Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Yok canım vermicem şimdi kan takip beni aşırı strese sokuyor. Sıkıntı yoksa gebeliğin 7.haftasında randevu alıcam. Hem kese hem bebek göreyim kalp atışı başlayınca iğnye başlıcam canım.
Kalp atışı alınmadan iğne başlamıyor mu doktorunuz benim de üç düşüğüm var biri fetal kalp atışı durdu,birinde gelişimi hiç olmadı biri boş gebelikti .

Yok canım vermicem şimdi kan takip beni aşırı strese sokuyor. Sıkıntı yoksa gebeliğin 7.haftasında randevu alıcam. Hem kese hem bebek göreyim kalp atışı başlayınca iğnye başlıcam canım.
En güzeli ben de USG için beklicem.

Senin kasık ağrıların falan ne alemde ? Benim bugün epey az ya. Nerdeyse hiç yok gibi. Bu haftalarda olması gerekmiyor muydu

En güzeli ben de USG için beklicem.

Senin kasık ağrıların falan ne alemde ? Benim bugün epey az ya. Nerdeyse hiç yok gibi. Bu haftalarda olması gerekmiyor muydu
Benimde pek yok canım ara ara oluyor geçiyor o kadar. Ne gebelik belirtim oldu nede kendimi dinliyorum çokta bağlanmıyorum bu defa. Akşam eşim geldi söylemedim

Kalp atışı alınmadan iğne başlamıyor mu doktorunuz benim de üç düşüğüm var biri fetal kalp atışı durdu,birinde gelişimi hiç olmadı biri boş gebelikti .
Evet lan sulandırıcı hap başladı üç aydır düzenli kullanıyorum. Kalp atışı başlayınca iğne başlayacakmış. O şekilde söylemişti

Benimde pek yok canım ara ara oluyor geçiyor o kadar. Ne gebelik belirtim oldu nede kendimi dinliyorum çokta bağlanmıyorum bu defa. Akşam eşim geldi söylemedim
Harikasın yaa. Tabi ben çenemi tutamadım ilk eşime soyledim
Demekki dalgalanıyor bu ağrılar ve belirtiler gerçekten. İnşallah her şey yolundadır

Yükselişi gayet iyi canım senin geç döllenme miydi? 2 gün sonra yani bugün bi daha vermen gerekiyor bence o zaman yükselişinden tam anlarız
Bugün tekrar versem iyi olur ama gitmicem ya. Sağlıklı değilse yapacak bir şey yok zaten
Eve geç döllenme. 20. Gün yumurtlama oldu. 6 gün ileri attı o yüzden. Yoksa şuan 5+4 falan olması gerekiyordu

Evet doğru diyorsun doktor bana da düşeceği varsa tutunamaz sen önlemini al dedi o sebeple Allah bilir ama biz dikkat edelim ama bi yükselişi görmeni isterim bi sonraki doktor randevun ne zaman peki

Evet doğru diyorsun doktor bana da düşeceği varsa tutunamaz sen önlemini al dedi o sebeple Allah bilir ama biz dikkat edelim ama bi yükselişi görmeni isterim bi sonraki doktor randevun ne zaman peki
Sağlık ocağına verdim kanları. tekrar gitmicem kan için inşallah sağlıklıdır.
Kadın doğuma 7 lerde gitmeyi düşünüyorum.

Ben de bugün 2. Kanı verdim .Gebelik kaydını kalp atışını duymadan açmıyoruz dedi doktor
Hayırlı güzel sonuçlarla gel. Gebelik kaydı çok önemli bir şey değil zaten ilk etapta. Sağlıklı ilerlesin yeter ki. Açılır

Benim ilk gebeliğim bana kalsa 2 günde bir gitmek istiyorum
Ya böyle diyorum ama benimde gidesim var esasen kendimi durdurmaya çalışıyorum. Bir de evde çocuk olunca en net ne zaman duyulursa o zaman gitsem daha iyi olur gibi geliyor

Sanırım bende geliyorum bu gruba bugün hcg değerim 455 çıktı
Hoşgeldin bat ne zamandı

Ya böyle diyorum ama benimde gidesim var esasen kendimi durdurmaya çalışıyorum. Bir de evde çocuk olunca en net ne zaman duyulursa o zaman gitsem daha iyi olur gibi geliyor

Hoşgeldin bat ne zamandı
Ben Pcos olduğum için adetlerim çok düzensizdir o yüzden bu şekilde hesap etmem çok zor

Hoşgeldin bat ne zamandı
Hah tamam şimdi oldu bacım hepimiz duramıyoruz ama bende son kontrolden 12 gün sonra gideceğim diye evhamlıyım süre nasıl uzun geliyor anlatamam ama mecbur izne memlekete geldik ve burada hastane yok yoksa bi kan verip gelirim kesin sana diyorum ama dayanıcaz sonra hem kese hemde bebeğimizi görüp Gelicez inşallah

Selamlar ,
Sanirim bende düsük oluyor.Kanamam 2 gündür var simdi de artti.

Dün doktor Progesteron vermisti fitil olarak onu aliyorum ama bel agrim da var , is vs yapmiyorum.
Rapor verdi 2 günlük.

Hayirlisi olsun diyorum artik. Elimden bisey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…