Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
ben şimdilik koşulsuz ebevenylik bide uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz kitaplarını aldım önerileri takip ediyor olucam bendee
Bende alayım bunları , kaydediyorum
Bugün bi arkadaşım beslenmesinden uykusundan her şeyi denedim okuduklarımdan ve hepsi işe yaradı deyince daha da geç kalmadan bakayım bi dedim

Acaba benim de iki haftada göbeğim biraz daha çıkar mıııı
Şu an yiyemezsem bana hiç bir zaman yiyemem gibi geliyor Hiç takılma , bebek sağlıklı olduğu sürecee

Harika çok sevindim

bizim de malatyada üniversite hastanesi var oranınki çok iyi makineler eski ama doktorlar ilgili ilk bebişte gidebilmiştim. şimdi depremden sonra doktorlar gitmiş hiç yer yok gidemedim. hala nereye gideceğimi bilmiyorum

Onlar sürekli hastalara bakıyor sözde bakmak işte. Fakat bizler oraya kaç kez ne şartlar altında gidiyoruz ne bekliyoruz önemsenmiyor ne yazık ki rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Bir arkadaş daha yazmış ilacı değiştirdim diye, geçmezse onu bi söyliyim olmazsa doktora. Olcak böyle şeyler ama işte evham kötü bişey hahaha
Değiş bence ben de değiştim tadı iğrenç ama en azından lavabosal sorunlar yok.

Acaba benim de iki haftada göbeğim biraz daha çıkar mıııı
Şu an yiyemezsem bana hiç bir zaman yiyemem gibi geliyor Hiç takılma , bebek sağlıklı olduğu sürecee
Tabiki çıkar, 1 hafta da bile ne kadar fark ediyor yok yok çok şükür kontrollerimiz iyi geciyor şu detaylı da güzel geçerse inşallah çok güzel olacak

kizlar göbek adi gerekli mi??? koymak gerekiyor mu bazi yerlerde öbür dünyada o isimle cagirilir diyor ama bilmiyorum benim çocuğumun isimleri gecmiyor kuranda cunku

kizlar göbek adi gerekli mi??? koymak gerekiyor mu bazi yerlerde öbür dünyada o isimle cagirilir diyor ama bilmiyorum benim çocuğumun isimleri gecmiyor kuranda cunku
Kur'an da geçmek zorunda değil. Anlamlı olması yeterli. Dinen böyle bir hüküm yok. İçiniz rahat olsun. Ama kimsenin bilmediği bir göbek adı koyacağız biz.

Selamlar kızlar Detaylı ultrasondaydim bugün çok şükür sonuçlarımız tertemizAllah'ıma şükürler olsun çok güzel pozlarda verdi minnoşum bize hayran hayran izliyoruz bi hafta da daha da büyümüş uzamış sürekli
Hepiniz güzel sonuçlar alın inşallah
Bu arada gittiğim doktorda çok memnun kaldım

Kilosuna takılma normal sınırlar içerinde bebişin
Pazartesi biraz daha erken saatlerde gitmeye çalış devlet hastanesi ve haftanın son günü olmasının verdiği yorgunluktan öyle yaptığını umuyorum

Güzel haberler almanızı diliyorum

Ayy yaaa Çok sevindim gözünaydin canim memnun kaldinmi doktordan kiloları nasıl bebislerin

Kızlar bı kaç saattir karnım ağırıyor gaz sancısı gibi geçenlerde de aynısını yaşadım ondan biliyorum ama şöyle bişey oldu tuvalete gidince vajinadan parmak kalınlığında bı pıhtı düştü peceteye silince de kahverengi bi lekelenme vardı devamı gelmedi 16. Haftamdayim korktum biraz ya ne yapacağımı bilmiyorum şehir dışındayım bide düğün için geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…