- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.521
Tşk ederim içim rahatladı biraz dahaBende geçen bebeğin suyu sanıp doktora gittim su dediğin şey yoğun gelir ara ara gelmez dedi. Zaten yalan olmasın çay bardağı kadar mı dedi be o kadar gelirse biter şu an için dedi.
Akıntı gibi ara ara geliyorsa az az değildir diye düşünüyorum senin de
Aaa ben oraya çok yakınım. Aklımda bulunsun. Ben de hala karar vermedim ne yapacağım ile alakalı. Fiyatlardan da bilgim yoktu. Burası çok iyi fiyat olarak.Size yakın mı bilmiyorum ama benim avcılar Anadolu hastanesinde olacak kısmetse. Hamileliğin ilk başlarında sordum sezeryan 39 normal 35 bin demişlerdi. Tabi sene başı zam gelir. Ama yine de çok uygun bir fiyat.
ayyy bu ne ben henüz sormamıştım çokmuşİndirimi geç üstüne daha da fiyat koyuyorlar doğumu sordum şu an 80bin ikizler için ekstra fiyatta eklenir dedi
anım dediğin yerde randevu var ama ikizler bakılmaz yazıyor Diğer gebe arkadaşlar bakıp randevu alabilirsiniz.Mhrs saat tam 09.58 de giriş yapıyorum saat tam 10.00 oldupunda aratma yapıyorım bilgileri girmiş oluyorum sadece ara butonuna basıyorum
Ben de bunu merak ediyorum nerede doğum yapacağım belirsiz.Bu arada doğumla ilgili nereleri dusunuyorsunjz ist Avrupa yakası bende bilgilenirim hiç değilse çünkü hala muamma bizde
Doğum yapmak için bir tık uzak ama fiyatı iyiymiş, doktorunuz kim? 2026da doğuracağız diye fiyatlar çıkacak tabiSize yakın mı bilmiyorum ama benim avcılar Anadolu hastanesinde olacak kısmetse. Hamileliğin ilk başlarında sordum sezeryan 39 normal 35 bin demişlerdi. Tabi sene başı zam gelir. Ama yine de çok uygun bir fiyat.
doktorum Özcan Karademir. Sezeryan planlı olduğu için aslında uzaklık çok farketmez gibi. Normalse tabi o sıkıntı İstanbul trafiğinde.Ben de bunu merak ediyorum nerede doğum yapacağım belirsiz.
Doğum yapmak için bir tık uzak ama fiyatı iyiymiş, doktorunuz kim? 2026da doğuracağız diye fiyatlar çıkacak tabi
Evet fiyat çok iyi zaten sezeryan olacaksa fazla paralara hiç gerek yok girip çıkman yarım saat. iyi doktor önemli tabi benim doktorum iyi baya memnun kalanı var. Siz nereye gidiyorsunuz?Aaa ben oraya çok yakınım. Aklımda bulunsun. Ben de hala karar vermedim ne yapacağım ile alakalı. Fiyatlardan da bilgim yoktu. Burası çok iyi fiyat olarak.
İnşaallah doğru çıkar ve burda paylaşırımay masallah ne kadar şanslısınız 3 kızhadı bakalım acaba tahminlerimiz doğru çıkacak mııı
Benim de genetiğimde var sanırım. Annemin de hamileyken çıkmış varisleri. Ameliyat oldu vs, zorlu süreçler geçirdi. Birkaç gün önce çıktı. Bir umut doktora gidip önlem almaya çalışacağım çorap kan sulandırıcı artık ne derseAmiin canım benim. Bizde genetik malesef kurtuluş yok. Birde bu varis başladı mı durmuyor ama normal zamanda yoksa hamileliginde ilk kez gördüysen hızla ilerleyecek diye bir kural da yok, inşallah ağır ağır ilerler. Kan sulandırıcıyı kadın doğum doktorum önerdi ama bu şekilde hızla ilerlememisti kalp damara görünmem gerekir mi diye bende birdahaki gidişimde soracağım gerçi yapılacak birsey yok şuan hamileyiz diye. Varis çorabı giyebilirsin demişti bana doktorum ama siz yine de bir sorun bence onunla yaşamak da biraz eziyet diye tembellik yapıyorum bu konuda yalan olmasın. Beni ameliyat eden doktorumsa ayakta sabit duruyorsan bile hareketsiz kalma parmak uçlarına kalk ve geri bas yere ara sıra demişti. Nebileyim eğer oturuyorsan ayak bileklerini oynat Kan akışı sağlansın demişti. Akşamları da ayakları bi duvara falan diklemek iyi geliyor
Aynen kredi kartina 6 taksit de yaptim baya kârli bir alisveris olduFiyatı çok iyi o zaman e bebekte 27 bin lira
ayy maşallah erkek bebeklerde böbrek üst sınıra yakın uyarısını çokça duydum ben de ve bu arada darısı hepimizin başına inşallahDetayli usg acilisini yaptim kizlar, bir bucuk saat sürdüsükür her sey yolunda. Sol böbrek büyüklügü üst sinira yakin bir tek. Ilk oglumda da bunu demislerdi detaylida. Kizim da yoktu mesela bu erkek yine bunda ayni sey söylendi, takip yapiliyor dogduktan sonra. Süreci bildigim icin icim rahat. Herkese güzel haberler diliyorum
insallah insallah hep güzel haberler alalimayy maşallah erkek bebeklerde böbrek üst sınıra yakın uyarısını çokça duydum ben de ve bu arada darısı hepimizin başına inşallah
benim de bu cuma çok heyecanlıyım, önerilere açığım tatlı yiyip mi gitmeliyim o zaman da fazla hareket ediyor yemeyin diyen doktorlar var ya da başka öneriniz olur mu
Ben esencan hastanesine gidiyorum ama doğum için fiyat almadım. Anadolu hastanesini bir arkadaşım önermişti bana fakat onun zamanındaki doktor beylikduzunde bir hastaneye geçmiş o yüzden oraya gitmemiştim. Sizin doktorunuz kim orada? Bir de muayene ucretiniz ne kadar sizin?Evet fiyat çok iyi zaten sezeryan olacaksa fazla paralara hiç gerek yok girip çıkman yarım saat. iyi doktor önemli tabi benim doktorum iyi baya memnun kalanı var. Siz nereye gidiyorsunuz?
Ben detaylı yapacak doktora sordum tok karna gelin çikolata yerseniz de iyi olur dediayy maşallah erkek bebeklerde böbrek üst sınıra yakın uyarısını çokça duydum ben de ve bu arada darısı hepimizin başına inşallah
benim de bu cuma çok heyecanlıyım, önerilere açığım tatlı yiyip mi gitmeliyim o zaman da fazla hareket ediyor yemeyin diyen doktorlar var ya da başka öneriniz olur mu
Miran olacak oğlumuzun ismiCanım bulamadım neye karar verdiniz
Sağlıkla gelsin Miran’ınızMiran olacak oğlumuzun ismisenin nasıl geçiyor her şey yolundadır inşallah
Muayene ücreti 1800 tl. Doktor Özcan Karademir.Ben esencan hastanesine gidiyorum ama doğum için fiyat almadım. Anadolu hastanesini bir arkadaşım önermişti bana fakat onun zamanındaki doktor beylikduzunde bir hastaneye geçmiş o yüzden oraya gitmemiştim. Sizin doktorunuz kim orada? Bir de muayene ucretiniz ne kadar sizin?
Elma çok iyi geliyor bana dene istersenKizlar mide yanmasi beni yedi bitirdiyemek yemek istemiyorum sirf bu yuzden cozumde bulamadim.rennie de ise yaramiyor.ilk hamilelikte bu kadar yoktu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?