- 28 Ağustos 2013
- 614
- 668
- 303
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.721
Ben kullanıyorum canım valla telefonda sürekli elimizde bilgisayarda önümde diye saldım biraz benKızlar bu arada akıllı saat kullanıyor musunuz? Radyasyondan dolayı bikaç aydır takmıyordum ama nabzımı görmek için taktım yine içim de rahat etmiyor çok mu ince düşünüyorum acaba
Ben 21+5 haftalıkken gitmiş olacağım, bu cumartesi randevum ve aşırı heyecanlıyımkızlar kaçıncı haftada gittiniz detaylıya 20: hafta mı? erkende gitmek istemiyorum ben ondan sormak istedim. bebegim nisna başı ve ya mart sonu olabilir dogumu iki yeride takip ediyorum :)
Çok şükür. Hareketlerini de hissediyorsun değil mi ? Benim en sevdiğim hamilelik dönemi bu ya. İçimde bir canlı var büyüyorBende ya çok şükür biraz geç oldu benim ama 2 haftadır kusma bitti yemek yemede iştahım arttıbunun için seviniyorum desem yalan olmaz
Evet kuzum 10 gün oldu sanırım şükürler olsun hissediyorum ve her hissediş beni duygulandırıyorÇok şükür. Hareketlerini de hissediyorsun değil mi ? Benim en sevdiğim hamilelik dönemi bu ya. İçimde bir canlı var büyüyortam bir mucizeee
Ben kullanıyorum ya, evde takmıyorum bir tek. İş yerinde müthiş rahatlık oluyor çünküKızlar bu arada akıllı saat kullanıyor musunuz? Radyasyondan dolayı bikaç aydır takmıyordum ama nabzımı görmek için taktım yine içim de rahat etmiyor çok mu ince düşünüyorum acaba
İyi haberlerine ve minnak kızına çok sevindimCok tesekkur ederimminik bir kizim geliyo
Merhabalar benim daha belli değil gelecek hafta gideceğim kontrole inşallah belli olur cinsiyetimiz@heft
@1_merve
@zbkaraca
P papatya787
@umayumay_deniz
@88prenses22
@Medala
@Annemiolucam
@LaPrincipessa
@Yolcu4069
Merhabalar nasılsınız cinsiyetler belli oldu mu?
Bu arada ismine karar veren varsa ekleyebilirim.
Merhaba canımMerhabalar hanımlar kafama takılan bir kaç şey var detaylıyla ilgili sizinle paylaşmak isterim..şuan özele gidiyorum ama ozellerde doktorun bakmadığı radyoloji uzamaninin baktığı söyleniyor bu her hastenede böylemi değişiyor mu bilginiz varmı siz hangi hastaneleri tercih edeceksiniz yada ettiniz bilgilendirirseniz sevinirim haftaya doktoruma tabiki soracağım olmazsa devlete gidecegim devlet hastanelerinde randevu almak biraz zor bizim burada o yüzden erkenden bilgi edinmek istiyorumyardımcı olursanız sevinirim
Canım ben de özele gidiyorum ve perinatologa yönlendirdi doktorlar bakmıyor. Radyologa ya da perinatologa yönlendiriyor genelde.Merhabalar hanımlar kafama takılan bir kaç şey var detaylıyla ilgili sizinle paylaşmak isterim..şuan özele gidiyorum ama ozellerde doktorun bakmadığı radyoloji uzamaninin baktığı söyleniyor bu her hastenede böylemi değişiyor mu bilginiz varmı siz hangi hastaneleri tercih edeceksiniz yada ettiniz bilgilendirirseniz sevinirim haftaya doktoruma tabiki soracağım olmazsa devlete gidecegim devlet hastanelerinde randevu almak biraz zor bizim burada o yüzden erkenden bilgi edinmek istiyorumyardımcı olursanız sevinirim
Başınız sağolsunCanım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür
Kerem ve deniz listemizdeydiTuna, kerem, Barlas, barış, doğu, deniz, erdem, mete, aras, çınar, miraç, ege, Merih beğendiğim erkek isimleri sizlere fikir olabilir
Midye sakıncalı. Ben doktora sormuştum evde kendin iyice pişireceksen belki demişti bazen kaçamaklar yapıyorum ama midyeye bulaşmadım. Hamileyken ilk başta daha hamile olduğumu bilmeden bi 10 tane yemiştimKızlar 1 2 tane midye yiyemez miyim hiç
1 tane en etsizinden yedim çok fena oldum görünce ya dayanamadımBaşınız sağolsun
Kerem ve deniz listemizdeydisonuç alparslan ege süt oğlumun ismi çok severim onu da
Midye sakıncalı. Ben doktora sormuştum evde kendin iyice pişireceksen belki demişti bazen kaçamaklar yapıyorum ama midyeye bulaşmadım. Hamileyken ilk başta daha hamile olduğumu bilmeden bi 10 tane yemiştim
Doktorlarımız iyi çok şükür. İkiz gebelikte erken doğum riski olduğu için Lüleburgazda da küvez hiç yok bebeğin tek başına sevk olmasını da istemediğim için bu ay Çorlu Vatan hastanesinde Erson beye de başladım ben. Olur bir çılgınlık yapıp erken gelirse bebişler kendi doktoruma hiç uğramadan doğrudan Ersona gideceğim ayda bir çağırdı işte an itibariyle. Bir de Trakya böylesinde bir numaralı çocuk doktoru Ülfet Vatansever Edirnede kliniği var Trakya Üniversitesinde hocaydı artık kliniği varmış haberin olsun senin de bebişlerimiz sağlıkla o günlere gelsin çocuk doktoru konuşalım bol bol inşallahAmin canmikiside çok iyi doktorların hatta çoğu hepsi iyi insan bazen karar vermekte zorlanıyor daha anaç ve tecrübeli olduğu için onu seçmeyi tercih ettim ablamin Yıllar önce dış gebelik ameliyatini da Özden hocam yapmıştı
Aynen bütün trakya tanır onu
Yaa kardesim onun ekibindemi sevindim çok devam etmiş olsaydım banada kolaylık olurdukismet artık diyelim
Oradaki çocuk doktoru için çok iyi olduğunu duydum Fatih Çaylıkoca ileriki zamanlarda çocuk doktoru olarak onu seçebilirim
Ay ben de nabız takip etmek daha ağır bastı kullanmaya başladım 2 ayın sonundaBen kullanıyorum canım valla telefonda sürekli elimizde bilgisayarda önümde diye saldım biraz ben
Ay ben de ben de saldım nabız merakım ağır bastı senin nasıl pekii misler gibi arttı mı kanlar yoruluyor mu kalplerBen kullanıyorum ya, evde takmıyorum bir tek. İş yerinde müthiş rahatlık oluyor çünkü
Evet yaa, nabzımda aşırı bir artık yok ama yorulmaya başladım artıkAy ben de ben de saldım nabız merakım ağır bastı senin nasıl pekii misler gibi arttı mı kanlar yoruluyor mu kalpler
2 haftada çıktı evet bebeğimin cinsiyetini öğrendimBen de Fetal Dna İzmir genetikte yaptırdım sizin sonucunuz kaç günde çıktı? Bir de bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi dna testiyle de teyit edildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?