- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.001
Bende alayım bunları , kaydediyorumben şimdilik koşulsuz ebevenylik bide uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz kitaplarını aldım önerileri takip ediyor olucam bendee
Acaba benim de iki haftada göbeğim biraz daha çıkar mııııAa aynı kiloda hamile kalmışız 20+4 ben de bugün çıktım 60 kiloyu gördüm. Göbeğim baya çıktı benimben de çok dikkat edemiyorum. Tatlı yiyorum, ekmek yiyorum gerekirse makarna yiyorum yiyorum da yiyorum.
HarikaKızlar selam
Detaylıdan çıktım iki bebeğim de çok şükür iyi hiçbir sorun yok. Her şeyleri o kadar net gözüküyor kiii anlatamam çok duygusal bir andı minik kalplerinin 4 odacıklarına kadar gördükkorku içinde bekliyor insan hoca teknik terim kullandıkça neymiş neymiş hocam iyi miymiş modunda sürekli sonunda bir oh diyor ve sizlerden de güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum
Saka degil mutlaka al.biz is yerinde 2 hamiştik.ikimizinde başina geldiYanımda çamaşır yedekleyeyim bari şimdiden
Giderek kotulesiyor korkutmam gibi olmasinBana o güncelleme gelmeye başladı
bizim de malatyada üniversite hastanesi var oranınki çok iyi makineler eski ama doktorlar ilgili ilk bebişte gidebilmiştim. şimdi depremden sonra doktorlar gitmiş hiç yer yok gidemedim. hala nereye gideceğimi bilmiyorumBen de Bursada yaşıyorum canım tüm hastaneler nerdeyse 2 ay sonrasına sıra verdi bir tanıdık vasıtasıyla balıkesir üniversite hastanesinden randevu bulduk doktor çok ilgiliydi ama çok kısa sürdü aletler biraz eski ben 3 boyutlu renkli falan olur diye bekliyordum ama normal siyah beyazdı
Onlar sürekli hastalara bakıyor sözde bakmak işte. Fakat bizler oraya kaç kez ne şartlar altında gidiyoruz ne bekliyoruz önemsenmiyor ne yazık ki rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Çok teşekkür ederimtedirginliğim detaylı diye gidip detaylı bakmamasında. Akciğer, böbrek, dudak, yüz gibi hiç bir bölgeye bakılmadı. Raporda da yok. Kalp deseniz resmen kovar gibi yolladı, bidaha bakıcam dedi. Bi sorun yoktur kötüye yormuyorum ama bu şekil çaresiz kalmak üzüyo. İlk gebeliğim dış gebelikti. Tek tüple çok zor hamile kaldım. Herkesin değerlidir bebeği, benimkide bana çok kıymetli işte
Hepinize teşekkür ederim
Değiş bence ben de değiştim tadı iğrenç ama en azından lavabosal sorunlar yok.Bir arkadaş daha yazmış ilacı değiştirdim diye, geçmezse onu bi söyliyim olmazsa doktora. Olcak böyle şeyler ama işte evham kötü bişey hahaha
Allah bizlere sabır versin ne diyeyim analık çok zorSaka degil mutlaka al.biz is yerinde 2 hamiştik.ikimizinde başina geldi
Tabiki çıkar, 1 hafta da bile ne kadar fark ediyorAcaba benim de iki haftada göbeğim biraz daha çıkar mıııı
Şu an yiyemezsem bana hiç bir zaman yiyemem gibi geliyorHiç takılma , bebek sağlıklı olduğu sürecee
Evde dalga konusu oldum zaten olacağım kadar hauqkahuwhwGiderek kotulesiyor korkutmam gibi olmasinbuyuk kaciranda var sukur benim basima gelmedi.şimdilik...
Kur'an da geçmek zorunda değil. Anlamlı olması yeterli. Dinen böyle bir hüküm yok. İçiniz rahat olsun.kizlar göbek adi gerekli mi??? koymak gerekiyor mu bazi yerlerde öbür dünyada o isimle cagirilir diyor ama bilmiyorum benim çocuğumun isimleri gecmiyor kuranda cunku
ne bileyim ya günah diyor annemler öyle çağırılacak diyorlar korktum çocuğum içinKur'an da geçmek zorunda değil. Anlamlı olması yeterli. Dinen böyle bir hüküm yok. İçiniz rahat olsun.Ama kimsenin bilmediği bir göbek adı koyacağız biz.
Eskiler hurafelere sahip olma konusunda ne yazık ki çok tutucu oluyorlar. Siz içiniz rahat edecekse bir tane dinî göbek adı koyun. Ama dinen bir hükmü yok. Korkmayın.ne bileyim ya günah diyor annemler öyle çağırılacak diyorlar korktum çocuğum için
Kilosuna takılma normal sınırlar içerinde bebişinKızlar bugün 20+5 iz. Çalıştığım için devlette nöbetçi poliklinikte detaylıya gittim. Eşim girmek istedi doktor izin vermedi, eşlerle uğraşamam dedi bende anlayış gösterdim saat geç (18:15) bende son hastayım anlayışlı olayım dedim. 15 dk sürdü sadece . En son kalbini karanlık görüyorum pozisyonu çok iyi değil merdiven çık in gel dedi. Gittim geldim eşim zorla içeri girdi görmek istiyorum dedi. Daha ilgili olmaya çalıştı eşimi görünce uğraştı bayağı ama yine olumsuz konuştu kalbiyle ilgili. Pazartesine tekrar gel yine bakalım poziyonu uygun değil ben çok iyi göremedim emin olalım bişeylerden dedi. Kötü bişey mi var dedim Israrla söylemedi bişi. Pazartesi gel dedi. Çok moralimi bozdu.
Şimdi özele neden gitmedin diceksiniz. Van'da yaşıyorum ve 3 özel hastaneden 1 tanesinde perinatoloji doktoru var ona da 1,5 aya kadar randevu yok maalesef.. kilosu da aklıma takıldı herkesin maşallah 450 yi geçmiş benimki 390 grammış ya da ben evham yaptım bilmiyorum
Bana oldu buDaha bunun hapsurunca alta kacirma kismi var
Ayy yaaa Çok sevindim gözünaydin canim memnun kaldinmi doktordan kiloları nasıl bebislerinKızlar selam
Detaylıdan çıktım iki bebeğim de çok şükür iyi hiçbir sorun yok. Her şeyleri o kadar net gözüküyor kiii anlatamam çok duygusal bir andı minik kalplerinin 4 odacıklarına kadar gördükkorku içinde bekliyor insan hoca teknik terim kullandıkça neymiş neymiş hocam iyi miymiş modunda sürekli sonunda bir oh diyor ve sizlerden de güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?