtiler basladımı
5. Haftam bitiyor. Belirti olarak ara gelen kasık ağrısı batmalar falan oluyor. Çok çabuk yorulma. Ve göğüs hassasiyeti var. Bulantılar falan başlamadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…