- 28 Şubat 2025
- 641
- 685
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.701
İlaçsız denemeye çalıştım da sanırım pes etmeliyim artık, teşekkür ederimmBen de buradayım. Yediğim içtiğim hiçbirşey fayda etmedi demir ilacı zaten felaketi zirveye çıkarıyor, ilacı değişince sanki normale dönmesede daha rahatım 3 gün oldu yeni ilaca başlayalı. Duphalac önerilmiş, ilk gebeligimde ben de kullandım başta faydasını görmüştüm sonra ona da alıştı vücut galiba doktora danışıp alabilirsin bebeğe bir zararı yok diye biliyorum yakın arkadaşıma doktoru tavsiye etmemiş kişisel bir sebep olabilir belki
Allah razi olsunBen de buradayım. Yediğim içtiğim hiçbirşey fayda etmedi demir ilacı zaten felaketi zirveye çıkarıyor, ilacı değişince sanki normale dönmesede daha rahatım 3 gün oldu yeni ilaca başlayalı. Duphalac önerilmiş, ilk gebeligimde ben de kullandım başta faydasını görmüştüm sonra ona da alıştı vücut galiba doktora danışıp alabilirsin bebeğe bir zararı yok diye biliyorum yakın arkadaşıma doktoru tavsiye etmemiş kişisel bir sebep olabilir belki
çok şükür çok sevindim darısıorange3752 senin başına inşallah güzel haberler alacaksın sende
Denemeden bilemezsin tabiki ama geçmeyince bir noktada hayat kalitesini düşürüyor, karında baskı, şişkinlik, hazımsızlık hissi sıkıntıya sokuyor. O yüzden şurup işi çözer bence. Rica ederimİlaçsız denemeye çalıştım da sanırım pes etmeliyim artık, teşekkür ederimm
Canım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükürAllah Allah bana 3 ay bitti verdiler ve kullanılıyor dedi ben başladım ki hala tam etki yok araştırma hastanesi varsa orda psikiyatri ye git onlar çok güzel yönlendiriyor canım
nasıl oldun canım kaç hafta oldun
inşallah içim umut dolduÇok güzel haberler alacaksın. Bu bekleyiş insanı bitiriyor her gün stresle uyanmak, gece uyuyamamak hiç bir şeye odaklanamamak çok iyi biliyorum ama içini ferah tut ikili testte yüksek risk çıkıp fetal dna da temiz çıkan çok örnek var. İkili test tanı testi değil çünkü doğruluk oranı düşük. Tüm bu zor ve sabırlı bekleyişlerin güzel sonuçlanacak ben eminim.
Tto balmoil yağ banyosu doktor önerisi canımKızlar göbeğinize yağ olarak ne sürüyorsunuz
Sabah aç karnına iki kuru incir yiyip üstüne su içebilirsinizKızlar ben mi atladım görmedim kabızlıkla uğraşan var mı son bikaç haftadır bu konu hayat kalitemi etkiliyor öneriniz var mıdır? Kayısı bende bir işe yaramadı bu arada....
Tuna, kerem, Barlas, barış, doğu, deniz, erdem, mete, aras, çınar, miraç, ege, Merih beğendiğim erkek isimleri sizlere fikir olabilirErkek ismi çok zor, biz hala bulamadık hahaha
Benimkide kız beklediği için şoka girmişti saniyelik
İnsallahhhhbaşta korku salan minik kız hoş gel ailene maşallahhh
Ödem diyince ilk tansiyona bakıyor doktorlar ama hiç baktın mı?Kızlar sizlerinde geceleri ayaklarınız ağrıyor mumagnezyumda içiyorum ama. Dizden aşağısı ve ayaklarım çok ağrıyor. Ekstra ödem de var.
Başınız sağolsunCanım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür
Cumartesi kontrole gittim bende 20+4 , 420 gr olmuş minnoşumayyy sizin de mi yakındaydı kontrol kaç gram olmuşşş :) yeni paranoyak olma konularımız kaç tekme attı kaç gram oldubu arada Mustafa beye devam mı ?
Başın sağ olsun canım evet ama sana çok zor işte ataklar seni yorar bebeği yorarCanım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür
Bende var bu iki üç gündür yattıgımda özellikle alt bacak ve ayaklarımın agrısı rahatsız edıcı oluyo. Yani çalışmıyorum, ayakta cok da kalmıyorum, kendimi cok yormadan yemek vs evin rutin işleri. Ödem yok ama agrı konusunu anlayamadım ben de. Magnezyumu düzenli almıyodum acıkcası düzenli almaya başladımKızlar sizlerinde geceleri ayaklarınız ağrıyor mumagnezyumda içiyorum ama. Dizden aşağısı ve ayaklarım çok ağrıyor. Ekstra ödem de var.
Ben biodermanin atoderm creami ile baslamistim ilk zamanlarda halada onunla devam ediyorum. Cildi 2-3 gün nemli tutuyor duştan sonra, ilave olarak bio oil yağını, birde BADGER'in vazelin gibi kremi var gündüzleri onları kullanıyorum.Son olarak Lireac sadece akşamları kullanıyorum.Kızlar göbeğinize yağ olarak ne sürüyorsunuz
Oyy minik tombiiş maşallah ona sağlıkla gelsinCumartesi kontrole gittim bende 20+4 , 420 gr olmuş minnoşumdoktora sorularım hiç bitmiyor ki 30 40 dk sürüyor muayeneye gidince benim
Yok canım ya Mustafa beye gitmiyorum bir nefeste Özden Varol var ona gidiyorum çok naif ve tatli bi kadın bayada deneyimli seviyorum anne gibi yaklaşımı tatlı dilli
Amin canmOyy minik tombiiş maşallah ona sağlıkla gelsinÖzden hanımı ben de denedim 2 hafta önce kendi doktorumun izinli olduğu bir dönemde 24 sene önce annem de Özden hanımın takipli hastasıydı Lüleburgaz elinden geçti diyebilirim :) kardeşim hemşire Mustafanın ekibinde de doğumda senin bebişe bakalım demek için sormuştum
Bende ya çok şükür biraz geç oldu benim ama 2 haftadır kusma bitti yemek yemede iştahım arttıHerkesin sistemi. Farklı çalışıyor demek ki benim tam 6 - 12 hafta arası yoğun bulantı iştahsızlık halsizlikle geçti. 12 - 20 arası normal. Bu bir kaç gündür aşırı acıkıyorum kilo alma dönemine girdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?