Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Doğum kısmı evet kim denk gelirse.. ama randevuları bari aynı kişiye devam edeyim demiştim bulmuşken aslında zaten özelde bi doktora gideceğim memnun kalırsam fiyat da iyi olursa doğumu orada yaparım belki bir ihtimal, ona gitmeden bir kez daha devlete gitmek istemiştim zeynep kamilde ssvd kliniği varmış
Hiç almasam mı o zaman
Hayır hayır yine de al tabiki en azından ben elimden geleni yaptım dersin çatlarsan ama çatlamazsan da oh ne ala belkide nemlendirmezsem daha çok çatlardım hoş daha ne kadar çatlayacaksam ahahshf

Uf bazı hastaneler sezaryen ve normal doğum ücretini aynı tutuyor bu fark nedir ya geri kalan tüm söylediklerine katılıyorum.

Maalesef öyle kızımda çok memnun kaldım eski Nisa hastanesi zaten doktorlarını bildigim için tercih etmiştim şimdi bı de ikiz olunca ister istemez bı tedirginlik var tanıdık bulmaya çalışıyoruz bizde

munzevimsi canım nasılsın
Seni merak ettiğim için şubat grubuna yazmadım buradan sorayım istedim, herşey yolunda mı kuzum
Canımsın. Çok teşekkür ederim sorduğun için
Benim yavrular anaokuluna başladılar. Kosturmaktan artık vakit bulamıyorum. İki grubu aynı anda takip etmek zor geldi. Birde bu grup daha kafama göre. Şubat annelerinin maceramızı biliyorsun kk hayatımın ilk banını yemiştim o zaman
Çok şükür iyiyim. Perşembe ayrıntılı USG randevum var. İnşallah güzel haberler alırım. Sen nasılsın? Bebişin nasıl ayrıntılı yaptırdın mı ?

Aa evet Uğraş ismi siz söyleyince hemen aklıma geldi ismi o zaman çok ilginç gelmişti bana bana beylikduzu tarafı biraz uzak geldiği için gitmedim. Gittigim hastane 10 dakikalık mesafemde doktorumda fena sayılmaz bir problem yaşamadım hiç. O yüzden şimdilik buradayım. Kontroller başka yerde olup doğumu başka yerde yapabiliyoruz di mi?

Canım benim ya bence de bu grup daha sıcak samimi bakma şubatta doğurcam diye oraya da buraya da yazıyorum yoksa tercihim burası olur benimde

Neyse boşver mutlu olduğumuz yerde olalım hepi topu bilgi alışverişi yapıyoruz

Doğru senin ikizler okula başladı bide gebelik Allah yardımcın olsun kuzum

Ay benimde detaylı usg randevum bu cumartesi, 21+5 de gitmiş olacağım çok heyecanlıyım ya
Ay sen önce gideceksin bana yaz buradan mutlaka , sağlıklı güzel sonuçlarını bekliyorum kuzum

Evet bu ismi unutmuyor insan bana da öneri ile gitmiştim bende
Bana da bu hastane Medicana 5 dk mesafede o sebeple yakın olması önemli aslına bakarsan.
Kontrolleri yaptırdığın doktor eğer başka hastanede yaptırırsa yaparsın ama özel hastanelerin genelde o hastanede oluyor doğumları diye biliyorum ben

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sen de haber bizlere

BENDE hahahahaha
Hiç böyle düşünmemiştim ama şu ara aşırı korkuyorum her şeklinden
of ben de nasıl dogum yapicam onu da düsünüyorum büyük ihtimalle vajinal dogum yapicam ama cevremdeki dogum yapan herkes cok korkunc bi sekilde anlatiyor hemen düsünmekten vazgeciyorum biraz daha düsünmeye devam edersem panik atak falan geciririm hahahahahaha

Kırılıyorummm 2 gündür boğaz ağrısına bugün bol bol sulanan gözler hapşırık ve burun akıntısı geldi baş ağrısı geçmiyor ne yiyeyim ben ne ne ne

Ya korkutmasınlar tam 1 gün boyunca suni sancılarla uğraşıp sabahına sezaryene girmiştim bana sorarsan kötü bir hikaye ama şuan ben aslında doğumdan korkmuyorum şaka yapıyorum, geride bir de kızım var toparlanma süreci gözümde büyüyor yoksa hersey geliyor geçiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…