- 7 Ekim 2020
- 2.724
- 3.655
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
5. Hafta da kese görünebilir ama kalp atışı haftaya kalır yüksek ihtimal.Ben haftaya gitmeyi düşünüyorum 5. Hafta kese için .en azından kesenin yerleşimi gözükür.
Hamilelikte kanama olduğun da yapılıyor.Kan uyuşmazlığında hamileliği öğrendiğiniz gibi mi iğne vuruldunuz benim de var ama bana öyle bir şey demedi doktorlar
Anladım teşekkür ederimHamilelikte kanama olduğun da yapılıyor.
Rutin de ise 28 . Hafta da ve doğumdan sonra bebek kan grubu (+) de yapılır
Ay bende ilk kıntrole 12 temmuzda gitmeyi düşünüyorum 6+6 oluyor inşallah her şeyini görür duyarız5. Hafta da kese görünebilir ama kalp atışı haftaya kalır yüksek ihtimal.Ben de 6+6 dayken randevu aldım
Aslında bakma bende öyleyim aşırı merak ediyorum ama beklicem.Ay bende ilk kıntrole 12 temmuzda gitmeyi düşünüyorum 6+6 oluyor inşallah her şeyini görür duyarızilk gebeliğim aşırı bir belirtim de yok hamile olduğuna hala ikna olamadım Zor sabrediyorum gerçektenn
Evet regliden iki gün önce 84 bir gün sonrada 362 civarı bir şey çıktı, inşallah sağlıklıysa bir şekilde dünyaya gelicek diyip evham yapmamaya çalıştım. Belirti olarak benim regl den 3 gün önce kahverengi bir akıntım geldi 24 saat boyunca az az. Yerleşmedir diye umuyorumAslında bakma bende öyleyim aşırı merak ediyorum ama beklicem.
Senin ne gibi belirtilerin var? Beta baktırmış mıydın? ( Çok kişiyle yazisinca aklımda kalmıyor)
Bence en güzelini yapcaz. İnşallah bebeği görür geliriz. Benimde 17 temmuz randevum. İlk güzel haberi senden bekliyoruz
Çok güzel yukselmis. Muhtelen yerleşme kanaması yasamissin.. benim belirtiler de öyle. Ara ara kasık ağrısı geliyor. Bazen şişkinlik oluyor. Göğüslerim zaten davul gibi olduEvet regliden iki gün önce 84 bir gün sonrada 362 civarı bir şey çıktı, inşallah sağlıklıysa bir şekilde dünyaya gelicek diyip evham yapmamaya çalıştım. Belirti olarak benim regl den 3 gün önce kahverengi bir akıntım geldi 24 saat boyunca az az. Yerleşmedir diye umuyorumhafif bir göğüs hassasiyetim bir de ara sırangelen kasık ağrılarım var sadece
Bakalım benim hafta tutucak mı regle göreÇok güzel yukselmis. Muhtelen yerleşme kanaması yasamissin.. benim belirtiler de öyle. Ara ara kasık ağrısı geliyor. Bazen şişkinlik oluyor. Göğüslerim zaten davul gibi olduama normal yani bunlar.
Benim geç yumurtlama olmasaydı aynı haftaymışız. Sat 25 Mayıs
İnşallah tutar sağlıklıdır.Bakalım benim hafta tutucak mı regle göreinşallah kontrollerimizde çok güzel gecer
Mesela bugün 2 3 kere hafif sızlamalar geldi geçti onun dışında hiç bir şeyim yokİnşallah tutar sağlıklıdır.
Benim bugün kasık ağrım nerdeyse sıfır. Diğer gebeliklerimde bariz hissediyordum. Senin nasıl sürekli çok mu hissediyorsun ara ara hafif mi
İnşallah bizimde öyledir yaa. Diğerlerinde çok ağrı çektiğim için kendimi bomboş hissediyorum.Mesela bugün 2 3 kere hafif sızlamalar geldi geçti onun dışında hiç bir şeyim yokarkadaşım hamile 4 aylık oda yeni yeni hissediyorum hamile olduğumu diyor onda da hiç belirti yoktu.
İnşallah öyledir canım ters bi durum olsa belli olurdu bence, kötü düşünmek yokk her şey çok güüzel olcakkİnşallah bizimde öyledir yaa. Diğerlerinde çok ağrı çektiğim için kendimi bomboş hissediyorum.O yüzden kafam takılıyor ister istemez
Canım geç döllenme olabilir mi acaba, betane bakarak mı sağlıksız olabilir dedi doktor yani bunun yüzündense eğer 4 gün sonra değil 2 günde bir beta takip etmesi gerekir.Bugün doktor kontrolüne gittim beta 42 çıktı sat a göre 5 haftalık hamile olmam gerek doktor karından baktı görünmedi tabiki rahim duvarı 8 mm çıktı 4 gün sonra tekrar kan istedi ama büyük ihtimal sağlıksız gebelik dedi düşükle sonuçlanabilir dedi kanın düzgün yükselmesine bağlı 5 gündür kahverengi akıntım var herhangi bir ilaç vermedi progesteron gibi benim gibi olup hamileligi sağlıklı ilerleyen var mı ?
Geç döllenme olabilir. Benim sata göre şuan 5+5 olmam lazım. Ama yumurtlama geç oldu. 4+6 yım. Akıntım yok sadece. İnşallah senin de sağlıklı bir geç döllenmedirBugün doktor kontrolüne gittim beta 42 çıktı sat a göre 5 haftalık hamile olmam gerek doktor karından baktı görünmedi tabiki rahim duvarı 8 mm çıktı 4 gün sonra tekrar kan istedi ama büyük ihtimal sağlıksız gebelik dedi düşükle sonuçlanabilir dedi kanın düzgün yükselmesine bağlı 5 gündür kahverengi akıntım var herhangi bir ilaç vermedi progesteron gibi benim gibi olup hamileligi sağlıklı ilerleyen var mı ?
İnşallah canım. Bakalım zaman ne gösterecekİnşallah öyledir canım ters bi durum olsa belli olurdu bence, kötü düşünmek yokk her şey çok güüzel olcakk
Canım geç döllenme olabilir mi acaba, betane bakarak mı sağlıksız olabilir dedi doktor yani bunun yüzündense eğer 4 gün sonra değil 2 günde bir beta takip etmesi gerekir
Kanamam başladı malesef kimyasal gebelik yine.Umarim dileyen herkes sağlıkla alır kucağınaGeç döllenme olabilir. Benim sata göre şuan 5+5 olmam lazım. Ama yumurtlama geç oldu. 4+6 yım. Akıntım yok sadece. İnşallah senin de sağlıklı bir geç döllenmedir
Ultrasyonla baktı karindan birşey görmedi tekrar kan istedi ama büyük ihtimal sağlıksız gebelik dedi. Az önce de kanamam başladı dediği gibi malesefCanım geç döllenme olabilir mi acaba, betane bakarak mı sağlıksız olabilir dedi doktor yani bunun yüzündense eğer 4 gün sonra değil 2 günde bir beta takip etmesi gerekir.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah peşinden sağlıklı bir gebeliğin olurKanamam başladı malesef kimyasal gebelik yine.Umarim dileyen herkes sağlıkla alır kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?