- 23 Eylül 2024
- 981
- 382
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Ben deÖyle galiba gerçektençift çizgiyi görmeden önce yapmadığım kadar idrar testini sonrasında yapmışımdır koyulaşmayı takip etmek için
Cinsiyet tahmini yapabilden var mı aranızda bugün kalp atışı da duyduk bebişi de gördük 6 hafta 4 günlük
Ayy bende bugün öyleyimBende de ishal oldu
Ne güzel beklenmedik zamanda gelmiş sizinki de, sağlıkla dünyaya gelsinlerBen de
Ben ilk kez hayatimda bir de ikinci cizgiyi gormustum. Normalde boyle bazilari cokk hafif ikinciyi gorur yaa bende o bile olmuyordu
Hep koppp koyuu nett 1 tane cizgi kufr gibi)
Ben kullanmıştım, aksef veriyorlar hep. Zaten çok düşük, bazen tedavi bile edemiyor. En azından ilerlemez. İdrar yolu enfeksiyonu çok riskli gebelikte, bol bol su için ılıkMerhaba arkadaşlar
Bugün bende keseyi gördüm. 5+2
Kese gelişimi 4 gün öndeymiş.
Ama idrar kültürümde bakteri çıktı. Doktor Aksef antibiyotik verdi. 7 günde bitiyor.
Gebelikte antibiyotik kullanan oldu mu acaba?
Maşallah canım ya Rabbime sonsuz sınırsız şükürler olsun. Mucize gibi geliyorlar her biri. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın. Ama gebelik belirtisi için 4+3 baya erken canım her gebelik farklı olacağı gibi tabi belirtide olabilir ama inan belirtiler geçte başlayabilir hiç olmayadabilir.Selam kizlar,
Öncelikle hepiniz icin hayirlisi olsun
Ben de basarisiz tup bebek sonrasi hemen 1 ay sonra kendiliginden gebe kaldim:) asiri shaskinim hala inanamiyorum:)
Suan 4+3. Merak ettigim sey kizlar bende hic bir belirti yok. Bu normal mi? Sadece canim su icmek istiyor. Doymadan su iciyorum. Oysaki normalde ben 1 bardak suyu 2 gunde icen biriyim:)
Amin inşallah, hepimiz mutlulukla ulaşalım 2026 Mart'aAyy çok sevindimSizlerin güzel mesajlarınızı görünce çok mutlu oluyorum inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak sağlıkla büyütmek nasip olur
InsAllah yolunu bekleyenlerin biz dahil her birimizin saglikli sekilde bebisler gelsin AminNe güzel beklenmedik zamanda gelmiş sizinki de, sağlıkla dünyaya gelsinlerben de o kadar umutsuzdum ki, net olarak ilk kez bu ay denedik (doktor 35 yaş ve nur topu gibi tekrarlayan endometriozisi görünce 6 aylık denemeyi doldurun da tüp bebek sürecinize gecikmeden başlayalım demişken ) ben de umudu kesmiştim diyordum ki kaç yılda hiç mi kazayla olmaz hep kopkoyu tek çizgi gördüm ihtimal olunca da, 6 aylık zamanımızı dolduralım bari, sonra şok! Allah böyle şoklar nasip etsin, belki de insan kafaca çok beklentiye girmeyince rahat gidiyordur bu konularda işler
Evett Allahimiza binlerle sukurler olsunMaşallah canım ya Rabbime sonsuz sınırsız şükürler olsun. Mucize gibi geliyorlar her biri. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın. Ama gebelik belirtisi için 4+3 baya erken canım her gebelik farklı olacağı gibi tabi belirtide olabilir ama inan belirtiler geçte başlayabilir hiç olmayadabilir.
ben 6+2 deyin hala var lekelerim progestan almama rağmen doktor kanama alanı yok dinlen bi süre sonra kesilir rahmin büyüyo eski kanı atmaya çalışıyor dedi olu dı düşüncelere tutunun stres yapmayınBetam 330 2 ye katlamiş. Kahverengi akıntılarım var minik normaldir inşallah. Adet günüm pazar.
Bu bana kız dedi kesemede kız diyor herkes doktor erkek derse oracıkta bayılır kalirim cok yukseldim kıza cunku istedigimde o tabiki.once saglikli olsun ama bir oglum var birde kızçe olsa fena olmazBuradan baksanız ya, oğlum doğru çıkmıştı buraya göre2025 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2025 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Bende suan maalesef kabızlık var ne önerirsiniz kızlarİyi akşamlar kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah bebeklerinizi
Ben bugün ishal şikayeti ile doktora erken gitmek zorunda kaldım. Çok fena durumdayım dayanamadım risk olmasın diye. Hamilelikte kabızlık gibi ishal de olabiliyormuş.
Keseyi yolk kesesini gördük gayet güzel gözüküyor bebek oluşmaya başlamış dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Heyecanlı bir hafta daha
Benim de bir oğlum var, burada erkek çıkmıştı o zaman. Şimdi de kız gösteriyorBu bana kız dedi kesemede kız diyor herkes doktor erkek derse oracıkta bayılır kalirim cok yukseldim kıza cunku istedigimde o tabiki.once saglikli olsun ama bir oglum var birde kızçe olsa fena olmaz
Önce sağlık tabiki.Benim de bir oğlum var, burada erkek çıkmıştı o zaman. Şimdi de kız gösteriyorSağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah
En iyisi kefir, başka bir şey kullanamıyoruz kiBende suan maalesef kabızlık var ne önerirsiniz kızlar
Kabızlık kotu birsey ya bende kronik var normalde bende ters tepti suan 2 3 çıkıyorum çok saçmaBende suan maalesef kabızlık var ne önerirsiniz kızlar
İnşallah, size de bana da buradaki herkese de hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin inşallahÖnce sağlık tabiki.
Sonrada gonlumuzdekini nasip etmistir rabbim inşallah
Sabahları 2 3 tane kuru kayısı üstüne iki bardak su. Ilık olursa daha iyi. Bana iyi geliyor. Sen de dene bakalım. İnşallah iyi gelirBende suan maalesef kabızlık var ne önerirsiniz kızlar
InsAllah yolunu bekleyenlerin biz dahil her birimizin saglikli sekilde bebisler gelsin Amin
Ben 4 Haziranda basarisiz tup bebek sonucu negatif haberini aldim. Daha da dedim hic bir sey istemiyorum yeter))) zaten yurt disinda tedavi oluyordum. Kac kere git gel ucak bileti o bu demisken 1 ay sonra da boyle haber geldi)
Sizin icin de guzel olmus Vallaa bu surece girmeden bu haberi almissiniz
Demekki gercekten her seyin zamani var. Bosuna dememisler
Mucize gibi gerçekten, daha da mutlu oldum sizin içinInsAllah yolunu bekleyenlerin biz dahil her birimizin saglikli sekilde bebisler gelsin Amin
Ben 4 Haziranda basarisiz tup bebek sonucu negatif haberini aldim. Daha da dedim hic bir sey istemiyorum yeter))) zaten yurt disinda tedavi oluyordum. Kac kere git gel ucak bileti o bu demisken 1 ay sonra da boyle haber geldi)
Sizin icin de guzel olmus Vallaa bu surece girmeden bu haberi almissiniz
Demekki gercekten her seyin zamani var. Bosuna dememisler
Oğlumda elim hep mavi iplere, mavi kumaşlara gidiyordu elim. Kız çeyizi düzemedim. İçime doğuyordu sanki. Kızım olsun istiyordum, oğlum olacağını duyunca inanmamıştım ama ördüğüm diktiğim şeyler hep erkek eşyalarıydıÖnce sağlık tabiki.
Sonrada gonlumuzdekini nasip etmistir rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?