- 22 Temmuz 2016
- 1.161
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.221
Ben varım canım bir kızım ve bir oğlumla bugün 19+0 olduk çok şükürKızlar nasıl gidiyor gebelik, bu arada ikiz gebe anneleri var mı aramızda?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım bir kızım ve bir oğlumla bugün 19+0 olduk çok şükürKızlar nasıl gidiyor gebelik, bu arada ikiz gebe anneleri var mı aramızda?
Hiç kurma kafanda, kurmaya bırakırsak ohoooÇok teşekkür ederim canım valla kurdum durdum neyse okuyunca iyi geldi![]()
Ben dün evde sinir krizi geçirdimAllah şifa versin. 16. Haftamdan beri ara ara beni de çok zorluyor. Ve benim de 3 dişim birden ağrıyor. 3 hafta önce doktorun antibiyotik vermişti rahatlamıştım. Bugün o kadar beter ağrıdı ki. Şuan rahatım ama gündüz çok kötüydüm. Eğer devam ederse gidicem doktora tekrar. Diş hekimine falan da gittim. Ama pek sallamadılar beni. Biri devlet biri özel klinikti. İşlerimi halledemedim. Bugün de cenazemiz vardı gidemedik. İnşallah tekrarlamaz. Dişlerim sapa sağlamdi. 2 3 senedir peş peşe çürüyorlar![]()
Ayy iyiyiz iyiyiz çok şükür@heft
@1_merve
zbkaraca
@papatya787
@umayumay_deniz
@88prenses22
@Medala
@Annemiolucam
@LaPrincipessa
@Yolcu4069
Merhabalar nasılsınız cinsiyetler belli oldu mu?
Bu arada ismine karar veren varsa ekleyebilirim.
Ben dün evde sinir krizi geçirdim
Panik atak gibi
Bu 4 oldu hamile kaldığımdan beri, evde sadece iki çocuğum vardı ve beni öyle görmeleri son istediğim şeydi
Sinirlerim kaldırmıyor sanırım
4 aydır kusma bulantı ve diş beni mahvetti
Allahım normale dönmek istiyorum
Ağrı dayanılacak boyutta değil
Görünen çürük yok
Gerekirse çeksinler dayanamıyorum
Sizinde başınız sağ olsun şifa diliyorum
12. Haftada başlayıp 14+1 de son bulan bi diş serüvenim oldu benimde. Evde eşime bela olmuştum gece gündüz ona da uyku uyutmadan ağlıyodum ve yeter artık diyip durdum sadece. Üstüne tavuktan zehirlendim. İlaç takviyesi dahi vermedi hastaneler. Kusarak, ishalle yani bol sıvı kaybederek atlattım.Ben dün evde sinir krizi geçirdim
Panik atak gibi
Bu 4 oldu hamile kaldığımdan beri, evde sadece iki çocuğum vardı ve beni öyle görmeleri son istediğim şeydi
Sinirlerim kaldırmıyor sanırım
4 aydır kusma bulantı ve diş beni mahvetti
Allahım normale dönmek istiyorum
Ağrı dayanılacak boyutta değil
Görünen çürük yok
Gerekirse çeksinler dayanamıyorum
Sizinde başınız sağ olsun şifa diliyorum
Magnimore plus önerdi doktorumKızlar Kullanıp memnun kaldığınız magnezyum takviyesi var mı ? Bana doktor magneral yazdı ama bacaklarda ağrı oluyor ilaç değil takviye olanlardan almak istiyorum.
20+1 bir kız bir erkek iyi gidiyoruz biz detaylı 24ünde aslında onu bekleyerek geçiyor günlerim benim ne fetal ne ikili yaptırmadığım için sizin nasıl gidiyorKızlar nasıl gidiyor gebelik, bu arada ikiz gebe anneleri var mı aramızda?
Teşekkürler hamilelik öncesi kullanmıştım iyiydi gerçekten ona devam edeyim ozaman.Magnimore plus önerdi doktorum
Çok şükür ben de iyiyim annem de iyi.Ayy iyiyiz iyiyiz çok şükürbizim sıpa inatla göstermiyo o yüzden detaylıyı bekliyoruz cinsiyet öğrenmek için
19+4 olduk bugün, özellikle son 4-5 gündür gümbür gümbür tekmeleniyorum, 2 gün önce eşim de hissetti ilk defa
kız olursa isim Umay istiyoruz ama erkek olursa hiçbir fikrimiz yok önerilere açığız
Sen nasılsın? Annen nasıl oldu? Her şey yolundadır umarım![]()
Bence haftaya hissedeceksin gibi geldiiBir ben hissetmedim sanırım 18+2
Doktor 20-22 yi bulur dedi
Bende hissetmedim uzun bi süre doktor plasenta önde geç hissedersin dedi ama 19.haftaya girdiğimden beri özellikle dün gece maşallahı vardı çok tedirgin oldum sanki hiç durmadı hep uyandırdı bende normal mi diye merak ediyorum artıkBir ben hissetmedim sanırım 18+2
Sağol aklimda bulunsun bidaha sabahı zor ettim vallaılık sütmuz tahin
Benim oğluşumda çok hareketli 19+1 normal sanırımKızlar şu an 19+6 yım. Dün gece hareketlerini çok fazla hissettim ve uyandım sürekli. Bu kadar fazla normal mi acaba
çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamazSağol aklimda bulunsun bidaha sabahı zor ettim valla
Ayyy benim de Umay olcak inşallah ismi gerçi sonuna Ada da eklemek istiyoruz ama mart bebekleri çok bereketli geliyormuş 14 Mart civarı olan ben o zaman olsun çok istiyorum sezeryan olcak zaten Umay da bereket anlamı taşıdığı için ismiyle gelsin dedikAyy iyiyiz iyiyiz çok şükürbizim sıpa inatla göstermiyo o yüzden detaylıyı bekliyoruz cinsiyet öğrenmek için
19+4 olduk bugün, özellikle son 4-5 gündür gümbür gümbür tekmeleniyorum, 2 gün önce eşim de hissetti ilk defa
kız olursa isim Umay istiyoruz ama erkek olursa hiçbir fikrimiz yok önerilere açığız
Sen nasılsın? Annen nasıl oldu? Her şey yolundadır umarım![]()
Bende hissetmediiimmBir ben hissetmedim sanırım 18+2