Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Kırılıyorummm 2 gündür boğaz ağrısına bugün bol bol sulanan gözler hapşırık ve burun akıntısı geldi baş ağrısı geçmiyor ne yiyeyim ben ne ne ne
Cok gecmis olsunn bol bol limon ilik su bal. Birde bol soganli sarimsakli guzel tavuk suyu corba ya da tarhana ve tabi ki dinleniceksin canim

Merhabalar. Bende 17 haftalik hamileyim. Nasipse bir kızım olacak bugün saglik ocagindan arandim tdap aşısı için 18. Haftada yaptirmam gerekiyormuş. Ilk çocugum 9 yaşında o zamanki hamileligimde boyle bir aşı yoktu sadece tetanoz aşısi olmuştum. Sizde arandınız mı var mı bilginiz ?

Önceden doğum hikayelerini falan okumayı severdim şimdi denk gelince direk geçiyorum
Bulunduğum bi yerde konuşulursa duymamazlıktan geliyorum
vallahi ya, zorla panik atak hastası yapcam kendimi

Anadolu da olsaydı giderdim muhtemelen ben de evet yakın olması çok işime geliyor hızlıca hallediyorum gidip gelmeyi. Takipli hastasi değilsem yaptiramaz miyim?

Bende yaptırdım bugün canımm

Kızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu

Önceden doğum hikayelerini falan okumayı severdim şimdi denk gelince direk geçiyorum
Bulunduğum bi yerde konuşulursa duymamazlıktan geliyorum
vallahi ya, zorla panik atak hastası yapcam kendimi
Bu ben
Önceden hiç korkmazdım amaaan derdim okurdum falan şimdi direk geçiyorum korkmaya başladım

Kızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu
İlk bebegınız muhtemelen , hiç korkmayın cok normal bu durum. Yakın zamanda hissedeceksiniz inşallah. Hem ilk olması hem de Plesentanın konumu önemli. Ön taraftaysa daha gec hissedebilirsiniz. En gec ıkı haftaya hissedersiniz rahat olmaya calısın

Geçen hafta sağlık ocağına gittim bana öyle bir şey söylenmedi

Merhaba ben de 18i bitirmek üzereyim. Geçen hafta tam 18.hafta başlangıcında oldum sağlık ocağında. Bu tetanoz boğmaca bi şey daha vardı üçü karışıkmış. Yeni yeni oluyormuş önceden sanırım sadece tetanozdu. 2 Ay sonra da bir doz daha tetanoz yapıcaz dedi oradaki ebe.

Ben de 19. Haftaya giricem dedikleri gibi ne kıpırtı ne bir şey hiçbir hissiyatım yok. Bazen tek ben öyleymişim gibi gelse de burada yazılanları okuyunca rahatlıyorum. İlk gebelikte normal diyorlar. Benim biraz kilom da var ona da bağlıyorum ama kilolu olup hissedenler de var erkenden insan artık bi şeyler hissetmek istiyor anlıyorum seni canım ben bazen acaba hissettim de ben mi anlamadım diye de düşünüyorum ama anlardım sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…