Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Ben de sema süzen çaypınara detaylı için randevu aldım 26 kasıma verdi 22+1e denk geliyor sanırım, gelmeden 2 3 gün önce ağır iş yapma dedi bebek dinç olsun diye sanırım tok karnına gel diye klasik uyarısını da yaptılar inşallah herşey güzel geçer hiçbir testi yaptırmadığım için çok merak ediyorum.

Ayy bir de hıçkıracaklar mı, yeniiir çok şükür hep hissedelim vaktine kadar inşallah

Kızlar ben mi atladım görmedim kabızlıkla uğraşan var mı son bikaç haftadır bu konu hayat kalitemi etkiliyor öneriniz var mıdır? Kayısı bende bir işe yaramadı bu arada....

Benim de çok az bı sarı akıntım var bugün yazdım doktora. Bir lt suya bir bardak sirke koyup günde bikac kere yika dedi
Aaa ilk defa duydum . Ben idrar testi de verdim çok düşük seviye bakteri falan çıktı oda önemsemedi hiç. Şimdi 1 hafta sonra tekrardan test vericem idrar kan falan. Geçmiş olsun ama doktorun bi şey yok diyorsa yoktur

20. Hafta güncellemesi yaşıyorum çok sık acıkıyorum. Midem kazınıyor resmen. Günlerdir yemek yememiş gibi oluyorum ama bir oturuşta çok yersem de aşırı şişkinlik yaşıyorum

ben regl agrisi hic çekmiyorum belkide ondan diyorum ama ne gelirse Allahtan cocugum icin dayanirim o aciya

Doruk bana 5500 dedi detaylı için bandırma da özele sordum 4400 dedi orasıda medicana yüz yüze konuşuyoruz fiyat veremem dedi haberiniz olsun

Ben Bursa’dayım ama Balıkesir üniversite hastanesinde bir profesörden yer bulup aldım canım cuma sabah gideceğim inşallah

Çoğu özelde radyolog çekiyor ayrıntılıyı. Tabi yine sormak lazım ama öyle biliyorum ben. Bende Şehir hastanesinden randevu bulamayınca mecburen yüksek ihtisastan perinatolojiden aldım. Daha kafama yattı. Yoksa dorukta ya da hayatta cektircektim. Yine şehir Hastanesi'ne deevam edicem sonrasında

Ben 15. Haftaya kadar bu şekildeydim bugün ilk kez midem bulandı ve kustum tersine.
Herkesin sistemi. Farklı çalışıyor demek ki benim tam 6 - 12 hafta arası yoğun bulantı iştahsızlık halsizlikle geçti. 12 - 20 arası normal. Bu bir kaç gündür aşırı acıkıyorum kilo alma dönemine girdim sanırım

Ben Bursa’dayım ama Balıkesir üniversite hastanesinde bir profesörden yer bulup aldım canım cuma sabah gideceğim inşallah
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah iyi yapmışsın. Benimde böyle yattı kafama, bakalım
İyi yapmışsın canım. Görüntüleme merkezlerinde radyologlar var genelde bir kaç yer aradım çünkü. Özelde 2 tane perinatolog söylediler onlarında bi kaç yorumunda kilo sorduğunu yazmışlar ne alakaysa hiç aramadım bile öyle görünce

MelikeV Aldim Detaylı ultrason için randevu 10 11 kasım olarak kendileri tarih verdi ben de 11 kasimi seçtim. Bana doktorum 20 22 detaya gir demisti benim 23+2 olacak umarim bir şey demez bana:))
Bir kaç günden bir şey olmaz bence. Zaten detaylı ultrason için randevu verirken onu da hesaplıyorlar uygun olmasaydı haftanız geçiyor daha erken tarih verelim delerdi. İçiniz rahat olsun. Kasım ayında güzel haberlerle yolumuza devam edelim inşallah insan ister istemez hem heyecan hem stres yapıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…