- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.441
Benimde boyle ya oturdum neden hissetmiyorum diyorum icime kurt düştü cunku normalde hareket ediyordu. Bende detayliya kadar gitmeyecektim ama boyle olunca sali gunune randevu aldım bakalımDemekki normal. Aslında detaylıya kadar doktora gitmeyecektim. Ama aklım sürekli orda. İkizlerde geç hissetmiştim. Ama bu sefer 14 15 te baya kıpırtı hissediyordum. Muhtemelen pozisyon kaynaklı. Çok çok hafif arada tekme gibi hissediyorum ama net değil. O yüzden içimin rahat etmesi lazım
Sen isim ne düşünüyorsun
Ciger sucuk kokoreç şırdan mumbar hepsinden yedim yiyorumda ama tabiki surekli değil onemli.olan sıklığı ve miktari zaten hergun her hafta yemiyorsaniz endiseye gerek yok ben ilk hamileligimdede ayni bu sekilde yedim çok şükür hicbir sıkıntı olmadi yinede temizliginden emin olunan yerden yenilmeli elbettekızlar aranızda ciğer yiyen var mı ben dün ilk kez yarım ekmek arası ciğer kavurma yedim ama tedirgin oldum siz yiyor musunuz
Gittim içim rahat etti en azındanBenimde boyle ya oturdum neden hissetmiyorum diyorum icime kurt düştü cunku normalde hareket ediyordu. Bende detayliya kadar gitmeyecektim ama boyle olunca sali gunune randevu aldım bakalım
Benimkini kız yazabilirsin bu arada. Erkek olsaydı çoktan görünürdü. Kaç farklı doktora muayene oldum40
20
17
Uyumlu istersen el birliğiyle buluruzBenimkini kız yazabilirsin bu arada. Erkek olsaydı çoktan görünürdü. Kaç farklı doktora muayene oldumartık isim bulmaya çalışıyorum. Ama ikizlerin isinlerini bile doğdukları gün netlestiren biz minigimizin ismine nasıl karar vercez bilmiyorum
Benim de öyle canım enfeksiyon çıktı. bende sadece ağrı ve akıntı vardı hiç fark etmedim yanma kaşıntı olmayıncaKızlar bu kasık ağrısı yaşayanlar hala varmı benim akıntı da eşlik ediyor bu defa
Canım e nabız gir ordan radyoloji görüntülerine gir oraya yüklüyor resim de oluyor bazen ama açıklama kesin oluyor.Ben hep oradan bakıyorumDevlet hastanesihiç bir şey söylemedi. O sıra bende sormayı unuttum kaç gram olduğunu. USG resmi falan da vermiyorlar zaten. Ordan bakardım en azından
Cinsiyetini sordum ama geçiştirdi göstermedi falan dedi. Ben de çok üstüne durmadım. Her şey yolunda deyince. Artık ayrıntılı USG ye kaldı işama kız olacak diye kıyafet alıyorum arada erkek çıkarsa şok olurum artık
Ben hemen bulurummmmmm bir sürü kiz ismi dizerim önüneBenimkini kız yazabilirsin bu arada. Erkek olsaydı çoktan görünürdü. Kaç farklı doktora muayene oldumartık isim bulmaya çalışıyorum. Ama ikizlerin isinlerini bile doğdukları gün netlestiren biz minigimizin ismine nasıl karar vercez bilmiyorum
Uyumlu istersen el birliğiyle buluruz
Hemen bakayım oraya. Çok sağolasın.Canım e nabız gir ordan radyoloji görüntülerine gir oraya yüklüyor resim de oluyor bazen ama açıklama kesin oluyor.Ben hep oradan bakıyorum
İkizlerimin ismi, Amine - AbdullahBen hemen bulurummmmmm bir sürü kiz ismi dizerim önünedert etmeee
A ile baslayacak ise ben isimler önerebilirimHemen bakayım oraya. Çok sağolasın.
İkizlerimin ismi, Amine - Abdullah
Minigimin ismini Asude mi olsa diye düşündüm. Herkes söylemesi zor diyor
Önerilere açığım tabi ki
Asude hoşmuş bence Zeynep de çok severimHemen bakayım oraya. Çok sağolasın.
Önerilere açığım tabi ki
Teşekkür ederim. Ahsen ismi de çok hoşuma gidiyor. O da olabilir tabiA ile baslayacak ise ben isimler önerebilirimSize ne kadar uyar bilmiyorum ama begenirsiniz koyarsinizzzz
Ayda, Alara, Almila, Aydan, Aylin, Alcin, Acelya, Ahsen, Asya
Bizim Amine tam bir cimcime. Boyu kilosu yok. Ama çenesi varAsude hoşmuş bence Zeynep de çok severim
Benim de kızın göbek adı Amine olacak inşallah arkadaşım ben kimseye söylemeden ismine kadar cinsiyetine kadar rüyasında görmüştü
Bu zamana kadar göstermedilerse kalan 17 nin çoğu prenses bence :)40
20
17
YaaHemen bakayım oraya. Çok sağolasın.
Önerilere açığım tabi ki
Bende senin gibiydim gittim hiçbir şey yoktu çok şükür annelik bu olsa gerekBenimde boyle ya oturdum neden hissetmiyorum diyorum icime kurt düştü cunku normalde hareket ediyordu. Bende detayliya kadar gitmeyecektim ama boyle olunca sali gunune randevu aldım bakalım
Bizimki de prensesYaane güzel isimleri var maşallah
Bu arada Alâ da güzel bir isim eğer tabi bir prenses ise :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?