- 27 Eylül 2018
- 5.654
- 11.437
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.541
Aslında sezaryen olacak ilki de sezaryen oldu çünkü ama acil bir durum olur mu acaba son zamanlarda diye düşündüm. Muayene ücreti de iyiymiş açıkçası. Meltem hastanesinden fiyat alacağım ben de. Memnun kalanlar var ama hastane biraz eski diyorlar gitmedim hiç. Açıkçası doktor memnuniyeti daha önemli benim için zaten hatta bana kalsa ben sakurada doğum yapardım amaa poliklinik kapısına bile erkek almıyorlar bırakın doğum katınıdoktorum Özcan Karademir. Sezeryan planlı olduğu için aslında uzaklık çok farketmez gibi. Normalse tabi o sıkıntı İstanbul trafiğinde.
Kuzucum olacağı varmış hamilelik tetiklemiş eğerki gende varsa bir noktada çıkıyor malesef canını sıkma ama dinlendirmeye çalış bacakları duştan çıkarken soğuk su tutabilirsin o bölgelere o da iyi geliyor. Doktor ayakta kaldığın her an varis çorabı giy demişti bana ameliyattan sonra ama ne mümkün giymek çıkarmak ayrı problem. Açıkçası ameliyat biraz uzun sürdüğü için zorlamıştı birde yara izlerinin tamamen geçmesi de 1 yıl sürmüştüBenim de genetiğimde var sanırım. Annemin de hamileyken çıkmış varisleri. Ameliyat oldu vs, zorlu süreçler geçirdi. Birkaç gün önce çıktı. Bir umut doktora gidip önlem almaya çalışacağım çorap kan sulandırıcı artık ne derseqqçok ayakta kaldığım zamanlar oldu. O yüzden kendime kızıyorum benim yüzümden mi diye ama olacağı varsa da oluyor. Çok teşekkür ederim cevapların için
Ne yediysem ne içtiysem geçiremedim ben o yanmayı ilk gebeligimde yani öyle bir asit geçiyor ki ağlamak istiyordum. Şuan başladı ama o seviyeye ulaşmadı ulaşırsa ne yaparım bilmiyorum. Sadece şunu hatırlıyorum sanki mide koruyucu hap kullanmaya başlamıştım doktor tavsiyesi ile. O biraz rahatlatmaya başlamış gibiydi bu gebelikte ilerlerse soracağım sen de istersen doktoruna danış gaviscon ve türevleri ise yaramıyordu bende.Kizlar mide yanmasi beni yedi bitirdiyemek yemek istemiyorum sirf bu yuzden cozumde bulamadim.rennie de ise yaramiyor.ilk hamilelikte bu kadar yoktu ya
Benimde 1740 oldu zam gelmiş. Benim sezeryan mi olacak bilemiyorum zaman ne gösterir. Tabi ben olursa inşallah normal doğurmak isterim.Muayene ücreti 1800 tl. Doktor Özcan Karademir.
Sanırım o doktor Uğraş ŞahinBen esencan hastanesine gidiyorum ama doğum için fiyat almadım. Anadolu hastanesini bir arkadaşım önermişti bana fakat onun zamanındaki doktor beylikduzunde bir hastaneye geçmiş o yüzden oraya gitmemiştim. Sizin doktorunuz kim orada? Bir de muayene ucretiniz ne kadar sizin?
Ahh evet varis ameliyatı sonrası çorap giymek gerçekten mümkün değil. Annem de ameliyattan sonra ağlaya ağlaya giymeye çalışıyordu. O da pes etmişti. Ben şu an çorap alsam nerden ne marka alabilirim canım sen baya tecrübelisin. Trendyoldan falan alınır mı?Kuzucum olacağı varmış hamilelik tetiklemiş eğerki gende varsa bir noktada çıkıyor malesef canını sıkma ama dinlendirmeye çalış bacakları duştan çıkarken soğuk su tutabilirsin o bölgelere o da iyi geliyor. Doktor ayakta kaldığın her an varis çorabı giy demişti bana ameliyattan sonra ama ne mümkün giymek çıkarmak ayrı problem. Açıkçası ameliyat biraz uzun sürdüğü için zorlamıştı birde yara izlerinin tamamen geçmesi de 1 yıl sürmüştü
Ayyy maşallah maşallah benimkine daha var ama inşallah hepimiz iyi sonuçlar alır hayırlısıyla gönül rahatlığıyla doğumu bekleriz artıkDetayli usg acilisini yaptim kizlar, bir bucuk saat sürdüsükür her sey yolunda. Sol böbrek büyüklügü üst sinira yakin bir tek. Ilk oglumda da bunu demislerdi detaylida. Kizim da yoktu mesela bu erkek yine bunda ayni sey söylendi, takip yapiliyor dogduktan sonra. Süreci bildigim icin icim rahat. Herkese güzel haberler diliyorum
Kuzucum açıkçası ben ne marka aldığımı unuttumAhh evet varis ameliyatı sonrası çorap giymek gerçekten mümkün değil. Annem de ameliyattan sonra ağlaya ağlaya giymeye çalışıyordu. O da pes etmişti. Ben şu an çorap alsam nerden ne marka alabilirim canım sen baya tecrübelisin. Trendyoldan falan alınır mı?
Ayy olsun bebişlerimiz iyi olsun yeter ki, bende daha o güncellemeler yok ben gruptaki çoğu kişiden daha gerideyim 16+1Sağlıkla gelsin Miran’ınız
İyiyim şükür ödem olmaya başladı baya bi de bacak ağrısı
Ben ilk hamileliğimde Medicana ya gidiyordum 2023 de yanlış hatırlamıyorsam 30 bindi doğum ücreti sonra şehir değişikliğinden dolayı orda yapmadım. şimdi 100- 150 civarı vardır diye düşünüyorum.Sanırım o doktor Uğraş Şahinben Beylikdüzü Medicana da ona gidiyorum ve doktor seçimimden dolayı kendisinden çok memnunum nereye gitse oraya giderim o sebeple bende daha doğum ücretini öğrenmedim , bu cumartesi detaylı usg var,10 gün sonra bana kontrole gel dedi gittiğimde fiyat alınca bende yazarım kızlar
Bende de her dertten var diyerek buraya da el atayımKızlar göbeğinize yağ olarak ne sürüyorsunuz
Evet ya bu rakamları duyuyorum ama çok fazla geliyor gerçektenBen ilk hamileliğimde Medicana ya gidiyordum 2023 de yanlış hatırlamıyorsam 30 bindi doğum ücreti sonra şehir değişikliğinden dolayı orda yapmadım. şimdi 100- 150 civarı vardır diye düşünüyorum.
Çok güzel düşünüyorsunBen ikizlerimi özelde doğurdum. Tek bebek fiyatı aldılar. Kızlar size tavsiyem eğer maddi olarak külfet olacaksa hiç bu tarz yerlere gitmeyin. İkizlere hamileyken bulunduğum şehir baskaydi. Kendi doktorum ayrıntılısını yaptı eğer bir sıkıntı görürsem gönderirim perinatolojiye dedi. Şimdi de eğitim araştırmaya gidicem ayrıntılı için o da perinatoloji doktoru. Ne bileyim gerek var mı ki bu kadar paralar vermeyehe Maddi olarak zorlamaz imkanın vardır gidersin. Ama bunun daha dogummdan
Sağlıkla gelsin bebişinArkadaşlar merhaba devlete dayanamyp randevu almıştım ya bugün bebişimi gördük ve doktor abartmıyorum 10 dakika uğrastı bağdaş yapmış benimki bu sefer de çok komikti hahh. 17.68 cm 124 Gr 15+3 SATA göreve erkek olduğu kesinleşti. Gördük çok net p.piyi uğraşlar sonucu bakın bu işin özeli devleti yok tamamen doktorda bitiyor. Sırf iyi diye özele gittim ilçe dışı hastane bide. ama ikidir muayenelerde çok iyi ilgilenmedi doktor göya özel hastane. burada merkezdeki özel bir hastaneye geçme kararı aldım Bir önceki doktoru bıraktım ona baslamadan devlete de gideyim dedim cinsiyet kesinleşsin. Bir önceki kadın doktordan çok daha iyi ilgilendi bugünkü devlettekı. aynı odalarda iki kişi kalmasa devlette doğum yapardım ve ssvd istemeseydim. Ama bu şartlar için özeli tercih ediyorum bakalım yeni seçtiğim doktor ssvd yaptırıyor umarım ben de hayalime kavuşurum ssvd ile
Aynen ben de sordum cumartesiBende Medipol Bahçelievler'de yaptım 2 sene önce 15di şimdi 75bin ikizlere ise 85bin dedi ki artacak ocaktan sonra şimdiden fiyatta sabitlemiyorlar
Sağlıkla gelsin bebişingerçekten iş doktorda bitiyor bende son gittiğim devletteki doktora bayıldım ve tekrar randevu düşüremiyorum bir tık üzüldüm yine de hergün bakıyorum açıkçası ben de sırf eşim yanımda olamıyor diye devlette doğurmak istemiyorum, burada ssvd yaptıran devlet de varmış mesela.
Hiç almasam mı o zamanBende de her dertten var diyerek buraya da el atayımilk gebeligimde bol bol nemlendirdim ama gel gör ki 7. Aya doğru bir başladı 6 ay sonları gibi, çatır çatır heryeri çatladı göbeğimin. Başta düzenli kullanmıyordum sonradan kullandım ama hic kullanmayıp catlamayanlar var bu da genetik annemde hiç çatlak yok ama ben kimden aldıysam bu geni bilmiyorum. Yine de birseyler süreyim diyorum da olan oldu zaten çatlayınca dönüş olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?