Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Bende 21e gireceğim yarın çok hafif bi an seğirme gibi hissediyorum ama hemen kesiliyor anlamıyorum hareket mi etti etmedi mi
Bende de öyle seğirme şeklinde. Birkaç sefer yoğun hissettim ama mesela dünden beri çook nadir. İlk gebelikse böyle olması normal sanırım.
İyi düşünelim, iyi olsun her şey
Medicana - Sevde Nur Hanıma gidiyorum, detaylı içinde Tomokay - Naile Hanımdan randevu aldım
Dorukta nasıl fiyatlar ? Sizin doktorunuz kim ?
Sevde Nur Hanım'ın iyi olduğunu duymuştum. İnşallah süreciniz çok güzel geçer. Tomokay iyi bir görüntüleme merkezi diye biliyorum. Doruk'ta 20. haftadan itibaren kalan süreç paket halinde 70 bin tl fiyat verdiler. Sürekli fiyatlar artıyor. :) Detaylı'yı bilmiyorum gidince soracağım merak ettim açıkçası. Doktorum Ayşenur Kaya. Çok memnunum. Kendisi için Doruk'la devam ediyorum açıkçası.

Aa bende Ayşenur Hanımı duymuştum çok iyi diye :) medicana için 150 bin lira duymuştum, fiyatta çok iyi geldi bana. İnşallah her şeyiniz sorunsuz ilerler hep güzel haberler veririz birbirimize
Valla sorarsanız bende merak ettim bize de yazar mısınız?

Tabii ki. Haberdar edeceğim. Her şey gönlümüzce olsun. Bursalılar olarak haberleşelim sık sık.

Kızlarrr selam kan tahlilimde crp ve sedimantasyon yüksek ama benim hiç grip belirtim yok bu durumu yaşayan var mı yani ne enfeksiyonu olabilir idrar yolu da temiz

Ben vu detaylı için istanbul şişlide bi yer buldum internette araştırırken. 3.500 sgklıli fiyatı ama güvenebilir miyim emin olamadım adı istanbulusgrenklidopler diye

benim de üstteki arkada biraz sağlıkla kavuşmak nasip olsun hem korku endişe hem de içim kıpır kıpır mutlu değişikmiş gerçekten :)
Çok güzel bir duyguymuş şu an 17 + 2 hareketler biraz daha belirginleşti ama her gün de hissetmiyorum. Hafta sonunu cinsiyeti öğrendik benim de bir kızım bir oğlum geliyor

Kızlarrr selam kan tahlilimde crp ve sedimantasyon yüksek ama benim hiç grip belirtim yok bu durumu yaşayan var mı yani ne enfeksiyonu olabilir idrar yolu da temiz
Bende crp 8 çıktı, hasta değilim ama göğsümde minik bir iltihap var, akıyor bazen ondandır dedi doktorum. Sedimantasyonda crp den dolayı yüksek, iddar yolunda ağrı yanma yoksa sorun değil bir şey yazmıyorum dedi

Çok güzel bir duyguymuş şu an 17 + 2 hareketler biraz daha belirginleşti ama her gün de hissetmiyorum. Hafta sonunu cinsiyeti öğrendik benim de bir kızım bir oğlum geliyor
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah sizin de çift yumurta ikizi demek sürecimiz kolaylıklarla geçsin denk mi gidiyor kiloları boyları nasıllar küçük kuzular

Kızlar ayrıntılı ultrason kendi doktorum yapicak sanırım ama normal giriş ücretiyle aynı mı farklı mı oluyor bilgisi olan var mı acaba

MelikeV Aldim Detaylı ultrason için randevu 10 11 kasım olarak kendileri tarih verdi ben de 11 kasimi seçtim. Bana doktorum 20 22 detaya gir demisti benim 23+2 olacak umarim bir şey demez bana:))

Benim de çok az bı sarı akıntım var bugün yazdım doktora. Bir lt suya bir bardak sirke koyup günde bikac kere yika dedi

yoo rahatsız olmam diyip bebeklerle itişip kakışmam yok mu şöyle Allahım nasip et
Ahahaha evet o sana tekme atıyorsa sen de onu ittiriver elin armut toplamasın ajahsjf he bir de hıçkırık aşaması var çoooook tatlı allahım hepimize nasip etsin daha zaman var sabrediyoruz ben de ufak hisler yeniden başladı durmuştu çok şükür devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…