- 7 Temmuz 2025
- 231
- 359
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #10.721
Rabbim yardımcımız olsun inşallahevet hastanedeyim değerlerim düzgün geliyor ama günde 8-9 seferden fazla kustuğum ve serumda iyi gelmediği için sıvı vermeye devam ediyorlar
10 ekime aldım aylık muayene ye geldim diycem canımBelim ağrıyor filan desen
16 hafta +8
68 kgyum en az kiloyla gitmek istiyorum doğuma ama olmuyor
Hahah güzelmiş git bakalım öğren gel10 ekime aldım aylık muayene ye geldim diycem canım
Bir sandalye ya da kanepeye oturun sevgi ihtiyacını gidermek icin oturarak kucaginiza alin sarilin size doysun.sonra ayaga kalkip isinize devam edersinizKızın kaç kilo kucağına alıyor musun benim kızım 11 buçuk kilo ve bu aralar devamlı kucak istiyor istediği zaman da alıyorum ama çevremdekiler devamlı uyarı halinde ama o isterken yok diyemiyorum ihtiyacı var diye hasta bir de onun da etkisi var
Evet evet kesinlikle ekstra hasta olunca da kimseye gitmek istemiyor ama çok şükür tekme attı bebiş rahatladımİnşallah bir an önce evine dönersin toparlanmış bir şekilde
O yaşlarda benimde kızım kucağımdan inmezdi hemde hiç hiç hiç. Allah kolaylık versin inşallah şuan durumu anlayacak yaşta da değil
Aminnnn evet aynen ben de öyle almasam vicdan yapıyorum bir de bel ağrım var çok şiddetli hem de 2 gündür hastalıkla birleşince neredeyse hiç inmiyor kucaktan ve kötü olan oturmamı istemiyor kalk kalk diyip kalkmamı istiyor kucakta gezdirmemi istiyor saatlerce. Neyseki bebiş tekme attı bugün rahatladımBenim oğlum da full kucakçı 10 küsür kilo ve yorucu oluyor ama insan almamazlık yapamıyor ki. Allah korusun karnımızdaki bebişleri
İşin kötüsü de oBir sandalye ya da kanepeye oturun sevgi ihtiyacını gidermek icin oturarak kucaginiza alin sarilin size doysun.sonra ayaga kalkip isinize devam edersiniz
Benimde aynı senin gibi gün gün ilerliyoruz hayırlı sağlıklı oldunogretmenhanim ben buraya yazmayı unuttum galiba mart sonu nisan başı doğum iki grupta da varım o yüzden :)
Sat 28 haziran
Kese 6+2
Kalp atışı 7+3
Yaş 30
1. Çocuk
Tahmini doğum tarihi 04 Nisan 2026
cinsiyet: doktor tahmini erkek ama fetalden sonra netleşecek :)
Ben yurt dışında yaşıyor um. Burda kurallar gereği geç söylüyorlar. Bugün randevum var. Bakalım hayırlısı ile.aminnn cinsiyet belli oldu mu?
Çok şükür canım benim.Evet evet kesinlikle ekstra hasta olunca da kimseye gitmek istemiyor ama çok şükür tekme attı bebiş rahatladım
Harika haberlerle çıkalım inşallahBende 21.haftaya aldım doktor 21.haftadan itibaren bakıyormuş
Günaydın evettt max 1 aya geçer meclisten deniliyor acaba özel sektördeki beyaz yakaya yani memura da olur mu yaaaGünaydın kızlar doğum izninin memurlara doğum öncesi 8 doğum sonrası 16 haftaya çıkacağı haberleri doğru mu
Bize yetişir mi inşallah
İnşallah tüm annelere olurGünaydın evettt max 1 aya geçer meclisten deniliyor acaba özel sektördeki beyaz yakaya yani memura da olur mu yaaa
Yaa yetişir inşallahh ben de dün duydum. Ama hani 1 yıl olacaktıGünaydın kızlar doğum izninin memurlara doğum öncesi 8 doğum sonrası 16 haftaya çıkacağı haberleri doğru mu
Bize yetişir mi inşallah
Bence herkese olur canım 8 hafta uzatmışlar sadece, atla deve değil ya. O yüzden herkese yaparlar inşallahhhhGünaydın evettt max 1 aya geçer meclisten deniliyor acaba özel sektördeki beyaz yakaya yani memura da olur mu yaaa
Ben 16 haftaya bile tamamım nasıl yokluksaYaa yetişir inşallahh ben de dün duydum. Ama hani 1 yıl olacaktıben asıl onu bekliyordum
ben de hep tedirginim bilmiyorum nasıl geçicek bilmiyorum her hafta doktora gidesim geliyor herşey yolunda mı diye iinanınKızlar bi tek ben mi delirdim bu konuda size de sormak istedim
Hiç bişey hissetmediğim için 15+1 acaba iyi mi? Kötü bişey olduysa anlamazsam diye içim içimi yiyor.
Doktor randevum ayda 1. Eşimde bu duruma alışmamı sürekli farklı doktorlara gitmemizin hata olduğunu söylüyor
Böyle hissediyor musunuz? Çok tedirginim. Benim 12. Haftaya kadar riskli, kanama alanım vardı belki ondan bu tedirginliğim
benim bugünkü koşullarda izne ayrılma vaktim 28 Aralık gözüküyor, tahmini doğum 6 Mart ama 3 hafta erken alacağız dedi doktorum ksımetse zaten çok son dakika çıkmış olacağım ben ve tüm erken doğum yapanlar. Bu yeni yönetmelik inşallah bize de yetişirrrrBence herkese olur canım 8 hafta uzatmışlar sadece, atla deve değil ya. O yüzden herkese yaparlar inşallahhhhen azından ek gıdaya mini bir başlangıç yaparız işe başlamadan
daha fazlasını istemek hakkımız yaa Aile yılıydı hani bu seneBen 16 haftaya bile tamamım nasıl yokluksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?