Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Selamlar ,
Sanirim bende düsük oluyor.Kanamam 2 gündür var simdi de artti.

Dün doktor Progesteron vermisti fitil olarak onu aliyorum ama bel agrim da var , is vs yapmiyorum.
Rapor verdi 2 günlük.

Hayirlisi olsun diyorum artik. Elimden bisey gelmiyor.
Akinti hala kahverengi .

Bu sekilde yasayan var mi ?
Gerci kimse ,yasamasin, belirsizlik endise tedirginlik, sabir .

Benim önceki gebeliğimde 5. Ve 6. Hafta kanamam oldu doktor progestan verdi kullanınca kahverengiye döndü içerideki kurumuş kan geldi 7-8. Haftaya kadar kahve lekelenme oldu yani sonra da tamamen bitti .sürekli değildi ara ara lekelenme şeklindeydi.Doktor1 hafta rapor vermişti ama progestan düşecek çocuğu durdurmaz demişti. Sonrasında sıkıntı yaşamadım
12. Hafta itibariyle düşük riski iyice azalıyor zaten kısmette varsa durur anlayacağınız Allah sağlık versin bizlere ve bebeklerimize .

Aynen direkt gidip bebeği görmek en mantıklısı ya. Yani acil bir durum olmadığı sürece
İnşallah gelip geçicidir

Kızlar ben de bugün kan verdim sağlık ocağına ama hala çıkmamış sat 10 Haziran erken degil dimi

Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 29 Mayıs hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama 4 gündür kahverengi akıntı var daha önce kimyasal gebeliklerin oldu bu yüzden endişeliyim yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim benim için dua edin olur mu

Eklentiler

• 1000024419.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 31
Dualarımız seninle. İnşallah bu sefer bebeğin sağlıklıdır. Kavuşursunuz

Merhaba Kızlar ben de hamileyim, kan vermedim daha evde test yaptım iki defa.
Sat 5 Haziran , Bat 26 Haziran. Yani daha bir aylık bile değil, biraz daha bekleyip haftaya doktora gideceğim.

Kan uyuşmazlığında hamileliği öğrendiğiniz gibi mi iğne vuruldunuz benim de var ama bana öyle bir şey demedi doktorlar

Merhaba Kızlar ben de hamileyim, kan vermedim daha evde test yaptım iki defa.
Sat 5 Haziran , Bat 26 Haziran. Yani daha bir aylık bile değil, biraz daha bekleyip haftaya doktora gideceğim.
Merhaba. , hoşgeldin en güzeli biraz daha bekleyip gitmek bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…