Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Yaaa bence annenin icine doguyor zaten sizinde oyle olmus bende oglumdayken istediğim kızdı ama kızım olmayacak gibi bir his vardi icimde hiç kız gibi hissedemiyordum ve tadaa erkek varliklarina şükür çocuğumuzun olması bize gelmeleri bile bir nimet bin şükür vallahi Allah korusun esirgesin ama gercekten erkek çocuğu anlatilmaz yasanir işe gitmeyi tercih ediyorum iş daha az yoruyor oglumdan

Gerçekten o kadar hızlı ki zaman, uçmaktan kaçmaktan zamanı tutamıyoruz Oğlumuz için koca bahçeli güvenlikli siteye taşındık Ama gerçektem peşinden koşmak bile güzel Kreşe gidiyor 16 aylıktan beri, 9 aylıkken işe geri döndüm. Halası ben bakarım demişti 4 ay dayanabildi Sonra annem baktı kreş bulana dek yaşına uygun. Şimdi şimdi düzene girdik Hazır düzene girmişken genişlesin dedik ailemiz, 6-7 aydır yeni üyemizi bekliyorduk

Arkadaşım yeni öğrendi çin takviminde erkek gösteriyordu kız oldu
Rabbim ne isterse o olur, inşallah sizin gönlünüzde ne varsa onu da size yazmıştır. Tesadüf tuttuğu oluyor böyle şeylerin, tabi yüzde yüz asla bilemezler, doktorların 9 ay erkek dediği bile kız çıkmıştı. Aile çocuğu kabullenememişti Dna bakılana dek

Çok güzel rabbim daim etsin insallah tamamlandığınızıda görürüz bence geniş aile güzel birşey çocuklarımıza gerekli şeyleri vakti ile öğretir değerlerini bilmesini sağlarsak güzel çocuklar yetişir kardeş baglarida guclu olur inşallah

İnşallah Rabbim mutlu huzurlu birilerine bağlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah

hahah yok artık. Sağ olun güzel dualarınız için.

Bu arada bu haber yüzünden doğumhanede bebeğimi bana kız diye verevekler diye bekliyordum Ama ağlıyordu, annemm diye seslenince susup beni dinlemeye başladı ya, o an aşık oldum oğluma
Yaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğum yarın anneme söyleyeceğim çok heyecanlıyım

Ben hiç birşey hissetmiyorum, sanırım şok etkisinden çıkıp kendimi dinlemedim hiç

Evet doktora gittim beta düştü kanamam oldu kimyasal gebelik geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…