Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
İlaçsız denemeye çalıştım da sanırım pes etmeliyim artık, teşekkür ederimm

Allah razi olsun İnsallah icini ferah tutsun

İlaçsız denemeye çalıştım da sanırım pes etmeliyim artık, teşekkür ederimm
Denemeden bilemezsin tabiki ama geçmeyince bir noktada hayat kalitesini düşürüyor, karında baskı, şişkinlik, hazımsızlık hissi sıkıntıya sokuyor. O yüzden şurup işi çözer bence. Rica ederim

Allah Allah bana 3 ay bitti verdiler ve kullanılıyor dedi ben başladım ki hala tam etki yok araştırma hastanesi varsa orda psikiyatri ye git onlar çok güzel yönlendiriyor canım

nasıl oldun canım kaç hafta oldun
Canım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür

inşallah içim umut doldu

Canım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür
Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır versin

Merhaba kızlar benimde yaşadığım yerde özel hastaneye haftada 1 gün perinatolog prof dr halil aslan geliyormuş 22+6 ya tarih aldım nakit 8.000 demişlerdi daha önce duymuş muydunuz doktorun adını

ayyy sizin de mi yakındaydı kontrol kaç gram olmuşşş :) yeni paranoyak olma konularımız kaç tekme attı kaç gram oldu bu arada Mustafa beye devam mı ?
Cumartesi kontrole gittim bende 20+4 , 420 gr olmuş minnoşum doktora sorularım hiç bitmiyor ki 30 40 dk sürüyor muayeneye gidince benim
Yok canım ya Mustafa beye gitmiyorum bir nefeste Özden Varol var ona gidiyorum çok naif ve tatli bi kadın bayada deneyimli seviyorum anne gibi yaklaşımı tatlı dilli

Başın sağ olsun canım evet ama sana çok zor işte ataklar seni yorar bebeği yorar

Kızlar sizlerinde geceleri ayaklarınız ağrıyor mumagnezyumda içiyorum ama. Dizden aşağısı ve ayaklarım çok ağrıyor. Ekstra ödem de var.
Bende var bu iki üç gündür yattıgımda özellikle alt bacak ve ayaklarımın agrısı rahatsız edıcı oluyo. Yani çalışmıyorum, ayakta cok da kalmıyorum, kendimi cok yormadan yemek vs evin rutin işleri. Ödem yok ama agrı konusunu anlayamadım ben de. Magnezyumu düzenli almıyodum acıkcası düzenli almaya başladım

Kızlar göbeğinize yağ olarak ne sürüyorsunuz
Ben biodermanin atoderm creami ile baslamistim ilk zamanlarda halada onunla devam ediyorum. Cildi 2-3 gün nemli tutuyor duştan sonra, ilave olarak bio oil yağını, birde BADGER'in vazelin gibi kremi var gündüzleri onları kullanıyorum.Son olarak Lireac sadece akşamları kullanıyorum.
Normaldede sürekli cildimi nemlendirmeyi seviyorum.
Bol su içiyorum günde 3.5 litre

Oyy minik tombiiş maşallah ona sağlıkla gelsin Özden hanımı ben de denedim 2 hafta önce kendi doktorumun izinli olduğu bir dönemde 24 sene önce annem de Özden hanımın takipli hastasıydı Lüleburgaz elinden geçti diyebilirim :) kardeşim hemşire Mustafanın ekibinde de doğumda senin bebişe bakalım demek için sormuştum

Amin canmikiside çok iyi doktorların hatta çoğu hepsi iyi insan bazen karar vermekte zorlanıyor daha anaç ve tecrübeli olduğu için onu seçmeyi tercih ettim ablamin Yıllar önce dış gebelik ameliyatini da Özden hocam yapmıştı
Aynen bütün trakya tanır onu
Yaa kardesim onun ekibindemi sevindim çok devam etmiş olsaydım banada kolaylık olurdukismet artık diyelim
Oradaki çocuk doktoru için çok iyi olduğunu duydum Fatih Çaylıkoca ileriki zamanlarda çocuk doktoru olarak onu seçebilirim

Bende ya çok şükür biraz geç oldu benim ama 2 haftadır kusma bitti yemek yemede iştahım arttı bunun için seviniyorum desem yalan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…