- 27 Eylül 2018
- 5.660
- 11.452
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.661
iyiyim teşekkür ederim. cuma günü vermiştim kanı ilk uçakla fransaya gitmiş ama henüz sonuç çıkmadı bende bekliyorum sabırsızlıklaorange3752 canım nasılsın haber var mı?
Güzel haberler gelsin inşallahiyiyim teşekkür ederim. cuma günü vermiştim kanı ilk uçakla fransaya gitmiş ama henüz sonuç çıkmadı bende bekliyorum sabırsızlıkla
Ayy bir de hıçkıracaklar mı, yeniiirAhahaha evet o sana tekme atıyorsa sen de onu ittiriver elin armut toplamasınajahsjf he bir de hıçkırık aşaması var çoooook tatlı allahım hepimize nasip etsin daha zaman var sabrediyoruz ben de ufak hisler yeniden başladı durmuştu çok şükür devam
Çok şükür toparlandı baya rahmi vajinadan almışlardı hızlı iyileşti aklınızda bulunsunogretmenhanim annen nasıl oldu? Her şey yolunda mı?
MaşallahÇok şükür toparlandı baya rahmi vajinadan almışlardı hızlı iyileşti aklınızda bulunsunteşekkür ederiim,sen nasılsın
Ben de karnım baya büyüdü sankiMaşallahçok sevindim
İyiyim canım şükür, gün geçtikçe büyüyorum gibi hissediyorum artık
Sen nasılsın?
Aaa ilk defa duydum . Ben idrar testi de verdim çok düşük seviye bakteri falan çıktı oda önemsemedi hiç. Şimdi 1 hafta sonra tekrardan test vericem idrar kan falan. Geçmiş olsun ama doktorun bi şey yok diyorsa yokturBenim de çok az bı sarı akıntım var bugün yazdım doktora. Bir lt suya bir bardak sirke koyup günde bikac kere yika dedi
Ben 15. Haftaya kadar bu şekildeydim bugün ilk kez midem bulandı ve kustum20. Hafta güncellemesi yaşıyorumçok sık acıkıyorum. Midem kazınıyor resmen. Günlerdir yemek yememiş gibi oluyorum ama bir oturuşta çok yersem de aşırı şişkinlik yaşıyorum
ben regl agrisi hic çekmiyorumAsla korkunç değil
Daha evvel regl ağrısı çekmemiştir korkunç diyenler
Çok merhametli bir Rabbimiz var 5 dk dinlendirip 1 dk çektiriyor o ağrıyıda
Bebek çıkar çıkmaz da hiçbirşey kalmıyor
Hiç korkmayın
Doruk bana 5500 dedi detaylı için bandırma da özele sordum 4400 dedi orasıda medicana yüz yüze konuşuyoruz fiyat veremem dedi haberiniz olsunBende de öyle seğirme şeklinde. Birkaç sefer yoğun hissettim ama mesela dünden beri çook nadir. İlk gebelikse böyle olması normal sanırım.
Sevde Nur Hanım'ın iyi olduğunu duymuştum. İnşallah süreciniz çok güzel geçer. Tomokay iyi bir görüntüleme merkezi diye biliyorum. Doruk'ta 20. haftadan itibaren kalan süreç paket halinde 70 bin tl fiyat verdiler. Sürekli fiyatlar artıyor. :) Detaylı'yı bilmiyorum gidince soracağım merak ettim açıkçası. Doktorum Ayşenur Kaya. Çok memnunum. Kendisi için Doruk'la devam ediyorum açıkçası.
Ben Bursa’dayım ama Balıkesir üniversite hastanesinde bir profesörden yer bulup aldım canım cuma sabah gideceğim inşallahKızlar ben 22+1 e detaylı ultrason randevusu aldım. Doktoruma sormuştum bir yer önermişti. Biraz araştırdım sonra kafamı bulandırmadan doktorun söylediği yerden aldım randevuyu. Çeken kişi perinatolog değil, radyolog. Bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Bursada olup randevu alanınız oldu mu?
Çoğu özelde radyolog çekiyor ayrıntılıyı. Tabi yine sormak lazım ama öyle biliyorum ben. Bende Şehir hastanesinden randevu bulamayınca mecburen yüksek ihtisastan perinatolojiden aldım. Daha kafama yattı. Yoksa dorukta ya da hayatta cektircektim. Yine şehir Hastanesi'ne deevam edicem sonrasındaKızlar ben 22+1 e detaylı ultrason randevusu aldım. Doktoruma sormuştum bir yer önermişti. Biraz araştırdım sonra kafamı bulandırmadan doktorun söylediği yerden aldım randevuyu. Çeken kişi perinatolog değil, radyolog. Bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Bursada olup randevu alanınız oldu mu?
Ben 15. Haftaya kadar bu şekildeydim bugün ilk kez midem bulandı ve kustumtersine.
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallahBen Bursa’dayım ama Balıkesir üniversite hastanesinde bir profesörden yer bulup aldım canım cuma sabah gideceğim inşallah
İyi yapmışsın canım. Görüntüleme merkezlerinde radyologlar var genelde bir kaç yer aradım çünkü. Özelde 2 tane perinatolog söylediler onlarında bi kaç yorumunda kilo sorduğunu yazmışlar ne alakaysaÇoğu özelde radyolog çekiyor ayrıntılıyı. Tabi yine sormak lazım ama öyle biliyorum ben. Bende Şehir hastanesinden randevu bulamayınca mecburen yüksek ihtisastan perinatolojiden aldım. Daha kafama yattı. Yoksa dorukta ya da hayatta cektircektim. Yine şehir Hastanesi'ne deevam edicem sonrasında
Bir kaç günden bir şey olmaz bence. Zaten detaylı ultrason için randevu verirken onu da hesaplıyorlar uygun olmasaydı haftanız geçiyor daha erken tarih verelim delerdi. İçiniz rahat olsun. Kasım ayında güzel haberlerle yolumuza devam edelim inşallah insan ister istemez hem heyecan hem stres yapıyor. :)MelikeV Aldim Detaylı ultrason için randevu 10 11 kasım olarak kendileri tarih verdi ben de 11 kasimi seçtim. Bana doktorum 20 22 detaya gir demisti benim 23+2 olacak umarim bir şey demez bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?