Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Naa gariii
Ee nasıl yapacaksınız şimdi tekrardan mı gidiceksiniz çarşambaya kadar . Nazlı bi kız mı acaba Benimkide hep sırtı dönük duruyor hiç yüzünü dönmüyor
baska doktora geldim gördü kagıda yazdııı fotoyu atıcam bu ne bacak arasımı ne bu bahahahha

Eklentiler

• IMG_4072.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 106
kızlar aranızda ciğer yiyen var mı ben dün ilk kez yarım ekmek arası ciğer kavurma yedim ama tedirgin oldum siz yiyor musunuz

bence az yediyseniz bir şey olmaz inşallah . Bu doktora instagramdan yazabilirsiniz cevaplıyor da.
azdı aslında ilk gebeliğimde sürekli dışarda paça çorbası içtim mumbar bile yedim bilmeden sıkıntı olmadı bunda bikez ciğer yedim panik oldum yani bilmememk daha iyi gerçkten bazen sanki

azdı aslında ilk gebeliğimde sürekli dışarda paça çorbası içtim mumbar bile yedim bilmeden sıkıntı olmadı bunda bikez ciğer yedim panik oldum yani bilmememk daha iyi gerçkten bazen sanki
o çorbalarda A vitamini yüksek değildir. Ciğerde dikkatli olmak lazım. Zaten 19 haftalık gebelik, multivitaminlerimizde de A vitamini var. Tolere eder vücutlar bence panik olmayın lütfen bir sonrakilerde tedbirli olmanız için gönderdim doktor açıklamasını. Tek seferde ciğer yiyip bebeğine zarar veren hiç duymadık :) bunlar önlem bana kalırsa.

bende öyle düşünüyorum Allaha emanet ne diyelim

ay moralim bozuldu dün biraz yedim keşke yemeseydim
Afiyet olsun ben de yemiştim A vitamini hakkında bilgim yoktu. Ciğeri meşhur bir memleketim var :) birkaç kaç kez yedim ilk yaptırdığım toksoplazma testi temiz çıkmıştı çok şükür. Yapacak bir şey yok maalesef ekstradan kaygılanmak bir şey kazandırmayacak sağlık olsun.
Şimdi kağan kocatepe'ye de baktım yukarıdaki doktor kadar korkutmuyor sadece abartmayın diyor.

hangi haftalarda yemiştin

Eklentiler

• b8af4017-196f-49c9-9012-b40320457f8a.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 78
  • 36ec1411-ea1c-4e46-b710-ff835ed48f50.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 46
  • cc6818ba-ba4d-4e8e-a83b-0158e53b7022.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 46
  • aefde3e3-bf15-4808-9a9c-ad1092eeb55c.webp
    19 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…