Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
15+6 ben de 6 kilo aldım ama umrumda değil
Ay ne guzel ben kiloya alışık olmadığım için hafiften psikolojim bozuluyo gibi Allah'tan eşim arada kilo değil o bebiş diyip teselli ediyoda bu daha başlar son 1 haftadır hiç doymuyorum ne yiyeceğimi şasiriyorun resmin bı bakmisssin elimde meyve var 10 dk sonra tatlı 10 dk sonra kuruyemiş vs.

Bende
Yemekten kalktıktan 10 dk sonra acıkıyorum
Sonra gelsin kilolar tabi
Ay tek değilmişim bu konuda pardon ama çok sevindim burda hamile bı arkadasim var beraber yürüyüş yapiyoruz 28. Haftada kilo verdim eskiye göre diyo ki hamile olduğunu kimse anlamiyo bana da gören 4 aylık olmama rağmen aa hamilesin diyo delircem

Sevin sevin ben varım hahahaha
Tansiyonum düşüyor resmen bişey yemeyince

Bulantı var mı peki benim hala geceleri bulantı var

Bulantı var mı peki benim hala geceleri bulantı var
Bende sabahları oluyor yediğim kahvaltıya üzülüyorum iştahla yiyorum yarım saat gecmiyo sonu hüsran ikinciye biseyler yiyorum tekrardan hergün oluyo illa ilaç kullanmadım ben dokundu bana bulantı ilacı mecbur böyle devam

Sevin sevin ben varım hahahaha
Tansiyonum düşüyor resmen bişey yemeyince
Bu sabah grip gibiydim öglene kadar uyumuşum kalktığımda çay bile yapmadan dolaba saldırdım hemen ilk biseyler yiyip sonra çay ve tost yaptım durum vahim yani uyurken çocuğu içerde aç bırakıyorum diye vicdan azabı yaşadım resmen

Canim kalsiyum takviyesi al ilk gebeligimde de kullandim simdide aliyorum diyetisyenim baslatmisti. Yogurt sut 1 er litre icemiyorsan disler zarar goruyor dogum sonrasinda da emzirirkende devam ediyor demisti oyuzden tavsiye ederim temiz guzzle kaliteli bir kalsiyum ben 400 mg iciyorum 3. Aydan itibaren bebeklerimiz kalsiyumumuzu kemik gelisimi icin cok yogun sekilde kullaniyor.

Allah yardimcin olsun tez zamanda sifa versin camim dis agrisina cok uzuluyorum gercekten baska biseye benzemez artik bu donemde dislere mudahale izni var diye hatirliyorum doktorun ne diyor

Tamamdır tavsiyen için çok teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmemişti kalsiyum almak. İlk gebeliğimde de bunda da magnezyum falan kullanıyorum ama kalsiyum almamıştım. Alayım hemen

Tamamdır tavsiyen için çok teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmemişti kalsiyum almak. İlk gebeliğimde de bunda da magnezyum falan kullanıyorum ama kalsiyum almamıştım. Alayım hemen
Evet canim kalsiyum citrate olacak solgarin guzeldir ona bakabilirsin dislerin tek caresi o demisti , benimde en korktuğum sey yani ilk gebelikte kazasiz gecti darisi buna insallah

Evet canim kalsiyum citrate olacak solgarin guzeldir ona bakabilirsin dislerin tek caresi o demisti , benimde en korktuğum sey yani ilk gebelikte kazasiz gecti darisi buna insallah
İnternetten alsam orjinali gelir mi ki ?
Kalsiyum deyince aklıma geldi. Normalde de süt yoğurt severim ama bu gebeliğimin başından beri canım aşırı yoğurt çekiyordu. Bir de ne zaman süt mayalasam süt canım çekmeye başladı. Demekki gerçekten eksik. Vücut istiyor.

Güzel gidiyor çok şükür sadece karnım baya büyüdü geçen hafta doktorum 26 haftalık gibi duruyor karnın ikiz olduğu için normal dedi umarım senin de iyi gidiyordur
Benim karnım pek belli olmuyor kendim de iri olduğum için. Şuan iyi gidiyo ama dip köşe temizlik yaparken karnıma ağrı giriyor

Hanımlar doğum sezaryen olursa bir dahaki doğumu ne kadar süre sonra düşünebiliyoruz biliyor musunuz
Yani tam iyileşme ne kadar sürer
2 sene geçmesi gerek en az diyen doktorlar vardı ama son kontrolde benim 4 sene geçmiş olmasına rağmen önermiyorum dedi bu konuda kafam çok karışık. Hatta bebeğim doğarken 5 sene olmuş olacak tam.
kizlar detayli ultrasonu nerede yaptıracaksınız ve fiyat bilgilerini biliyor musunuz istanbul avrupa yakası
Canım Doç. Dr. Sema Süzen Çaypınar Ataköy'de ona gideceğim hem yorumları çok güzel de arkadaşım gitti memnun ayrıldı.
Nakit 6.000 TL kredi kartı 6.500 TL
Ben de bu doktoru önerecektiim açıkçası gitmedim ama adını çok duydum ben de randevumu buraya alacağım gittiğin zaman bilgi verebilir misin merak ediyorum anlatıldığı gibi mi geçecek acaba.. ayrıca randevuyu ne kadar erken aldın ne zaman alsam?
Decavit bana da yazılmıştı, hatta günde 2 tane kullan dedi ayrıca aynı anda ocean da kullan dedi bana biraz fazla geldi başka doktora sordum ve decaviti yutamıyorum dedim. Sadece ocean kullanabilirsin yeterli dedi, def ettim o ilacı

Oha yok artık vitaminlerin yerlerde falan mı öyle bile olsa çok fazla bence de ocean yeterli. Bu sefer organları yoracak iyi ki başka doktor a sormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…