Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Selam kızlar 18+4 teyim bir iki haftadır süt kesiği gibi beyaz pütürlü akıntım oluyor. Pazartesi doktora gideceğim. Aynı durumu yaşayan var mı? Netten baktım mantar diyor , doktor buna ilaç veriyor mu?

Selam kızlar 18+4 teyim bir iki haftadır süt kesiği gibi beyaz pütürlü akıntım oluyor. Pazartesi doktora gideceğim. Aynı durumu yaşayan var mı? Netten baktım mantar diyor , doktor buna ilaç veriyor mu?
Evet bana antibiyotik ile toz seklinde şase vermişti tek kullanımlık

Hamile yastığıyla çok rahat ettim ben.

Medipolde Reyhan Has var ondan mı aldınız randevuyu
Asiye hoca bugün onu tavsiye etti
Şu ünlü perinatolog Recep Has ın eşiymiş aynı zamanda
Yorumları baya iyi
Daha almadım doktorumun tarih söylemesini bekliyorum atakoydrki fiyata Göre ondan alacağım doğrudur

İnşallah
Evett Almiladan beşik sipariş verdik dolabı trendyoldan 11.11 indirimi bekliyorum bir de şifonyer benimki toplama olcak biraz. Sen düşünüyor musun? Şimdilik sadece anne yanı aldım
Ben de montesorri karyolalı oda düşünüyorum
Dolap şifonyer bi de oyuncak dolabı
Anne yanı beşik aldım
Bir iki haftaya bakarız inşallah odaya da
Erken mi sizce oda yapmak için kızlar arkadaşım son ayd yapmıştı ama ben dayanamiyorum

Yaa ben hiç yapmamayı planlıyordum şu an, bir de erken mi diyorlar yoksa
Yanımdam ayıracağım zaman oda yapmayı planlıyordum

Ben ve eşim çalışıyoruz, son ay her şeyi yapmak zor olcak ayrıca son ay ben yardım edemem bir de son ayım ne zaman onu bilmiyorum erken mi gelirler vaktinde mi gelirler bilemiyorum ki

idrar yolu enfeksiyonu olabilir

büyük oğlumda ben de heveslenip oda yapmıştım. büyük bir dolap ve montessori yatak aldık. hala yanımda beşikte yatıyor uyanınca yanıma alıyorum. yakında kendi odasında yatacak inşallah. ben hepsinden çok memnun kalmıştım bence erken değil güzelce temizler yerleştirirsin

Amiiinn
Talu da Efe de çok güzel ama önce sizinki önce bi kendini göstersin bakalım

İnşallah
Evett Almiladan beşik sipariş verdik dolabı trendyoldan 11.11 indirimi bekliyorum bir de şifonyer benimki toplama olcak biraz. Sen düşünüyor musun? Şimdilik sadece anne yanı aldım
Ay ay kızlar duvar kağıtlarının çok tatliss yaa sağlıkla gelsinler uyusunlar inşallah odalarında mışıl mışıl
Bizde esimle citalari sipariş verdik onları bekliyoruz ustunede duvar kagidi inşallah bence erken değil yavaştan yapılması lazım bizde kendimiz uğraşacağız gobusler agirlasmadan en iyisi olsun bitsin
Bu arada bizde bugün çocuk odalarına baktık bende almila monte serisini çok begendim monteserili olan onu alicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…