Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
evet hastanedeyim değerlerim düzgün geliyor ama günde 8-9 seferden fazla kustuğum ve serumda iyi gelmediği için sıvı vermeye devam ediyorlar
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bende devam ediyorum yatmaya
Bu kadar ilaç kullandığım için vicdan yapıyorum, kullanılmasa dayanamıyorum
Offf sağlıkla bitsin artık bu süreç

Bir sandalye ya da kanepeye oturun sevgi ihtiyacını gidermek icin oturarak kucaginiza alin sarilin size doysun.sonra ayaga kalkip isinize devam edersiniz

Evet evet kesinlikle ekstra hasta olunca da kimseye gitmek istemiyor ama çok şükür tekme attı bebiş rahatladım

Benim oğlum da full kucakçı 10 küsür kilo ve yorucu oluyor ama insan almamazlık yapamıyor ki. Allah korusun karnımızdaki bebişleri
Aminnnn evet aynen ben de öyle almasam vicdan yapıyorum bir de bel ağrım var çok şiddetli hem de 2 gündür hastalıkla birleşince neredeyse hiç inmiyor kucaktan ve kötü olan oturmamı istemiyor kalk kalk diyip kalkmamı istiyor kucakta gezdirmemi istiyor saatlerce. Neyseki bebiş tekme attı bugün rahatladım senin kaç yaşında yakın sanırım yaşları kilosundan tahmin ettiğim kadarıyla

Bir sandalye ya da kanepeye oturun sevgi ihtiyacını gidermek icin oturarak kucaginiza alin sarilin size doysun.sonra ayaga kalkip isinize devam edersiniz
İşin kötüsü de o kucağıma alıyorum ne zaman istese hiç yok demedim şimdiye kadar ama bu aralar kucağıma aldığım an kalk kalk diyip duruyor kucakta gezmemi istiyor sanırım biraz hasta olmasının etkisiyle huy değiştirdi inşallah kalıcı değildir

Benimde aynı senin gibi gün gün ilerliyoruz hayırlı sağlıklı oldun
aminnn cinsiyet belli oldu mu?
Ben yurt dışında yaşıyor um. Burda kurallar gereği geç söylüyorlar. Bugün randevum var. Bakalım hayırlısı ile.

Günaydın evettt max 1 aya geçer meclisten deniliyor acaba özel sektördeki beyaz yakaya yani memura da olur mu yaaa
Bence herkese olur canım 8 hafta uzatmışlar sadece, atla deve değil ya. O yüzden herkese yaparlar inşallahhhh en azından ek gıdaya mini bir başlangıç yaparız işe başlamadan

Kızlar bi tek ben mi delirdim bu konuda size de sormak istedim
Hiç bişey hissetmediğim için 15+1 acaba iyi mi? Kötü bişey olduysa anlamazsam diye içim içimi yiyor.
Doktor randevum ayda 1. Eşimde bu duruma alışmamı sürekli farklı doktorlara gitmemizin hata olduğunu söylüyor
Böyle hissediyor musunuz? Çok tedirginim. Benim 12. Haftaya kadar riskli, kanama alanım vardı belki ondan bu tedirginliğim

ben de hep tedirginim bilmiyorum nasıl geçicek bilmiyorum her hafta doktora gidesim geliyor herşey yolunda mı diye iinanın

Bence herkese olur canım 8 hafta uzatmışlar sadece, atla deve değil ya. O yüzden herkese yaparlar inşallahhhh en azından ek gıdaya mini bir başlangıç yaparız işe başlamadan
benim bugünkü koşullarda izne ayrılma vaktim 28 Aralık gözüküyor, tahmini doğum 6 Mart ama 3 hafta erken alacağız dedi doktorum ksımetse zaten çok son dakika çıkmış olacağım ben ve tüm erken doğum yapanlar. Bu yeni yönetmelik inşallah bize de yetişirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…