- 1 Mart 2023
- 114
- 102
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Benim ilk hamileliğim be aşermek nedir bilmiyorum çünkü normalde de canım bişeyler çeker ve yerim yani. O yüzden ayırt edemem diyordum ama geçen hafta hiç sevmediğim bir meyveyi aşerdim. Dedim aşermek buymuş. Bildiğiniz dilim uyuştu :) şuan 7+2 deyim bu dediğim olay 6. Hafta oldu. Bence bi kek çırpın siz de :)))Kızlar bişey soracağımkomik bi soru ama aşerme ne zaman oluyor? Burnuma bir kek kokuyor anlatamam ama ortada kek yok hangi odaya gitsem orada
Çok tatlsınız yaBenim ilk hamileliğim be aşermek nedir bilmiyorum çünkü normalde de canım bişeyler çeker ve yerim yani. O yüzden ayırt edemem diyordum ama geçen hafta hiç sevmediğim bir meyveyi aşerdim. Dedim aşermek buymuş. Bildiğiniz dilim uyuştu :) şuan 7+2 deyim bu dediğim olay 6. Hafta oldu. Bence bi kek çırpın siz de :)))
Aslında dün veya bugün olmam gerekiyordu. Ama kahverengi akıntı gelmeye başladı 1 hafta önce 3 gün geldi ve goguslerime dokunamayacak kadar ağrıyordu bende şüphelenmeye başladım. Aile sağlığı merkezinde de kan verecektim doktora anlattım oda idrarla bir bakalım dedi ve 3 gün önce idrarda şüpheli pozitif çıktı dünde kan baktı hastanede doktor 61 çıktıHayırlı olsun kaç gün geciktiniz
Hayırlısı olsun inaşllah sağlıkla gelirAslında dün veya bugün olmam gerekiyordu. Ama kahverengi akıntı gelmeye başladı 1 hafta önce 3 gün geldi ve goguslerime dokunamayacak kadar ağrıyordu bende şüphelenmeye başladım. Aile sağlığı merkezinde de kan verecektim doktora anlattım oda idrarla bir bakalım dedi ve 3 gün önce idrarda şüpheli pozitif çıktı dünde kan baktı hastanede doktor 61 çıktı
Allah gönlüne göre versin. Benim de oğlum baya hareketli. Her yere tırmanır. Sürekli takip etmemiz gerekiyor. Bu gebelikte geçen gün rüyamda erkek bebek almaya gidiyordum. Bu gece de rüyamda 4 5 yaşlarında bir erkek çocuk gördüm. Hatta adı ile çağırdım. O da hareketliydi peşinden koşturuyodukHadi yaa 2 erkek çocuğum var 1 kız açıkçası kız olsun isterim tabi ki de sağlıklı olması en çok istediğim şey ama erkek bebekler çok zor
İlk gebeliğimde 10. Haftadan sonra başlamıştı. Ama bu gebelikte rüyamda görüyorum. Geçen gün eşim meyve yiyordu. Canım istemedi ama kokusu çok hoş geldi. Gece rüyamda gördüm.Kızlar bişey soracağımkomik bi soru ama aşerme ne zaman oluyor? Burnuma bir kek kokuyor anlatamam ama ortada kek yok hangi odaya gitsem orada
Hamileliğin her evresinde oluyorKızlar bişey soracağımkomik bi soru ama aşerme ne zaman oluyor? Burnuma bir kek kokuyor anlatamam ama ortada kek yok hangi odaya gitsem orada
Çok başı o yüzden bence belirti yokSelam kizlar,
Öncelikle hepiniz icin hayirlisi olsun
Ben de basarisiz tup bebek sonrasi hemen 1 ay sonra kendiliginden gebe kaldim:) asiri shaskinim hala inanamiyorum:)
Suan 4+3. Merak ettigim sey kizlar bende hic bir belirti yok. Bu normal mi? Sadece canim su icmek istiyor. Doymadan su iciyorum. Oysaki normalde ben 1 bardak suyu 2 gunde icen biriyim:)
Evet daha cok erkenÇok başı o yüzden bence belirti yok
Beta baktırıyor musunuz
Sizinki ile benimkisi nerdeyse ayniSelamlarben de bu gruba dahil olacağım sanırım. Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benim size sormak istediğim bir soru var hanımlar, beta HCG değerim biraz düşük sanki, sat 8 haziran, 4+1’de 114 çıkmıştı, 36 saat sonra 210 çıktı. Önemli olan artış oranı o da iyi görünüyor dedi aile hekimim, henüz kadın doğuma gitmedim. (Şu an 4+4’teyim, randevum haftaya cuma olabilecek. Şimdi gitsem de bir şey görünmez diye teselli ettim kendimi.) İlk gebeliğim olacak, arada kaldım takibe devam edeceğim doktordan önce danışmak için başka bir yere mi gitsem diye, sanki daha yüksek oluyor bu zamanlarda değerler
insan benzer süreçler yaşadığı kişileri bulunca mutlu oluyor güç buluyorSizinki ile benimkisi nerdeyse ayni
Benim de sat 9 haziran. 4+3
Ben ama 48 saatde bir veriyorum degeri.
16 temmuzda doktor gel dedi. Artisiniz da iyi bence
Evet yaa aslinda benim de etrafimda cogu kisi 1 kere kan vermis yeterli bulmus. Biz her halde cok pimpirikliyizinsan benzer süreçler yaşadığı kişileri bulunca mutlu oluyor güç buluyoraile hekimim artışı gördük bir kere, gerek yok ama annelerin içini rahat ettirmek önemli, isterseniz tekrar yaparız dedi, yarın 48 saat olunca bir daha kan vermeye gideceğim ben sanırım
Öyle galiba gerçektenEvet yaa aslinda benim de etrafimda cogu kisi 1 kere kan vermis yeterli bulmus. Biz her halde cok pimpirikliyiznapalimm
Bende de ishal olduİyi akşamlar kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah bebeklerinizi
Ben bugün ishal şikayeti ile doktora erken gitmek zorunda kaldım. Çok fena durumdayım dayanamadım risk olmasın diye. Hamilelikte kabızlık gibi ishal de olabiliyormuş.
Keseyi yolk kesesini gördük gayet güzel gözüküyor bebek oluşmaya başlamış dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Heyecanlı bir hafta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?