Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Geçmiş olsun canım tabii Allah başka dert vermesin ama insan üzülüyor durduk yere böyle bir şey çıkınca. Varis çorabı giysem iyi gelir mi acaba çok başlangıç seviyesinde benim şu an. Sen çorap kullanıyor musun? Bide ben daha önce hiç aspirin kan sulandırıcı vs kullanmadım. Onun gerekli olup olmadığına kadın doğumcu mu karar verir şimdi, yoksa kalp damara mı gitmem lazım?

Kızlar ya doğum yapanlar bilirler benden akıntı geliyor ama normal akıntı gibi sanirim ya bebeğin suyu dedikleri şey nasıl bişe ağrılı mı geliyor beni aydınlatır mısınız
Bende geçen bebeğin suyu sanıp doktora gittim su dediğin şey yoğun gelir ara ara gelmez dedi. Zaten yalan olmasın çay bardağı kadar mı dedi be o kadar gelirse biter şu an için dedi.
Akıntı gibi ara ara geliyorsa az az değildir diye düşünüyorum senin de

Ay ben de buna baktım ama baktığımda daha pahalıydı ve benden beğenmiştim puseti Dr vardı. Güle güle kullanın inşallah
Bende bi bakayım

İndirimi geç üstüne daha da fiyat koyuyorlar doğumu sordum şu an 80bin ikizler için ekstra fiyatta eklenir dedi

Erkekler , kadınlar için diyor anlaması zor diye ama. Bazen kendileri de karmakarışıklar Allah maddi manevi yardımcımız olsun. Çocuk büyütmek her türlü zor ama güzel

Amiin canım benim. Bizde genetik malesef kurtuluş yok. Birde bu varis başladı mı durmuyor ama normal zamanda yoksa hamileliginde ilk kez gördüysen hızla ilerleyecek diye bir kural da yok, inşallah ağır ağır ilerler. Kan sulandırıcıyı kadın doğum doktorum önerdi ama bu şekilde hızla ilerlememisti kalp damara görünmem gerekir mi diye bende birdahaki gidişimde soracağım gerçi yapılacak birsey yok şuan hamileyiz diye. Varis çorabı giyebilirsin demişti bana doktorum ama siz yine de bir sorun bence onunla yaşamak da biraz eziyet diye tembellik yapıyorum bu konuda yalan olmasın. Beni ameliyat eden doktorumsa ayakta sabit duruyorsan bile hareketsiz kalma parmak uçlarına kalk ve geri bas yere ara sıra demişti. Nebileyim eğer oturuyorsan ayak bileklerini oynat Kan akışı sağlansın demişti. Akşamları da ayakları bi duvara falan diklemek iyi geliyor
İndirimi geç üstüne daha da fiyat koyuyorlar doğumu sordum şu an 80bin ikizler için ekstra fiyatta eklenir dedi
Tamam ikiz gebelik riskleri var ama abartmasalar keşke çünkü şurada bir bebeğe yetişmek zor sizler herseyi ×2 yapıyorsunuz Allah kolaylık versin

Ben ikizlerimi özelde doğurdum. Tek bebek fiyatı aldılar. Kızlar size tavsiyem eğer maddi olarak külfet olacaksa hiç bu tarz yerlere gitmeyin. İkizlere hamileyken bulunduğum şehir baskaydi. Kendi doktorum ayrıntılısını yaptı eğer bir sıkıntı görürsem gönderirim perinatolojiye dedi. Şimdi de eğitim araştırmaya gidicem ayrıntılı için o da perinatoloji doktoru. Ne bileyim gerek var mı ki bu kadar paralar vermeye he Maddi olarak zorlamaz imkanın vardır gidersin. Ama bunun daha dogummdan sonraki masrafları var

En yakın hastane cam sakura ve doğumlara asistan girdiğini duydum eşinin odaya girmesi sınırlı ve sezeryanda enfeksiyon kapan çok bebek olduğu için yarış vermişler hep Kanuni de eski bir hastane hijyen vs bende bu kadar pahalı olmasını tasvip etmiyorum bizi de zorlayacak ama yakın devlet has maalesef boyle

Anladım. Allah kolaylık versin o zaman

Bende Medipol Bahçelievler'de yaptım 2 sene önce 15di şimdi 75bin ikizlere ise 85bin dedi ki artacak ocaktan sonra şimdiden fiyatta sabitlemiyorlar

Bende Medipol Bahçelievler'de yaptım 2 sene önce 15di şimdi 75bin ikizlere ise 85bin dedi ki artacak ocaktan sonra şimdiden fiyatta sabitlemiyorlar
Ben Bursa'da olduğum için istanbulu hiç bilmiyorum. İnşallah gönlünüze göre bir hastane bulursunuz Rabbim sağlıkla kavustursun yavrularımıza

Bu arada doğumla ilgili nereleri dusunuyorsunjz ist Avrupa yakası bende bilgilenirim hiç değilse çünkü hala muamma bizde
Size yakın mı bilmiyorum ama benim avcılar Anadolu hastanesinde olacak kısmetse. Hamileliğin ilk başlarında sordum sezeryan 39 normal 35 bin demişlerdi. Tabi sene başı zam gelir. Ama yine de çok uygun bir fiyat.

Size yakın mı bilmiyorum ama benim avcılar Anadolu hastanesinde olacak kısmetse. Hamileliğin ilk başlarında sordum sezeryan 39 normal 35 bin demişlerdi. Tabi sene başı zam gelir. Ama yine de çok uygun bir fiyat.
Bana bayağı uzak maalesef evet fiyatı da iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…