Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Öyle galiba gerçekten çift çizgiyi görmeden önce yapmadığım kadar idrar testini sonrasında yapmışımdır koyulaşmayı takip etmek için
Ben de
Ben ilk kez hayatimda bir de ikinci cizgiyi gormustum. Normalde boyle bazilari cokk hafif ikinciyi gorur yaa bende o bile olmuyordu
Hep koppp koyuu nett 1 tane cizgi kufr gibi)

Ben de
Ben ilk kez hayatimda bir de ikinci cizgiyi gormustum. Normalde boyle bazilari cokk hafif ikinciyi gorur yaa bende o bile olmuyordu
Hep koppp koyuu nett 1 tane cizgi kufr gibi)
Ne güzel beklenmedik zamanda gelmiş sizinki de, sağlıkla dünyaya gelsinler ben de o kadar umutsuzdum ki, net olarak ilk kez bu ay denedik (doktor 35 yaş ve nur topu gibi tekrarlayan endometriozisi görünce 6 aylık denemeyi doldurun da tüp bebek sürecinize gecikmeden başlayalım demişken ) ben de umudu kesmiştim diyordum ki kaç yılda hiç mi kazayla olmaz hep kopkoyu tek çizgi gördüm ihtimal olunca da, 6 aylık zamanımızı dolduralım bari, sonra şok! Allah böyle şoklar nasip etsin, belki de insan kafaca çok beklentiye girmeyince rahat gidiyordur bu konularda işler

Ben kullanmıştım, aksef veriyorlar hep. Zaten çok düşük, bazen tedavi bile edemiyor. En azından ilerlemez. İdrar yolu enfeksiyonu çok riskli gebelikte, bol bol su için ılık

Maşallah canım ya Rabbime sonsuz sınırsız şükürler olsun. Mucize gibi geliyorlar her biri. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın. Ama gebelik belirtisi için 4+3 baya erken canım her gebelik farklı olacağı gibi tabi belirtide olabilir ama inan belirtiler geçte başlayabilir hiç olmayadabilir.

InsAllah yolunu bekleyenlerin biz dahil her birimizin saglikli sekilde bebisler gelsin Amin
Ben 4 Haziranda basarisiz tup bebek sonucu negatif haberini aldim. Daha da dedim hic bir sey istemiyorum yeter))) zaten yurt disinda tedavi oluyordum. Kac kere git gel ucak bileti o bu demisken 1 ay sonra da boyle haber geldi)
Sizin icin de guzel olmus Vallaa bu surece girmeden bu haberi almissiniz
Demekki gercekten her seyin zamani var. Bosuna dememisler

Evett Allahimiza binlerle sukurler olsun
Bence de erken. Sadece merakimdan sormustum ben de. Boyle gecsin zaten daha iyi))midem falan bulanmasin

Betam 330 2 ye katlamiş. Kahverengi akıntılarım var minik normaldir inşallah. Adet günüm pazar.
ben 6+2 deyin hala var lekelerim progestan almama rağmen doktor kanama alanı yok dinlen bi süre sonra kesilir rahmin büyüyo eski kanı atmaya çalışıyor dedi olu dı düşüncelere tutunun stres yapmayın

Bu bana kız dedi kesemede kız diyor herkes doktor erkek derse oracıkta bayılır kalirim cok yukseldim kıza cunku istedigimde o tabiki.once saglikli olsun ama bir oglum var birde kızçe olsa fena olmaz

Bende suan maalesef kabızlık var ne önerirsiniz kızlar

Bu bana kız dedi kesemede kız diyor herkes doktor erkek derse oracıkta bayılır kalirim cok yukseldim kıza cunku istedigimde o tabiki.once saglikli olsun ama bir oglum var birde kızçe olsa fena olmaz
Benim de bir oğlum var, burada erkek çıkmıştı o zaman. Şimdi de kız gösteriyor Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

Mucize gibi gerçekten, daha da mutlu oldum sizin için
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda, sağlıkla nasip etsin

Önce sağlık tabiki.
Sonrada gonlumuzdekini nasip etmistir rabbim inşallah
Oğlumda elim hep mavi iplere, mavi kumaşlara gidiyordu elim. Kız çeyizi düzemedim. İçime doğuyordu sanki. Kızım olsun istiyordum, oğlum olacağını duyunca inanmamıştım ama ördüğüm diktiğim şeyler hep erkek eşyalarıydı iyi ki oğlum gelmiş bana şimdi ise hep kız eşyaları örmeye başladım. İçim onlara gidiyor. Belki yine hissediyorumdur. Umarım bir de kızım geliyordur ve sizin de yoksa bahçeli ev şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…