- 7 Ekim 2020
- 3.022
- 4.137
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.421
Çok güzel isimlerŞuan net birşey yok canım Asya İnci Parla gibi isimler var aklımızda
Bana kız gibi geldi canım nuba göre bakınca omurgaya paralel gibi ama başka açılardan daha net anlaşılırtahmin varmıdır acaba
Canım o hurafe benim bebenin yuvarlak ama cok net erkek her randevuda bacaklar açık oturuyorÇok belli değil bence ama kafa şeklini gördüysen yuvarlaksa kız diyorlar değilse erkek tabii
Maşallah prenseCanım o hurafe benim bebenin yuvarlak ama cok net erkek her randevuda bacaklar açık oturuyor
Çok keyifçi çok rahatMaşallah prense
Benim bir arkadaşım ve eşi kahve gözlü sadece arkadaşımın annesi renkli gözlü çocuklarının gözü masmavi olduKızlar ailenizde renkli gözlü olup bebeğine vuran var mı tabiki öncelik sağlık olması Allah’ın izni ilebaba tarafım full yeşil ve mavi gözlü ben ve erkek kardeşim ela gözlüyüz ama eşimin tarafı babası hariç hepsi kahve ve benim anne tarafımda kahve gözlü kızlarda renkli gözü çok seviyorum inşallah dedesine çeker birisi yeşil gözlü birisi ela gözlü ama kahve baskın oluyor sanırım
İnşallah bizede vurur kız çocuğunda çok seviyorum isteyen herkesi verir rabbimBenim bir arkadaşım ve eşi kahve gözlü sadece arkadaşımın annesi renkli gözlü çocuklarının gözü masmavi oldu
ben varım hatta daha geriden geliyor benim anne baba kardeşler ninenler dedeler halalr teyzeler dayılar amcalar kimse de renkli göz yok :) ama babamın anneanne ve dedesi renkli gözlüymüş ve piyango bana vurmuş :) torunlardan bir tek ben renkli gözlü olmuşum. benim oğlumda renkli gözlü oldu ikinci bebeğimde umarım bana benzer :)Kızlar ailenizde renkli gözlü olup bebeğine vuran var mı tabiki öncelik sağlık olması Allah’ın izni ilebaba tarafım full yeşil ve mavi gözlü ben ve erkek kardeşim ela gözlüyüz ama eşimin tarafı babası hariç hepsi kahve ve benim anne tarafımda kahve gözlü kızlarda renkli gözü çok seviyorum inşallah dedesine çeker birisi yeşil gözlü birisi ela gözlü ama kahve baskın oluyor sanırım
eşim tarafında da kimsede renkli göz yok bu arada :) eşimde kahverengi gözlü bakalım ilkinde tutturduk Rabbim önce sağlıklı sıhatli hayırlı evlat etsin bide o da renkli gözlü olsun hayırlısıyla tabi :)Kızlar ailenizde renkli gözlü olup bebeğine vuran var mı tabiki öncelik sağlık olması Allah’ın izni ilebaba tarafım full yeşil ve mavi gözlü ben ve erkek kardeşim ela gözlüyüz ama eşimin tarafı babası hariç hepsi kahve ve benim anne tarafımda kahve gözlü kızlarda renkli gözü çok seviyorum inşallah dedesine çeker birisi yeşil gözlü birisi ela gözlü ama kahve baskın oluyor sanırım
Evet bebişi duymuşsunMerhaba şuan 17+4 teyim az önce sırt üstü yatarken hafif hareket hissettim elimi karnımın sağına koyduğumda pıt diye elime bir hareket geldi bebeğim hareketi olabilir mi doktor bir kaç haftaya hissedersin demişti ama çok heyecanlandım birden erken hisseden oldu mu bu şekilde
Benim ikizler 16 haftalık oldular. Cumartesi bakalım kontrole gideceğiz o zaman belli olur belki cinsiyetleri@88prenses22
Medala
@zeloss
@cicekligunlerr
@anka92
@kruvasan
@Bbb263
@blueistanbul
@LaPrincipessa
@Yolcu4069
Kızlar nasılsınız bebişler sağlıklı mı cinsiyetler belli mi?
Ben ilk 13+4 de hissettim ve şuan 16 haftalık oldular ve aynı hissettiğim hareketler belirginleşti. Ama benim ikiz bebekler, alan dar olduğunu için büyük ihtimal daha erken hissettim. Sol tarafa yatınca biraz göbek üstüne doğru sakin ortamda hissedilebilir ama her gün de olmuyorKızlar çok yazamıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı cinsiyetler baya bi öğrenilmiş ne güzelbebişi hissettiğini yazanlar olduğundan dün doktoruma sordum bende bir sıkıntı mı var acaba diye biraz ilk gebelikler için 20-22. haftalara kadar hissedilemez bağırsak hareketleri öyle yorumlanabilir dedi. Ben gibi niye hissedemiyorum diye düşünenler için bilgi notu olsun
Çok şükür yolunda herşey, 20 haftalığım kıpır kıpır hissediyorum ama darbe şeklinde değil kayma şeklinde. Oğlusum umarım annesine tekme atmaya kıyamıyordurMerhaba kızlar nasıl gidiyor gebelik inşallah herşey yolundadır bebeğinizi hissetmeye başladınız mı
Anladım canım Allah kolaylaştırsın hepimize bu süreciBenim kızım 2 yaşında doğum yaptığımda 2,5 olacak nasipse evet biraz yorucu oluyor o yüzden dışarı çok çıkmamaya gayret ediyorum
Ne güzel randevu bulmuşsun canımÇok güzel isimlerRabbim hayırlısıyla koymayı nasip etsin.
Ben de bugün ilçe hastanesine gittim. Çok şükür bebeğim iyi. Doktor beni ayrıntılı için perinatolojiye yönlendirdi. 23 ekime randevumu aldım
Devlet hastanesiNe güzel randevu bulmuşsun canımBebiş kaç gram olmuş. Cinsiyetini gösterdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?