- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Benim erkek çıktı sağlıklı olsun tabiki ama kız çok isterim.Buradan baksanız ya, oğlum doğru çıkmıştı buraya göre2025 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2025 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Yaaa bence annenin icine doguyor zaten sizinde oyle olmusOğlumda elim hep mavi iplere, mavi kumaşlara gidiyordu elim. Kız çeyizi düzemedim. İçime doğuyordu sanki. Kızım olsun istiyordum, oğlum olacağını duyunca inanmamıştım ama ördüğüm diktiğim şeyler hep erkek eşyalarıydıiyi ki oğlum gelmiş bana şimdi ise hep kız eşyaları örmeye başladım. İçim onlara gidiyor. Belki yine hissediyorumdur. Umarım bir de kızım geliyordur ve sizin de yoksa bahçeli ev şart
Gönlünüze göre versin inşallah RabbimBenim erkek çıktı sağlıklı olsun tabiki ama kız çok isterim.
Gerçekten o kadar hızlı ki zaman, uçmaktan kaçmaktan zamanı tutamıyoruzYaaa bence annenin icine doguyor zaten sizinde oyle olmusbende oglumdayken istediğim kızdı ama kızım olmayacak gibi bir his vardi icimde hiç kız gibi hissedemiyordum ve tadaa erkek varliklarina şükür çocuğumuzun olması bize gelmeleri bile bir nimet bin şükür vallahi Allah korusun esirgesin ama gercekten erkek çocuğu anlatilmaz yasanir işe gitmeyi tercih ediyorum iş daha az yoruyor oglumdan
Rabbim ne isterse o olur, inşallah sizin gönlünüzde ne varsa onu da size yazmıştır.Arkadaşım yeni öğrendi çin takviminde erkek gösteriyordu kız oldu
Çok güzel rabbim daim etsin insallah tamamlandığınızıda görürüzGerçekten o kadar hızlı ki zaman, uçmaktan kaçmaktan zamanı tutamıyoruzOğlumuz için koca bahçeli güvenlikli siteye taşındık Ama gerçektem peşinden koşmak bile güzel Kreşe gidiyor 16 aylıktan beri, 9 aylıkken işe geri döndüm. Halası ben bakarım demişti 4 ay dayanabildi Sonra annem baktı kreş bulana dek yaşına uygun. Şimdi şimdi düzene girdik Hazır düzene girmişken genişlesin dedik ailemiz, 6-7 aydır yeni üyemizi bekliyorduk
İnşallahÇok güzel rabbim daim etsin insallah tamamlandığınızıda görürüzbence geniş aile güzel birşey çocuklarımıza gerekli şeyleri vakti ile öğretir değerlerini bilmesini sağlarsak güzel çocuklar yetişir kardeş baglarida guclu olur inşallah
Rabbim ne isterse o olur, inşallah sizin gönlünüzde ne varsa onu da size yazmıştır.Tesadüf tuttuğu oluyor böyle şeylerin, tabi yüzde yüz asla bilemezler, doktorların 9 ay erkek dediği bile kız çıkmıştı. Aile çocuğu kabullenememişti Dna bakılana dek
Bu arada bu haber yüzünden doğumhanede bebeğimi bana kız diye verevekler diye bekliyordumhahah yok artık. Sağ olun güzel dualarınız için.
Yaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğumBu arada bu haber yüzünden doğumhanede bebeğimi bana kız diye verevekler diye bekliyordumAma ağlıyordu, annemm diye seslenince susup beni dinlemeye başladı ya, o an aşık oldum oğluma
Kız Gülce Erkek Duhan yol uzun kesin yeni fikirler eklenirHadi kız erkek isim fikirleri paylaşalım
Ben hiç birşey hissetmiyorum, sanırım şok etkisinden çıkıp kendimi dinlemedim hiçYaaa bence annenin icine doguyor zaten sizinde oyle olmusbende oglumdayken istediğim kızdı ama kızım olmayacak gibi bir his vardi icimde hiç kız gibi hissedemiyordum ve tadaa erkek varliklarina şükür çocuğumuzun olması bize gelmeleri bile bir nimet bin şükür vallahi Allah korusun esirgesin ama gercekten erkek çocuğu anlatilmaz yasanir işe gitmeyi tercih ediyorum iş daha az yoruyor oglumdan
Sımdı kuru kayısı yiyorum tarım kefir alayım ama sade olanı içemiyorumEn iyisi kefir, başka bir şey kullanamıyoruz ki
Ben de erkek EgemenKız Gülce Erkek Duhan yol uzun kesin yeni fikirler eklenir
İnşallah canım simdi yiyorum bir malatyalı olarak çok aşırı sevmem maksimum uc tane yıyebılırımSabahları 2 3 tane kuru kayısı üstüne iki bardak su. Ilık olursa daha iyi. Bana iyi geliyor. Sen de dene bakalım. İnşallah iyi gelir
Bende de hiç olmaz normal de saskınımKabızlık kotu birsey ya bende kronik var normalde bende ters tepti suan 2 3 çıkıyorum çok saçma
Gülce ismi çok güzel..ama Duhan in anlamını biliyorsunuz değil miKız Gülce Erkek Duhan yol uzun kesin yeni fikirler eklenir
Evet doktora gittim beta düştü kanamam oldu kimyasal gebelik geçirdimMerhaba doktora gittiniz mi acaba? Benim de sat 30 Mayıs. Altı gün geciktim idrar testleri silik pozitif çıktı. Cumartesi kanamam olunca acile gittim betaya baktılar 180. Bir miktar kırmızı kanama oldu şu an kahverengi akıntı devam ediyor. Beta takibi istedi doktor bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. Sabah da tekrar idrar testi yaptım çizgi belirginleşmişti. Ama kimyasal olabilir mi diye şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?